Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büşra Lena...çok güzel (1 Kullanıcı)

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah c.c razı olsun kardeşim cok guzeldi okuyan zaten bir muhteşem birde orda D.Ali Erzincanlı ve Ömer hoca ikiside harika emeğine saglık Aydın hocam hayırlı aksamlar

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun
COK GUZEL
ELLERINE SAĞLIK
ALLAHA EMANET OL

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah c.c razı olsun kardeşim cok guzeldi okuyan zaten bir muhteşem birde orda D.Ali Erzincanlı ve Ömer hoca ikiside harika emeğine saglık Aydın hocam hayırlı aksamlar

Aleykümselam Ahmet kardeşim ben çok beğenmiştim bu ilahiyi büyüleyici bir sesi var...insana huzur veriyor...ALLAH razı olsun hayırlı akşamlar...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Tabii Ki Cok Guzel öğretmenim
En Birincilerden :)
Allaha Emanet Olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.çok ama çok güzeldi.emegine saglık.ellerin dert görmesin.ALLAHIMA emanet ol.selametle.:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.çok ama çok güzeldi.emegine saglık.ellerin dert görmesin.ALLAHIMA emanet ol.selametle.:H

aleykümselam Kasım abim beğendiğinize çok sevindim...ALLAH razı olsun...selametle kalınız...hayırlı geceler...

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GÜZELDİ
PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Sa Kardeş çok Güzel Harika Allah Razi Olsun

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİ ÇOK MUTLU ETTİN RABBİM DE SENİ MUTLU ETSİN BU İLAHİYİ ARIYORDUM KARŞIMA ÇIKIVERDİ ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİ ÇOK MUTLU ETTİN RABBİM DE SENİ MUTLU ETSİN BU İLAHİYİ ARIYORDUM KARŞIMA ÇIKIVERDİ ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN

Aleyküm selam kardeşimm...inanın bende çok mutlu oldum...AMİN cümlemizi inşaallah...ALLAHa emanet olunuz....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt