Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cami'de Hakaret Filmi Çektiler (1 Kullanıcı)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
İspanyol filmciler, Sultan Ahmet Cami'sinde sevişme sahnesi çektiler.

Beni bağışlayınız bu kelimeyi kullandım ama bu rezaletten bilgimiz olsun istedim.

Allah C.C.'ya ibadet için yapılan bir Cami'de, dîni ve kültürel değerimizin içinde, yani bizim içimizde bize hakaret ettiler. Hem bize, hem Allah'a, hem bütün müslümanlara, hem büyük mirasımıza çok büyük bir hakarettir.

Sadece bu sahneyle kalmıyor film, bu davranışların sahibi Türkler olarak gösteriliyor. Paradan başka birşeye değer vermeyen, insanlık dışı varlıklar olarak gösteriliyor. Film oyuncuları aralarında Türk oyuncuların da olduğu fakat Türk oyuncularının böyle sahnelerden haberleri olmadığı söyleniyor, onlara verilen senaryolarda olmadığını söylüyorlar Türk oyuncuları.

Hiçbirşekilde aslı olmayan bu olaya, film çekilmesine izin verenler acaba senaryoyu niye okumuyorlar? Türk Milleti ile karşılıklı savaşacak hiçbir millet göremiyorum. Ancak tuzaklarla, oyunlarla, bölücü faaliyetlerle... kuyruğumuzun peşinden koşturmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki, Aslandan kurban olmaz.

Herşeyin en iyisini, hayırlısını Rabbim bilir, Rabbim ne eylerse güzel eyler, biz hemen hiddetle kalkmayalım, nasıl helâk olacaklarını izleyelim, Allah C.C. ibretlik bir son verecektir onlara da. Allah C.C. herşeyin hayırlısını versin, AMÎN.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
adsz25vd.jpg

dün akşam gördüm çok üzüldüm dehşet birşey yazıklar olsun böyle insanlara
Rabbimiz razı olsun selametle inşaallah

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
adsz25vd.jpg

dün akşam gördüm çok üzüldüm dehşet birşey yazıklar olsun böyle insanlara
Rabbimiz razı olsun selametle inşaallah

Selâmetle kardeşim, Allah bilmeyenlere öğretsin, bilenlere de bildiklerini hakkıyla amel etmeyi nasib eylesin, AMÎN. Selâmetle.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Bu rezillik adilik bunu çekenlerden ziyade izin verenler suçludur nasıl izin verdiler Allah c.c. ıslah etsin böyle zihniyeti para diye şereflerinden bile vazgeçer konumuna gelmişler

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Bu rezillik adilik bunu çekenlerden ziyade izin verenler suçludur nasıl izin verdiler Allah c.c. ıslah etsin böyle zihniyeti para diye şereflerinden bile vazgeçer konumuna gelmişler

Haydar Hoca'nında dediği gibi (ALLAH RAHMET EYLESİN.):
-Bunlar para için dinlerini satıyorlar. Yarın mezarın karanlığında ne yapacaklar, ben onlara üzülüyorum.
demişti bir meslektaşını, türban ile ilgili yalan ve yanlış fetva verdiğini görünce. Bunlarda aynı durumdalar neyazıkki.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Hayretler Içerisinde Kaldim Sadece Yaziklar Olsun Diyorum.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar da olmaz valla ne diyeceğimi şaşırdım.Mevla ne yapacağını çok iyi bilir.Mevlanın işine karışılmaz.

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
böyle birşeye kim izin vermiş ... aklım almıyor ... allah ıslah etsin ... :(

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
İspanyol filmciler, Sultan Ahmet Cami'sinde sevişme sahnesi çektiler.

Beni bağışlayınız bu kelimeyi kullandım ama bu rezaletten bilgimiz olsun istedim.

Allah C.C.'ya ibadet için yapılan bir Cami'de, dîni ve kültürel değerimizin içinde, yani bizim içimizde bize hakaret ettiler. Hem bize, hem Allah'a, hem bütün müslümanlara, hem büyük mirasımıza çok büyük bir hakarettir.

Sadece bu sahneyle kalmıyor film, bu davranışların sahibi Türkler olarak gösteriliyor. Paradan başka birşeye değer vermeyen, insanlık dışı varlıklar olarak gösteriliyor. Film oyuncuları aralarında Türk oyuncuların da olduğu fakat Türk oyuncularının böyle sahnelerden haberleri olmadığı söyleniyor, onlara verilen senaryolarda olmadığını söylüyorlar Türk oyuncuları.

Hiçbirşekilde aslı olmayan bu olaya, film çekilmesine izin verenler acaba senaryoyu niye okumuyorlar? Türk Milleti ile karşılıklı savaşacak hiçbir millet göremiyorum. Ancak tuzaklarla, oyunlarla, bölücü faaliyetlerle... kuyruğumuzun peşinden koşturmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki, Aslandan kurban olmaz.

Herşeyin en iyisini, hayırlısını Rabbim bilir, Rabbim ne eylerse güzel eyler, biz hemen hiddetle kalkmayalım, nasıl helâk olacaklarını izleyelim, Allah C.C. ibretlik bir son verecektir onlara da. Allah C.C. herşeyin hayırlısını versin, AMÎN.

nerde okudu isen linki yolla kardeşim bakalım kaynak yani... duymadık öyle bişi selametle...

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
CAMİLER ALLAH'IN EVİ BU SADECE T.C DEĞİL MÜSLÜMAN ALEMİNE YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR.BU OLYIN TÜRKİYEDE GERÇEKLEŞMESİ AYRI BİR ACI VERİCİ OLAY.BU İNSANLAR DÜNYALIKLARI İÇİN AJİRETLERİNİ SATIYORLAR.ALLAH ISLAH EYLESİN

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
eski bir film şimdi gün yüzüne cıkmıs demekki yine bizden kaynaklanıyor izin verenleri sorgulamak lazımdır... allah'a havaleler dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt