Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BUNADA ÖMER ŞUURU DERLER (1 Kullanıcı)

azra6313

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RESULU HZ.MUHAMMED S.A.V. KENDİSİNİ HERŞEYE TERCİH EDEN H.Z.ZEYD BİN HARİSER(R.A.)'Yİ ÇOK SEVERDİ.AYNI ŞEKİLDE OĞLU H.Z.ÜSAME(R.A.)'Yİ DE.RESULULLAH S.A.V.'İN BÜTÜN İŞLERİNDE BİNLERCE HİKMET BULUNDUGUNA İNANAN H.Z. ÖMER(R.A.)HATYATINI VE HAREKET TARZINI ONA GÖRE AYARLAMIŞ,TANZİM ETMİŞ VE ONDAN GÖRDÜKLERİNİ TATBİK ETMEYE ÇALIŞMIŞTI.EZCÜMLE,GANİMET DAGITIRKEN ÖZ BE ÖZ OĞLU ABDULLAH'I ÇOK SEVDİGİ HALDE OĞLUNA 3000,H.Z.ÜSAMAYA İSE 3500 VERİYORDU.OĞLU H.Z.ABDULLAH(R.A.)BU İŞİN HİKMETİNİ ANLAMAK VE BİZE İŞİN İÇ YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İÇİN BABASINA SORDU; 'BABACIM ÜSAMA İLE AYNIYIZ.BERABERİZ.HATTA ONUN KATILIPTA BENİM KATILMADIGIM BİR SAVAŞ OLMAMIŞTIR.ACABA ONU BANA NİÇİN TERCİH ETTİNİZ? 'OĞLUM BEN ŞUNU BUNU BİLMEM.BENİM BİLDİĞİM ŞUDUR;ALLAH RESULÜ S.A.V. BABASINI SENİN BABANDAN;ÜSAME'Yİ DE SENDEN DAHA ÇOK SEVERDİ.İŞTE BEN,RESULÜLLAH S.A.V. İN SEVDİGİNİ KENDİ SEVDİGİME TERCİH ETTİM' BU NASIL BİR ADALETTİR Kİ KILI KIRK YARMIŞ? HEM BU NASIL BİR ŞUURDUR Kİ KABİLİYETLERİN İNKİŞAF TARZINI BİLE GEÇİRMİŞ?HEM BU NASIL BİR ŞEFKAT VE BİR SEVGİDİR Kİ,ZABT U RABT ALTINA ALINMIŞ VE HUDUDU ÇİZİLMİŞ DE; 'SANA AİT SAHA BURAYA KADAR;SANA GELİNCE ŞURAYA KADAR;DENEBİLMİŞ VE BÖYLE BİR ŞUUR,BİR REALİTE OLARAK GÖSTERİLEBİLMİŞTİR.' YÜCE MEVLA'DAN NEFSİMİZİ VE NESLİMİZİ BÖYLESİNE MAHZ-I HİKMET OLAN BİR ŞUURA SAHİP KILMASINI NİYAZ EDERİM.......

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BUNADA ÖMER ŞUURU DERLER

Allah razı olsun kardeşim. Allaha emanet olun.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: BUNADA ÖMER ŞUURU DERLER

S.A.
O MÜBAREK KOMUTANLAR, DEVLET ADAMLARI NERDE BİZİMKİLER NEREDE
ASIL BURADA GÖZÜMÜZDEN KAÇIRDIĞIMI ŞU,
AYNI ÖMER İSLAM LA ŞEREFLENMEDEN ÖNCE KENDİ ÖZ KIZINI TOPRAĞA GÖMECEK KADAR DA GADDAR VE VİCDANSIZ BİRİ. AMA İSLAMDAN SONRA O TAŞ KALBTE ÖYLE BİR İNKILAP OLUYORKİ, TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ, GÖVDE ÜSTÜNDE BAŞ KOYMAYAN ÖMER KARINCAYI BİLE İNCİTEMEZ HALLERE DÜŞÜYOR.
K.S.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt