Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çağdaş Müslüman (1 Kullanıcı)

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
Çağdaş müslüman efendim! Çağdışı giyinmiyor. Çarşafta neymiş öyle Bu devirde olmuyor. Hayır efendim olmaz Ben asla giymem diyor Üstelik giyenlerde öcü damgası yiyor saçların önden çıksın eee birazda arkadan olacak okadar canım Fazlası olmaz yakışmıyor Kalbim temizdir diyor Tabi kardeşim (ace) ile yıkıyor. Ayşe teyzesi cırtsız temizlik Kalbi sağlam kalıyor yıpranmıyor. Şimdi çağdaş olmalı neyine lazım şeriat Boşver efendim boşver sen kendi işine bak. Alkolsüz bira içiliyor keyifler köpürtülüyor Şu çağdaş müslümanlarda vallahi alem oluyor. Arkadaşlar benim bu ilk şiirim.Ve ben bunu 1994' te yazmıştım.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ellerinize saglık.çok farklı bir bakış acısı.ama çokta hoşş..
Kalbim temizdir diyor Tabi kardeşim (ace) ile yıkıyor.
Ayşe teyzesi cırtsız temizlik Kalbi sağlam kalıyor yıpranmıyor.:):)

özellikle bu kısım.çaasur suyununda reklamı yapılmış ama olsun:D

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim. dedimya ilk denemem. acemice...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..Güzel bir deneme idi. Devamını bekleriz inşallah kardeşim.
Allah c.c, ''doğru'' ve ''güzel''i bizlere bildirmiş; hamd olsun.. O'nun nizamından ayrılmamak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt