Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyü...; (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Büyü olayı kısmen Kur'an-ı Kerimde bildirilmiştir...
İyi ve kötü maksatla yapılmaktadır...
Normal şartlarda ne maksatla yapılırsa yapılsın...yapılması yasaklanmış olup...
Neticesinde Cehennem ehli olma ihtimali çok kuvvetlidir...

Büyü; Allah C.C. nun Koruması veya kaldırması yani geçersiz duruma getirmesi olmaz ise ...İnsana çok zarar verir...
Korunma Allah C.C. na sığınmakla mümkün olabilir...
Olabilir diyoruz çünkü ; Allah C.C. Büyü yapanın günahının artması veya halen kötülüğe devam mı edecek ,Ne kadar azacak maksatlı serbestliği dolayısı ile insanlara zarar verir...
Yapanda kendini güçlü görüp kendini över ve gücünün arttığının sevinci ile kibir yapar ve Cehenneme artan hızla sürüklenir...

Çok tehlikeli büyü de olsa Allah C.C. isterse derhal imha olur...
Allah C.C. na daima korunmak için yalvarınmalı...
Veya ... Bilgili ve İLİM ehli olan ...Para ...pul peşinde olmayan Allah C.C. nun sevgisini kazanmış...birine müracaat edilip yol aranmalı...
Böyle biri var mı ?
Var...var siz arayın o sizi bulur merak etmeyin...
Allah C.C. na korunmak için yalvarıp dua edin o da sizi ulaştırır ...inşallah...
Allah C.C. dayanın ...güvenin ''O '' C.C. size yeter...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar BÜYÜ yapan şeytan lainin yandaşı olmuş kişi ...Kaldırılan büyüyü fark ederse veya daha kötü büyü yapmak isterse bu kötü işe artan şiddetle devam edebilir...
Bu Yüzden bir sefer kaldırılan büyüden dolayı rahatlayıp çok şükür kurtuldum düşüncesine kapılmayın...
Maalesef bu kişiler çeşitli yöntemlerle büyülerini tekrar edebilir veya ettirebilirler...
O yüzden bizde siz arkadaşlarıma dikkatte yarar var demek için konuyu güncelliyoruz...
Büyüden ...Sihirden...Nazardan...Hasetten daima Allah C.C. na sığınma nızda mutlaka yarar var...

Allah C.C. hepimizi korusun inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Haydi birde Şeytan Lain e yandaş olmuş büyücü tabir ettiğimiz kişilere seslenelim...;

Siz bu hayatta Şeytan Lain peşinde koşarak kötülükler yapıyorsunuz...Allah C.C. sizin bu kötülüklerinize sabretmekte çünkü sizin azgınlık derecenizi öğrenmek istiyor...

Bilin ki şu an Allah C.C. nun sabretmesi... sizin Cehennemde nara tabi olduğunuzda ,sizinde sabrınıza sebep olacaktır...

Sizde o zaman Allah 'ım C.C. ...bizi kurtar diyeceksiniz ve Allah C.C. nun Ceza vermedeki sabrınıda mutlaka göreceksiniz ve öğreneceksiniz...

Daim Cehennem Narı ile kucaklaşarak...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bizleri buyulerden buyuculerin serrinden ve de insanlarin serrinden korusun
Ya Rab ne isterler bizden? Nelerini aldim bilmeden?sus bosver...Rabbim BUyuk deyiver...amenna hiç gerisini dusunme daha
Neden hala geceleri negatiflik gelmesini anlamiyorum? eger kur-an okumazsam halim yaman

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar... maalesef piyasada bu konuda yayınlar mevcuttur...
Merak Şeytan Lainin bir oyuncağıdır...
Bizden tavsiye sakın merak edipte öğrenmeye dahi çalışmayınız...
Haşredilme nin bir mana sıda her kes gurubu iledir...
Yani Büyücü büyücü ile ...
Sihirci sihirci ile ...
Cehennem ehli cehennem ehli ile.....
Bu sözler size akıl olarak yansır da Merak belasından uzak durursunuz...İnşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Rabbim bizleri buyulerden buyuculerin serrinden ve de insanlarin serrinden korusun
Ya Rab ne isterler bizden? Nelerini aldim bilmeden?sus bosver...Rabbim BUyuk deyiver...amenna hiç gerisini dusunme daha
Neden hala geceleri negatiflik gelmesini anlamiyorum? eger kur-an okumazsam halim yaman

Lütfen yatmadan önce abdest alarak içinizden EZAN okuyun faydası olacaktır inşallah..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Ön tedbiri siz arkadaşlarıma tavsiye etmek isterim...
***Abdestli olmaya çalışınız...
***Şüphe ettiğinizde sessizce içinizden ezan okuyunuz...
***Allah C.C. na sığınınız...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Belirtileri...;
Sıkıntı...Ruh daralması...
Çok kaşıntı ve anlaşılamayan ağrı...
Havayı kararmış görmek...
Evinizin aydınlığının azaldığını fark etmek...
Kavga ve tartışmanın çoğalması...
Huzursuzluk...

Şüphede bu sayfaya sıkıntım var diye yazı verin...
Bu sayfa sizi rahatlatır...
Dert söylenmiş ...İnşallah derman bulunmuş olur...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Niye bu kadar üstünde duruyoruz...
İnanın şimdi günah sanki sevap gibi görülmeye başlanmış...Alıyorlar büyü yazısını, oturduğu yerde okuyorlar...su içer gibi...
Biz yaşıyoruz...Çevremizde de yaşıyorlar...
Büyü kalksa dahi bir bakıyorsunuz tekrar yapılmış...
Tedbir...

Okuma büyü çok tehlikeli...
Birde...
Fotoğrafınızı gelişi güzele dağıtmayın...Saçınızı...tırnağınızı ortada tutmayın...
Yabancıya kapı açmayın...
Yabancıdan bir şeyler içmeyin...

Ki akraba dahi yapabiliyor maalesef...

Korktuk demeyin tedbir sizde ...
Abdest ve ezan ...Sığının Allah C.C. na o kadar...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c seni çok seviyorum.nazardan büyüden hasetten insanların şerrinden sana sığınıyorum.beni eşimi evliliiğimi huzurumu sağlığımı sen koru.çok korkuyorum ya erhamerrahimin.yardım et,duamı kabul et selamete çıkar beni...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Felâk - Nas Sureleri

Felâk suresi

Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.

Anlamı:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

Nas Suresi

Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.

Anlamı:
De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
kebahirül azimde yani ocak batıran en büyük 7günahta şirk 1.dir büyü ikincidir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt