Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cam Duvar.. (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Comic Sans MS, cursive]CAM DUVAR.....20.02.2008[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Aydınlığın içe dolması için saydam..geçirgen bir pencereye [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]gerekli olan maddenin adıdır [/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]cam”..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Nasıl ki daha sabahtan başlayan gün doğumu evlerimizin içine [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]sımsıcak ışıltılarını saçıp..günün neş'e ve güzel duygulara yönlenmesini sağlıyorsa..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Gönle doğan ışıltılar da “Alemlerin Rabbi” nin yarattığı beden [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]evinin içerisine..O'nun da en sevdiği..kulu insanın yüreğine[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]bunları yayıp sermesidir.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ve her bir insanın muhakkak ki kendisine göre alabildiği..yalnızca ona has kılınan “fıtri” özelliklerine göre şekillendirdiği bir [/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]iç dünyası” nın olması kaçınılmazdır..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Rabb dileseydi herkesi aynı yaratır..yarattıklarının aynı davranış biçimleriyle Kendisine “taat” te bulunmasını isteyebilirdi..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Lakin..yaratılış hikmetinin en belirgin sebebi “imtihan” ın[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]böyle bir durumda hiç anlamı olabilir miydi ?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Yarattığı kulunun ayrı ayrı oluşturduğu fıtri özelliklerinin [/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]cüz'i iradesi” ne müteallik değişik davranış biçimlerinin neticesi,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]yaratılış gayesi olan “ibadet ve taat” ın dışına düşmesi hallerinde ise her kavme uyarıcı..korkutucu..müjdeleyici..ve onları “Allah” a[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]çağıran “Peygamber” lerini yollayarak..bozulan dünya hayatı çizgisinin [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]düzeltilmesini..uyacak ve uymayacakların belirlenmesine.. yani bilenle bilmeyenin ayırd edilmesini devamlı sağlayagelmiştir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Geçici dünyanın aslolan hayatın yerini almaması için kulun[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]imani bilincinin..tereddütsüz..şeksiz-şüphesiz iman kalıplarıyla çevrelenmesi ve bu ahlaki sorumluluğun ileri boyutu olarak da tüm yaşamını bu gaye doğrultusunda şekillendirmesi,yine varılmak istenen insandaki tekamülü,bütün bu önermenin muhatabı olan insanın fıtri yapısına uygun seyredeceği,unutulmaması gereken bir gerçekliktir..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Yani kısaca her insanın aynı derste aynı başarıyı gösterememesi gibi..dinin şekillendirdiği hayatı için de bu farklılıklar hep olacak..görülecektir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Normal yaşamını sürdürdüğü evlerin duvarları olduğu gibi.. kişinin kendi beden yuvası içindeki duygu dünyasının da duvarları kendi çapında örülecektir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kah duygu yoğunluğuyla..kah en sert davranışlarla..kimin de öz güven kimin de korkaklık..kimin de saldırgan..kişiden kişiye değişecek..hatta aynı muameleye tabii olacakların bile farklı davranışlar sergileyebilecekleri tuhaf görünse bile yadsınamaz bir gerçekliktir..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bir de..şu an hali hazırda yaşadığımız SANAL dünyanın hiçtanış olmayan bir CAM DUVARIN ardında..ama gerçek ama yalan..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]ama olan..ama olmayan bir topluluğu yanyana getirerek..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]ya topluca..ya da bireyler bazında ki kaçınılmaz ilişkileri gündeme getirmektedir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Biz özele gelecek olursak..burası SİTE miz için YUVA nitelemesini..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]birbirlerimiz için de KARDEŞLİK şuurunu hep konuştuk..yeri geldi yaşadık..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Tüm İslam alemi için bir türlü gerçekleştiremediğimiz[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]VAHDET[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]bilincini..bu küçük coğrafyada tatbik edebilmeyi..tesis edilebilmiş olmasını o kadar çok arzu etmişizdir ki..İlişkimizin kimi zaman neredeyse günlük yaşamımızdaki gerçek kişilerden daha fazla burada birbirimizle geçmesinden olacak ki..bir çoğunuzla samimiyet boyutumuzun bizi her daim daha duyarlı..daha koruyucu..daha bütünleştirici bir anlayışa..bir de kişiliğin etkisi samimiyetin çok yanlış anlamayı önleyeceği bilinciyle..bir evin bireyleri mesabesinde olabilecek her şeyi..SEN NE KARIŞIYORSUN ? Değil de..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]hiç değilse..ACABA ?..sorusunu sordurmak maksatlı oluşunun [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]FARKINA varılamamasını ve sürdüğünü görmek bir şeylerin eksik olduğunu bana daha belirgin söylemekte..[/FONT]

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlik..

Kardeşlik..

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Baştan şunu belirtmek isterim ki..kendi adıma üzüldüğüm sadece[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]KARDEŞLİĞİN[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]sözde(!) kalmasıdır..yoksa herkes yazar geçer gider..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Açıkçası; geliş gayesi neyse onunla iştigal eder..bana ne der.. görmemezliğe gelir..dün ve bugünü farklı yaşar..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kim karışabilir ?..Kim ne diyebilir ki ?..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bir tek şey belki;konuşmasa da kişinin yazdığı yazı samimiyetinin[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]ölçeği olmayacaksa..yani “ben yazdım..uygulanmasından ben muafım”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]diyorsa..sorulacak sorular da yok demektir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]O vakit herkes iç rahatlığı içerisinde yazar ve UYMAZ !!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Uzun oldu yine biliyorum..şu yazacağım hadisedir asıl yazıyı yazmaktaki gayem..Ve bu gaye sadece kendimizi sorgulamaya vesile olur inşaAllah..Yazıp yazmamaya karar veremediğim ikinci yazım da bu olmuştur..Umarım davranışlarımız kardeşlik şuurunu her şeyin üzerinde tutma gayesini geliştirir..[/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]Hiç bir talepleri olmadığı halde..hani demiştik ya kardeşliği pekiştirmek bu sayfaları açış gayemiz..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]KUTLAMA VE TEBRİK MESAJLARI[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Üç kardeşimizin sitedeki 1. yılları vesilesiyle bir yazı yazdık..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Yani hiç mi bir[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive](ALİYE ve bazı nedenlerle sitede olmayanlar hariç..) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]kardeşimiz bunu görmedi ???[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]yani tebriğe mi layık görülmediler ?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Yoksa “Ben” açtım diye mi yazılmadı ?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]-----------------------[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kardeşler bir çok soru sorulabilir ve belki de sizlerce çok anlamlı karşılıkları da olabilir....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ve ama hiçbirimizin bunu onlara yaşatmaya..ve sonrası hiç biriniz benim bu konuda ONLAR adına yaşadığım üzüntüyü.. çektiğim sıkıntıyı hissetmediğinizi görmek herşeyden daha çok üzüntü verici..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kaç gündür bu KARDEŞLERİM siteye girmiyorlar [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]FARKINDA MISINIZ ? [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kendi adıma hiç kimseye kırgın..küs değilim..olmamın mümkünü yok[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]en sıcak tartışma yaptığımız kardeşler bilirler ki.. üç gün sonra gelip sayfalarına yazı yazdık..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Sadece bu ÜÇ KARDEŞİMDEN özür diliyorum..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bana olan bir tavrın(!) kurbanı sizler olamazsınız..Lütfen iyi niyetlide olsa bu girişimimi bağışlayınız..yoksa inanın sizler gelmeden burada olmak bana zul gelir..Lütfen dilerseniz sayfaları siler..boş hale getiririm..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Affınıza sığınarak Sizlerden ricamdır;benim ne zaman susacağımı ve ne zaman,neye üzüleceğimi de,lütfen ne olur benim takdirime bırakınız olur mu ? Bundan dolayıda kimse kırılmasın..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive](lütfen farklı algılamalarda bir ACABA olsun..zor değilse sorulsun..)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ama olmuyorsa..o zaman geçmişi siliniz ve yeni bir gelecek yazınız..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ama hep Yaratandan ötürü yaratılana sevgiler olsun..ayrılıklarda bile..[/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]Hak ve adalet ölçeği vicdanın susmaz haklı sesidir.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Selam ve saygılarımla..Allah(CC)'a emanet olunuz..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]EsSelamuAleyküm..[/FONT]

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm talip amca.

mevlam razı olsun.çok içten,samimi ve dokunaklı olmuş.

yüreğiniz elleriniz dert görmesin inşALLAH.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

siz büyüklerimizin üzülmesi bizlerinde üzülmesidir.

sitede daim olmanız temennisi ve ümidi ile.

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm değerli abim...yazınızı okudum büyük bir ihtimalle yanlış anlama var...siz gibi faydalı ve yararlı saygın bir abimiz bu sitede çok nadir abim....sabah geldim siz yoksunuz burada...beklemekyetim hala....

ALLAH cc emanet olun abim.selametle....

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Baştan şunu belirtmek isterim ki..kendi adıma üzüldüğüm sadece[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]sözde(!) kalmasıdır..yoksa herkes yazar geçer gider..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Açıkçası; geliş gayesi neyse onunla iştigal eder..bana ne der.. görmemezliğe gelir..dün ve bugünü farklı yaşar..[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bir tek şey belki;konuşmasa da kişinin yazdığı yazı samimiyetinin[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]ölçeği olmayacaksa..yani “ben yazdım..uygulanmasından ben muafım”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]diyorsa..sorulacak sorular da yok demektir..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]O vakit herkes iç rahatlığı içerisinde yazar ve UYMAZ !!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Uzun oldu yine biliyorum..şu yazacağım hadisedir asıl yazıyı yazmaktaki gayem..Ve bu gaye sadece kendimizi sorgulamaya vesile olur inşaAllah..Yazıp yazmamaya karar veremediğim ikinci yazım da bu olmuştur..Umarım davranışlarımız kardeşlik şuurunu her şeyin üzerinde tutma gayesini geliştirir..[/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]Hiç bir talepleri olmadığı halde..hani demiştik ya kardeşliği pekiştirmek bu sayfaları açış gayemiz..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Üç kardeşimizin sitedeki 1. yılları vesilesiyle bir yazı yazdık..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive](ALİYE ve bazı nedenlerle sitede olmayanlar hariç..) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kardeşler bir çok soru sorulabilir ve belki de sizlerce çok anlamlı karşılıkları da olabilir....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ve ama hiçbirimizin bunu onlara yaşatmaya..ve sonrası hiç biriniz benim bu konuda ONLAR adına yaşadığım üzüntüyü.. çektiğim sıkıntıyı hissetmediğinizi görmek herşeyden daha çok üzüntü verici..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kaç gündür bu KARDEŞLERİM siteye girmiyorlar [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Kendi adıma hiç kimseye kırgın..küs değilim..olmamın mümkünü yok[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]en sıcak tartışma yaptığımız kardeşler bilirler ki.. üç gün sonra gelip sayfalarına yazı yazdık..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bana olan bir tavrın(!) kurbanı sizler olamazsınız..Lütfen iyi niyetlide olsa bu girişimimi bağışlayınız..yoksa inanın sizler gelmeden burada olmak bana zul gelir..Lütfen dilerseniz sayfaları siler..boş hale getiririm..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Affınıza sığınarak Sizlerden ricamdır;benim ne zaman susacağımı ve ne zaman,neye üzüleceğimi de,lütfen ne olur benim takdirime bırakınız olur mu ? Bundan dolayıda kimse kırılmasın..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive](lütfen farklı algılamalarda bir ACABA olsun..zor değilse sorulsun..)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ama olmuyorsa..o zaman geçmişi siliniz ve yeni bir gelecek yazınız..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Ama hep Yaratandan ötürü yaratılana sevgiler olsun..ayrılıklarda bile..[/FONT]
“[FONT=Comic Sans MS, cursive]Hak ve adalet ölçeği vicdanın susmaz haklı sesidir.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]Selam ve saygılarımla..Allah(CC)'a emanet olunuz..[/FONT]
Aleykümselam...ALLAH c.c. razı olsun Talip abi yazınızı okudum güzel ve düşündürücü olmuş ben kendime
ACABA sorusunu sordum ve sanırım haklısınız hemde çok...bildiğiniz nedenlerden dolayı siteye girsemde fazla inceleyemiyorum kafam karmakarışık...SİZDEN VE DİĞER KARDEŞLERİMDEN ÖZÜRDİLERİM :(ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...:(

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm çok haklısınız. Kendi adıma savunma yapmak istiyorum :) ben daha 2 haftalığım ve göndermiş olduğunuz mesajlar alt saifelerde olsa gerek (o kadar çok konu açılıyor ki hatta bazıları askıda kalıyor) farkedemedim. Nice uzun paylaşımlara diyorum o kardeşlerim için. Saygı ve sevgilerimle. ALLAH' a emanet olun.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatühü..Tekrar hoşgeldiniz kıymetli amcam..Birkaç gündür yoktunuz, Yüce Rabbimiz c.c'den duamız, iyisinizdir inşallah..Paylaşımınız her zamanki gibi çok güzeldi. Değerli emeğinize ve yüreğinize sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum. Fıtraten var olan cam duvarlarımız, hakka ve adalete, güzelliklere, vahdete, islam kardeşliğine set çekmeyen duvarlardan olsun inşallah...Allah c.c yüreklerimize bu şuuru, bu düsturu bahşeylesin inşallah..Sizin ve ailenizin Cumanız mübarek olsun kıymetli Amcam..Rabbimiz c.c hakkınızda hayırlara vesile kılsın, güzellikler nasip eylesin inşallah..Dualarımızdasınız her daim..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız, Refikiniz olsun inşallah..Merhametliler Merhametlisine emanetsiniz kıymetli amcam..Selam ve baki dua ile inşallah..

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm talip abi...

sizinde belirttiğiniz gibi sadece bir cam duvar var aramızda...
öyle kardeşce bir duvar ki, duayı, kardeşliği, samimiyeti ile geçirgen....
ve sonsuz sona yaklaştığımızı açılan forumlarla her an bize hatırlmakta...

fakat aradaki bu cam sınır, kişiliklere sınır koyamaz...
karakter panayırlarındada yaşanabilir burada, kendi özündede...
dünyada böyle değilmi zaten?

ama akşamları günün yoğun yorgunluğunu atmak için bilgisayarımı açma sebebim olan sitemizde, kimsede bir art niyet olduğunu düşünmüyorum
yada düşünmek istemiyorum...

bende herkes gibi, sadece o kadar çok forum açılıyorki gözden kaçmıştır diye düşünüyorum...
iyiki varsınız...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

EsSelamuAleyküm Kardeşlerim..

Ve bu gaye sadece kendimizi sorgulamaya vesile olur inşaAllah..

Bu niyetle yazılmıştır..Kardeşlerim yoksa kimseyi suçlamak..özür dilerim sorgulamak manasıyla değil..
Yani böyle bir olay yaşandı..farkedilemedi..sonrası için hiç değilse ilşkilerimizin "kardeşlik" boyutu açısından
daha dikkatli olalım..itina gösterelim diyedir..
Şayet böyle bir anlaşılma oldu ise öncelikle özür diler..
Haklarınızı helal etmenizi sizlerden istirham ederim...

Duyarlılık göstermişsiniz çok teşekkür ederim..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Cum'a'nız geç de olsa mübarek olsun..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
EsSelamuAleyküm Kardeşlerim..

Ve bu gaye sadece kendimizi sorgulamaya vesile olur inşaAllah..

Bu niyetle yazılmıştır..Kardeşlerim yoksa kimseyi suçlamak..özür dilerim sorgulamak manasıyla değil..
Yani böyle bir olay yaşandı..farkedilemedi..sonrası için hiç değilse ilşkilerimizin "kardeşlik" boyutu açısından
daha dikkatli olalım..itina gösterelim diyedir..
Şayet böyle bir anlaşılma oldu ise öncelikle özür diler..
Haklarınızı helal etmenizi sizlerden istirham ederim...

Duyarlılık göstermişsiniz çok teşekkür ederim..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Cum'a'nız geç de olsa mübarek olsun..
Aleykümselam...ALLAH c.c. razı olsun Talip abi estağfirullah...ne hakkım var
eğer bir hakkım var ise helal olsun siz hakkınızı helal edin...sizin sayenizde kendimi sorguladım ALLAH c.c. razı olsun bundan sonra daha dikkatli oluruz İNŞALLAH ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle -İNŞALLAH...
hayırlı cumalar

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
ALİYE ve bazı nedenlerle sitede olmayanlar hariç..)
kardeşimiz bunu görmedi ???
yani tebriğe mi layık görülmediler ?
Yoksa “Ben” açtım diye mi yazılmadı ?
-----------------------
Kardeşler bir çok soru sorulabilir ve belki de sizlerce çok anlamlı karşılıkları da olabilir....
Ve ama hiçbirimizin bunu onlara yaşatmaya..ve sonrası hiç biriniz benim bu konuda ONLAR adına yaşadığım üzüntüyü.. çektiğim sıkıntıyı hissetmediğinizi görmek herşeyden daha çok üzüntü verici..
Kaç gündür bu KARDEŞLERİM siteye girmiyorlar
FARKINDA MISINIZ ?

aliye kardeşimin paylaşımlarını her zamn severk okurum Bu yazılanlara kendi adıma üzüldüm iki kere okudum bu kısmı acaba yanlışmı anladım diye.
kimse kutlamadı diyemi gönül koyup gelmiyorlar Evet malumdurki takdir edilmek güzel birşey
Bziler buradaki paylaşımlarımızı yaparken takdir görmek için yapmayızki en azından ben böyle düşünüyorum fikirlerimizi paylaşırız ama dogru ama yanlış...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALİYE ve bazı nedenlerle sitede olmayanlar hariç..)
kardeşimiz bunu görmedi ???
yani tebriğe mi layık görülmediler ?
Yoksa “Ben” açtım diye mi yazılmadı ?
-----------------------
Kardeşler bir çok soru sorulabilir ve belki de sizlerce çok anlamlı karşılıkları da olabilir....
Ve ama hiçbirimizin bunu onlara yaşatmaya..ve sonrası hiç biriniz benim bu konuda ONLAR adına yaşadığım üzüntüyü.. çektiğim sıkıntıyı hissetmediğinizi görmek herşeyden daha çok üzüntü verici..
Kaç gündür bu KARDEŞLERİM siteye girmiyorlar
FARKINDA MISINIZ ?

aliye kardeşimin paylaşımlarını her zamn severk okurum Bu yazılanlara kendi adıma üzüldüm iki kere okudum bu kısmı acaba yanlışmı anladım diye.
kimse kutlamadı diyemi gönül koyup gelmiyorlar Evet malumdurki takdir edilmek güzel birşey
Bziler buradaki paylaşımlarımızı yaparken takdir görmek için yapmayızki en azından ben böyle düşünüyorum fikirlerimizi paylaşırız ama dogru ama yanlış...
Lütfen iyi niyetlide olsa bu girişimimi bağışlayınız..yoksa inanın sizler gelmeden burada olmak bana zul gelir..Lütfen dilerseniz sayfaları siler..boş hale getiririm..

Bu paylaşım olayı değil de..tebrik için..Kardeşlerimizin
sitedeki 1. yılları dolması vesilesiyle açılmış bir sayfaydı..
Belki de kendilerinin böyle bir sayfa açılma talebi olmadığı halde açmış olmama da bir tepkidir..
Şu an bilemiyorum..Ama açılan sayfaya da Aliye hariç hiç kimse "hayırlı olsun" mesajı bırakmamıştır..
Olay budur..yoksa takdir görme hadisesi değil..

Ve ayrıca kimseyi suçlamak adına bunu yazmadım..
böyle bir vakıa var ve biraz daha duyarlı olabilelim diyedir..
(13-14 Şubat 2008..iki gün önsayfada kalmıştır..)
Umarım bir yanlış anlamayı düzeltebilmişimdir..
Saygı ve Selamlarımla..Allah(CC)'a emanet olunuz..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Değerli Talip amcam ben şimdi bu formunuzu okudum o 3 arkadaşımız için açmış olduğunuz formuda bu forum vesilesiyle gördüm açtığınız zaman görmedim zaten saatlere de baktım akşam açmışsınız bide öğlen gibi yazmışsınız ben akşamları nete girmiyorum öğlenleri giriyorum öğlende yazılanlar bir şekilde gözümden kaçmış çünkü sizin adınızı gördüğümde hemen o foruma bakarım yine de sizden ve arkadaşlarımdan çok özür dilerim burdan da onlara nice seneler diliyorum darısı bizlerin başına olur inşallah Amin
Selametle amcam Rabbime emanetsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt