Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

büyü (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan sakam
  • Başlangıç tarihi
S

sakam

sevgili din kardeşlerim selamün aleyküm...ben sizden büyü ve büyünün etkileri hakkında bilgi almak istedim..bu yüzden yuvam yıkılıyor..çözüm yolu bulamadım..beni duyan bu konuda bilgisi olanlarla yazışıp bilgi almak isterim..4 günden beri yuvamdan çocuklarımdan ayrıyım..:a33::a33::a33:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Çok Geçmiş Olsun :(:(:(

Bizim Aileye de Büyü Yapılmıştı.. Büyülü Nesnenin Üzerine Ben Basmıştım.. Büyüden Kaynaklanan Sebeblerden Dolayı Hayatım Mahvoldu... Sonra Bir Hoca Kurtardı Beni... Bendeki Problemler; Cinler Musallat Olduydu, Sinirliydim, Başım Ağrırdı, Uykusuzluk Çekerdim, Depresyone Girdiydim, Aileme Karşı Gelirdim. Çok Kötü Oluyor Çokk...

Allah Yardımcınız Olsun Kardeşim Bol Bol Felak, Nas, Ayetel Kürsü Okuyun....

Selametle...

S

sakam

sağol kardeşim ben 4 yıllık evliyim...ikiz kızlarım var...hocayı eşim eve getirdi...bizde ölü toprağı çıktı....

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Abla

Cuma Günü Öğle ile İlkindi Arasında 3 tane büyük tuza ayrı ayrı 66 tane MEZCALİN BEZCALİN oku... sonra 57 Ayetel Kürsü oku üzerindeki büyü kalkar...

birde devamlı YA FETTAH oku

S

sakam

ablacım ben bunların hepsini yaptım...ben imamhatip mezunuyun...büyünün evde olduğ.u için 40 gün tütsü yapılması gerekiyodu...eşim hocanın dediklerini yapmadığı için zaten bu durumdayım...

S

sakam

benim bu duruma düşeceğim aklıma gelirmiydi.....ne insanlar var

S

sakam

iyikilim seni buldum kardeşim..içim rahatladı..çocuklarımı göremediğim için zaten huzursuzum...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Anlıyorum Sizi Ablacım :(:(:( Hemd eÇok...

Felak Nas Ayetel Kürsü Çok Okuyun :(

İnşAllah sıkıntılarınız Hemen Gider

S

sakam

haklısın ablacığım...hiç duydunmu etrafında böyle bir büyüyle karşılaşan var mı?

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Var Abla.. Bizim Mahallede Bir Ablanında Başına Gelmişti Böyle Olay Sonra Bir Hocaya Gittilerdi Onlarda Şimdi Evlerinde Normalce Yaşıyorlar...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili din kardeşlerim selamün aleyküm...ben sizden büyü ve büyünün etkileri hakkında bilgi almak istedim..bu yüzden yuvam yıkılıyor..çözüm yolu bulamadım..beni duyan bu konuda bilgisi olanlarla yazışıp bilgi almak isterim..4 günden beri yuvamdan çocuklarımdan ayrıyım..:a33::a33::a33:

Güzel kardeşim yazınızı okuyunca içim öyle yandıki tahmin edemezsiniz.
Benim evliliğimde bu sebepten bitti.
Rabbim yardımcınız olsun...

S

sakam

benim kocam bu büyüyü bozdurmadı.....ne yapayım..olan bana oldu...allah rizası için o ablayı benimle konuştur..

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
benim kocam bu büyüyü bozdurmadı..annesinin yaptığına inanmadı..tabiki haklı..ama hoca bana kaynanam olduğunu ispatladı..ne yapayım..olan bana oldu...allah rizası için o ablayı benimle konuştur..bi çekilde telefonla iletişime geçir

canım kardeşim kocan sana inanmaz boşuna aranı açma.

S

sakam

abı hayat adınızı bilmiyorum .....benimle aynı kaderi paylaşan yok..

S

sakam

ayrıca benim 3 yaşında ikizlerim var..bütün çabalarım çocuklara..

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah ablacım cok üzüldüm..
Malesef ki yasıyoruz böyle şeyler:(

S

sakam

ben hiç inanmıyordum ama artık inanıyorum. insan başına ne gelmeden bilmezmiş...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt