Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Burgutex (1 Kullanıcı)

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin sefalar getirdin kardeşim maşallah elinden herşey geliyor şaşırdım valla umarım sitemizden memnun kalırsın dualarımıza katılırsın üyeliğin daim olur inşallah allaha emanet ol

burgutex

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.proweblabs.com
Hoşbulduk kardeşim. Sağda solda gezmek, kız peşinde koşmak veya fuzuli işlerle uğraşmak yerine hep birşeyler öğrenmeye ayırdım mesaimi. Allah'a şükürler olsun ki kendimi yetiştirebildim. Dualara her zaman hepimizin ihtiyacı var. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Siteden ben memnunum çok şükür. İnşallah Müslümanların daha güzel günlerine doğru ilerleriz. Selametle kalınız. Anladığım herhangi bir konuda bir kardeşime yardımım dokunursa mutlu olurum. Teşekkür ederim.

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşbulduk kardeşim. Sağda solda gezmek, kız peşinde koşmak veya fuzuli işlerle uğraşmak yerine hep birşeyler öğrenmeye ayırdım mesaimi. Allah'a şükürler olsun ki kendimi yetiştirebildim. Dualara her zaman hepimizin ihtiyacı var. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Siteden ben memnunum çok şükür. İnşallah Müslümanların daha güzel günlerine doğru ilerleriz. Selametle kalınız. Anladığım herhangi bir konuda bir kardeşime yardımım dokunursa mutlu olurum. Teşekkür ederim.

inşallah kardeşim seviniriz bilgilerini paylaşmaktan dolayı senin sitene girdim ama ingilizce olduğu için hiçbirşey anlamadım kusura bakma hakkını helal et allaha emanet ol

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt