Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bunalimdayim ölüm varsa sikinti etmek niye... (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben sanırım bunalımdayım. ama içinden cıkılmaz bir bunalım ailemin bana yaptıklaRI AKLIMA GELİYOR COCUKKEN CEKTİĞİN ACILAR BEN YETİŞTİRME YURTLARINDA BÜYÜDÜM ŞİMDİ BİR KIZIM VAR. ÇALIŞIYORUM DİYE ONU HER GÜN KREŞE BIRAKIYORUM AMA BANA GÖRE SANKİ ONU TERKEDİYORUM GİBİ.. ÖLÜM VAR BİLİYORUM BU ACİZ BEDENİM Toprağa gömülecek. o zaman bir bayan olarak niye calışıyorumki .... cocuğumdan ayrı kalıyorum ev işlerine zaman ayıramıyorum. namazımı kılarken oruçumu tutarken zorlanıyorum ama işten cıkamıyorum nefsim bena ağır geliyor yenemiyorum. ev aldık borç var çalışmak istemesende çalışmak zorunda olduğumu anlıyorum ve cook üzülüyorum. belki annem beni bırakıp gitmeseydi cocuğuma baksaydı böyle düşünmezdim ben devlet memuruyum işten cıkaçağımı söylüyorum etrafımdakiler bana kızıyor millet iş bulamıyor sen işten cıkıyorsun diye.. ben ölümü düşünüyorum eğer toprak olcaksam neden bu kadar sıkıntı. evde olmak sabahlara kadar ibadet etmek istiyorum kimseyi ama hiçkimsenin yüzünü görmek bile istemiyorum bu yazdıklarım için aceba ne düşünürsünüz bilmem ama benim canım cok sıkılıyor bir akıl verin arkadaşlar :a09:

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Güzel kardeşim Rabbim bu canı bize emanet olarak vermiş emanete hıyanet edemeyiz bu dünya yalan gerçek olan cennet ve cehennem burda bizler birer sınavdayız ve bu sınavı en hayırlı ve ahlaklı bir şekilde veririz inşaAllah sende bir annesin evladına sahip çık onu hayırlı bir evlat olarak yetiştir zorluklara karşı sabırlı ol dua et Rabbim gönlümüzden geçenleri bilir geçmişe mazi demişler düşünme geçmişi geleceğine bak Allah celle celalü yar ve yardımcın olsun ailenle mutlu bir yaşam sürdürürsün inşaAllah kardeşim...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Güzel kardeşim Rabbim bu canı bize emanet olarak vermiş emanete hıyanet edemeyiz bu dünya yalan gerçek olan cennet ve cehennem burda bizler birer sınavdayız ve bu sınavı en hayırlı ve ahlaklı bir şekilde veririz inşaAllah sende bir annesin evladına sahip çık onu hayırlı bir evlat olarak yetiştir zorluklara karşı sabırlı ol dua et Rabbim gönlümüzden geçenleri bilir geçmişe mazi demişler düşünme geçmişi geleceğine bak Allah celle celalü yar ve yardımcın olsun ailenle mutlu bir yaşam sürdürürsün inşaAllah kardeşim...

sağolun canım kardeşim haklısın ama işin içinden cıkamıyorum istifa etsem cocuğumla ilgilenip rabbime ibadet etsem eşime güvenemiyorum bir ayrılık olursa benim bu dünyada gideceğim kapısını calabileceğim kimsem yok bunun garantiside yok. işten cıkmasan calışsan türlü türlü sıkıntılarla karşılaşıyorum bir babamın olmasını ne kadar cok isterdim işte öyleee.......................

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun canım kardeşim haklısın ama işin içinden cıkamıyorum istifa etsem cocuğumla ilgilenip rabbime ibadet etsem eşime güvenemiyorum bir ayrılık olursa benim bu dünyada gideceğim kapısını calabileceğim kimsem yok bunun garantiside yok. işten cıkmasan calışsan türlü türlü sıkıntılarla karşılaşıyorum bir babamın olmasını ne kadar cok isterdim işte öyleee.......................

Yok be güzel kardeşim böyle karamsar düşünme elindeki hazinenin değerini bil bir yuvan var Rabbim bozmasın kurulu düzeninizi inşaAllah eşinle aran iyiyse aklına kötü düşünceler getirme bu yaşadığın sıkıntıyı eşinle paylaştın mı? her şeyin bir çıkış kapısı vardır kardeşim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Yok be güzel kardeşim böyle karamsar düşünme elindeki hazinenin değerini bil bir yuvan var Rabbim bozmasın kurulu düzeninizi inşaAllah eşinle aran iyiyse aklına kötü düşünceler getirme bu yaşadığın sıkıntıyı eşinle paylaştın mı? her şeyin bir çıkış kapısı vardır kardeşim

EŞİME HİÇ SAYGIDA KUSUR ETMEDİM BANA BU DÜNYADA EN COK DEĞER VEREN OYDU COCUM OLDU KIZIMA ANNEM BAKTI BİR ZAMAN AMA PARA KARŞILIĞINDA SONRA TEK KARDEŞİM OLAN YANİ ERKEK KARDEŞİM İŞE GİRİNCE BENİ ORTADA BIRAKTI GİTTİ BEN PARANA MUHTAÇ DEĞİLİM DEDİ.KIZMA BAKICI BULANA KADAR COK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM. OYSA BEN ONLAR İÇİN yıllarca calıştım cırpındım annem babamdan sonra evlendi. üvey baba kahrını cektim ondan kurtulmak için evlendim. sonra annem ondan da ayıldı bu sefer gidecek yeri yok diye bende kaldı eşim her zaman bana destek verdi. cocuğuma bakar bende çalışırım geçinip gideriz dedim. 1 yıl kadar yanımda kaldı bu arada kardeşim dayımda kalıyordu bende kalmak istemedi. oannem bende kaldığı süre içinde canımdan bezdirdi. her zaman benle eşimi birbirine düşürür ve gidecem der dururdu. meğer evlenmek istediği biri daha varmış. üztelik adam bekar ve işsiz yapma anne olmaz bu adamla evlenemezsin dedim bana etmediğini bırakmadı ben sana hizmetlimiyim sana hizmet edeyim cocuğuna bakayım diye evlenme mi istemiyorsun dedi. yıkıldım oysa ben sadece onun mutluluğunu istiyordumben evlenecem diye cekti gitti beni bir başıma bıraktı. ben ki onun için ne sıkıntılara gögüs gerdim bir anne evladına bu kadar yapar mı bilmem. beni hep aşklarına değişti annem. hep yanlızlığa itti. benimde sevdiğim vardı ama onunla değil istemediğim biriyle evlendim. sırf üvey babadan kaçayım diye şimdi ne hallere düştüm. eşim annem gitti diye bana etmediğini bırakmadı ben annene kardeşine baktın onlar seni bıraktı gitti diyerekten cok kavga ettik babam yok diye beni cok ezdi yani ona güvenemiyorrum bana dediki hayat ne gösterir. belli olmaz yarın işten cıktığına bişman olursun en azından elinde bir işin olsun dedi. yani bana acık kapı bıraktı işte bu beni yıkıyor kardeşim. caresizlik beni yıkıyor. evde kalmak cocuğumla ilgilenmek istiyorum olmuyor çalışsam başım acık calışıyorum farz olan şeyleri tam olarak yapamıyorum bu beni üzüyor işte bu arada kalmış durumdayım .......yinde yazdıkların için cok sağol

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm;

Değerli kardeşimiz, Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.. Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun Burası fanilerin imtehan olduğu dünyadır burda herşey gelip geçicidir. Tıpkı eskiyen kıyafetlerimizi çıkarıp yenilerini giymek gibidir dünya.. Burada her türlü sıkıntı ve kederden dertten eskiyen yorulan yaşlanan bedenler Ahirette yeniden yenilenecektir. Her şeyin bir hesabı olacaktır veremiyeceğimiz hesaplara yönelmiyelim. Cevap verebileceğimiz hesaplarımızıda iyi idrak edelim ve bize emredilenin dışına çıkmayalım bizlerin dünyaya gelmesindeki asıl amaç gaye Allah'a Kulluktur. Her türlü ihtiyacımızı giderebiliyoruz ama Şükür niyaz ibadet ihtiyaçlarımızda çok tembeliz. Allah yardımcımız olsun affetsin bağışlasın bizleri. Ona yakışır kullar Resulüne yakışır ümmetler olmayı nasip etsin....

Allah c.c. hiç bir zaman taşıyamıyacağımız yükü vermez bize, sadece yapmamız gereken sabır ve şükürdür her insan farklı imtehanla sual olur. Amacımızı gayemizi bilmek önemli olan.

Bizler müslüman kardeşimize yardım etmekle mükellefiz... Yönetim olarak yapmamız gereken bir hal olduğunda ihtiyaç duyduğunuzda elimizden geleni yapmaya gayret sarfedeceğimizden emin olabilirsiniz. En emin olana Allah c.c. emanet olunuz..

hocam cok sağolun beni dikkate alıp cevap verdiğiniz için bensadece allaha kulluk etymek istyorum evimden dışarı bile cıkmak istemiyorum insanlardan nefret ediyorum artık çünkü bu yaşıma kadar kimse acımadı bana hayatta doğrularımı deneyerek buldum ben yani yaşayarak bana kimse namaz kıl demedi oruç farzdır demedi. ben kendi kendine buldum doğruları. devlet memuruyum ben. dışarıda tesettürlüyüm ve bunedenle iş yerinde cok sıkıntı cekiyorum rabbime nasıl hesap veririm bilemiyorm istifa edip evde kalmak istiyorum ama nefsime yeniliyorum eşimegüvenemiyorum benim kimsem yok ya bir gün ayrılırsan işimde elimden giderse işte kime giderim nasıl ederim diye düşünüyorum kalbim hep huzursuz her işe geldiğimde her ezan sesi duydudumda ağlamak istiyorum ve ağlıyorum...............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt