Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bütün Şifa Bekleyen Hastalarımıza Hep Beraber Dua Edelim mi Kardeşlerim?:( (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda duaya ihtiyacı olan hastanelerde ve hasta olup şifa bekleyen ruhsal sıkıntıda bulunan darda sıkıntıda olan bütün kardeşlerimiz için hep beraber dua edelim hep beraber inşallah.Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Annem, ablam,Güllü teyzem,Hatice,Tuğba Meral abla,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,Nuriye yengem,Meliha yenge, Fatma Yenge, Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası için,kardelen1711 arkadaşının yeğeni,Leyla(arkadaşı)muazzez35elifeslem(OĞLU),kardelen83(annesi),ayşegül bebek,Gülşah(dedesi),Gökçe(annesi),Mehtap(Çiğdem teyzesi),hale Arzu74(arkadaşı),tolgahan(yoğun bakımda) elifimbenim(nebahat abla),kardele(ablası) Celal abi ,Gürkan Efe ,Su_Eda annesi Sezin, kız kardeşim Gül, Zerdali(akrabası), islam73(babası) goldenrose(arkadaşı) nevin70 arkadasi Mahmiri den dogma Muammer, Gulsen Sultan Cinar ,Güllü teyzem,Bora Barış ,Temel Zorlu(nişanlısı),Mevlüt,Zehra, σпця 1905,Dursun abi,Beytullah kardeşimiz ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1 tanede ben okurum ALLAH acil şifalar versin

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin.Allah dermansız hastalık vermesin verenlerede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Herşeyin başı sağlık arkadaşın biri aradı beni onunda babası tiroit kanseri olmuş 3 yıldır varmış geç kalındı diye korkuyor inşallah geç kalınmamıştır Allah ya Şafi ismi ile bütün hastalarımıza şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Herşeyin başı sağlık insana ne malda ne mülkte ne etiketten ne zenginlikten fayda var canım:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortuklarımıza uğratmasın Rabbim.Küçük kardeşimizede Allah tez zamanda şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”

Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin kardesim , 1 tane okuyacagım insallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
hayirli ve bereketli bir cuma diliyorum.selametle kalin.
1 adet okuyacağim.allahin izniyle....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım
Allah kardeşimize ve tüm hasta kardeşlerimize acil şifalar versin inş.Allahın izniyle bende okurum inş.
Selsm ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah şifa versin kardesim , 1 tane okuyacagım insallah

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
hayirli ve bereketli bir cuma diliyorum.selametle kalin.
1 adet okuyacağim.allahin izniyle....

Selamun Aleykum Canım
Allah kardeşimize ve tüm hasta kardeşlerimize acil şifalar versin inş.Allahın izniyle bende okurum inş.
Selsm ve Dua ile

Aleyküm Selam canlarım Allah razı olsun hepinizden Allah kabul etsin.Allah dermansız hastalık vermesin verenlerede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımıza uğratmasın Rabbim.Küçük kardeşimizede Allah tez zamanda şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim.

muazzez35

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.hayırlı akşamlar leyla kardeşim ben kuran okumayı bilmiyorum yalnış olur diye yeniyazıdanda okuyamıyorum ama hastalıkla savaşan biri olarak bu kardeşime okumadan edemedim rabbim tez zamanda şifalar versin 500 ya şafi okudum inşallah kabul olurda sağlığına kavuşur allaha emanet olun selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a.hayırlı akşamlar leyla kardeşim ben kuran okumayı bilmiyorum yalnış olur diye yeniyazıdanda okuyamıyorum ama hastalıkla savaşan biri olarak bu kardeşime okumadan edemedim rabbim tez zamanda şifalar versin 500 ya şafi okudum inşallah kabul olurda sağlığına kavuşur allaha emanet olun selam ve dua ile

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah kabul etsin olsun kardeşin kardeşe yaptığı duada makbuldur önemli olan niyettir inşallah canım Rabbim Kur'an okumayı sanada nasip eder.
Allah küçük kardeşimize ve bütün hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bilal için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

bismillahirrahmanirrahim...

okunan.....................57
deniz yıldızı..................1
allies...........................1
kardele.........................1
hanife abla.....................1
Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm birazdan 1 tane okurum inşallah allah şifalar versin

Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin.Allah dermansız hastalık vermesin verenlerede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımıza uğratmasın Rabbim.Küçük kardeşimizede Allah tez zamanda şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

okunan.....................79
lale&gül..........................1

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

okunan.....................106

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

okunan.....................122
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin.Allah dermansız hastalık vermesin verenlerede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.

Aleyküm selam Allah razı olsun mesajınızı yeni okudum Mevlam kimseye dermansız dert vermesin .bilal kardeşimizin ailesine sabırlar diliyorum . Allah bilal kardeşimize şifalar versin . teyzem de 1 tane yasin aldı Selam ve Dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm selam Allah razı olsun mesajınızı yeni okudum Mevlam kimseye dermansız dert vermesin .bilal kardeşimizin ailesine sabırlar diliyorum . Allah bilal kardeşimize şifalar versin . teyzem de 1 tane yasin aldı Selam ve Dua ile...

Amin
Allah razı olsun canım Allah kardeşimizin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah kardeşimiz 10 yaşında ve büyük bir sınavdan geçiyor inşallah hep beraber hayırlı haberini alırız kardeşimizin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

okunan.....................122
lale&gül+teyzesi...............2
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt