Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Buyrun Sizlere Dua Ettim Sizde Karşılığında Bana Dua Edermisiniz ? (1 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Arkadaşlar..

bu konudaki sıkıntılarımın geçmesi için dua edermisiniz : http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...-ihtiyacim-var-allah-simdiden-razi-olsun.html

Bende Sizlerin Sıkıntısı için Dua Ettim... Allah Herkesin Yaptığı Yapacağı Duaları Kabul Etsin... Allah Yar ve Yardımcımız Olsun...

“Allahü tealaya hamd olsun ki, göğü yüksek, yeri alçak ve dağları dik yarattı. Rüzgârlar gönderdi. Geceyi karanlık ve gündüzü aydınlık yaptı. Görülen ve görülmeyen varlıkları yarattı. Bunları, yarattıklarından hiçbirinin yardımına muhtaç olmadan yaptı.

Ya Rabbi! Seni tesbih ederim (noksan sıfatlardan tenzih ederim). Kudretini düşünen için, senin şanın ne yücedir. Sen kendine mahsus yücelikle yücesin, kendine mahsus yakınlıkla yakınsın. Sen yarattıklarına kudretinle galipsin. Sana isyan eden, Cehennemde, sana itaat eden ise, Cennettedir.

Ya Rabbi! Dua etmeyi emrettin ve edilen duaları kabul edeceğini bildirdin. Yaptığımız dualar senin kazanı geri çevirdi. Dualarımızı kabul eyle! Sen, güç ve kuvvet sahibisin. Senden daha güçlü ve kudretli kimse yoktur. Sen, Rahimsin. Senden daha merhametlisi yoktur. Sen, Yakub aleyhisselama merhamet edip tekrar görmesini sağladın. Yusuf aleyhisselama da merhamet edip, onu kuyudan kurtardın. Eyyüb aleyhisselama da acıyıp bela ve musibetlerni kaldırdın.

Ya Rabbi, ben de senden istiyorum, sana yalvarıyorum. Çünkü kendisinden bir şey istenilenlerin en hayırlısı sensin. Ey zorbaları kahreden, kıyamet günü amellerin karşılığını veren, çürümüş kemikleri dirilten Rabbim, sen yarattıklarının geçmesi için, Cehennem üzerine kıldan ince ve kılıçtan keskin köprü kurdun! Sen, [filan oğlu filanı veya filan hanımın kızı filanı], bu acılara, şu sıkıntılara, bu hastalıklara müptela kıldın. Sen onları gidermeye kadirsin, Ya Erhamerrahimin (Ey merhametlilerin en merhametlisi)!”

(O inkârcıların durumu, tıpkı bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyenlere [işittiği sesin manasını anlamayan hayvanlara] haykıran çobanın durumuna benzer. O inkârcılar sağır, dilsiz ve kördürler. Çünkü onlar düşünmezler.) [Bekara171]

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
A.s. Kardeşim.cinlerle Ilgili Rahatsizligini Okudum çok üzüldüm Senin Adina. Allah (c.c.) Yardimcin Olsun. Dualarimiz Seninle. Allaha Emanet Ol.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
dua büyüklerin duası olsun.
iyilerin duası olsun.
agzı baglı sabilerin,
gözü yaşlı HAKK aşıklarının duası olsun.amin.
RABBIM sıkıntılarını giderecek ferah kapılarını üzerine açsın amin. selametle

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Sizlerden Razı Olsun Kardeşlerim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt