Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Buna Ne Dersiniz ?? (2 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
11 Eylul olaylarında ikiz kulelere çarpan uçaklardan birinin uçuş numarası,Q33 NY imiş.

Şimdi sizden ricam boş bir word belgesi açıyorsunuz ve Q33 NY 'yi oraya kopyala yapıştır yapıyorsunuz.(aynen bu şekilde rakamlarla harfler arasında bir boşluk olacak.)Sonra bu yazının tamamını seçip yazı boyutunu 72 olarak ayarlıyorsunuz.Yine tamamını seçerek yazı karakterini "Wingdins" olarak ayarlıyorsunuz.Dikkat edin Webdings degil "Wingdings"

Bunları yaptıktan sonra ne gördünüz? Bunu nasıl yorumluyorsunuz?

etruce

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Buna Ne Dersiniz ??

allah razı olsun kardeşim...bu adamlardan her şey beklenir yakında kendi başbakanlarını öldürtüp masum bir ülkenin üstüne atarlar..allah böyle insanlardan bizleri muhafaza etsin..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

:eek::eek::eek: UÇAK, KURUKAFA ÇOK ŞAŞIRDIM!!!!!!!!

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Evet onlarla birlikte bir de 6 köşeli Davut yıldızı çıkıyor.Yani İsrail Devletinin simgesi

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

bende çok şaırdım bu tesadüf mü yoksa allahtan mı kardeşler bana açıklama yaparmısınız çok şok oldum yaa

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim allah senden razı olsun

ILKNUR MINA

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK ŞAŞIRDIM BU KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR MİLLET OLMAMIŞTIR.RABBİM TÜM YAPTIKLARINI KENDİLERİNE ÇEVİRSİN İNŞAALLAH.İNSANI BİTİREN EN BÜYÜK DUYGULARDAN BİRİ HIRS VE NEFRETTİR.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

?????????????????????

carmelo89

Kayıtlı Kullanıcı

SUQu abi inanamıyorum yaw bu bir rastlantı kesinlikle olmaz...

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ABİ BU TAMDA KAFİRDEN BEKLENEN BİŞEY ŞAŞILACAK BİRŞEY YOK PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

sert

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
s.a ABİ BU TAMDA KAFİRDEN BEKLENEN BİŞEY ŞAŞILACAK BİRŞEY YOK PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

B)B)B)B)B)B)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

sevval yazdı:
bende çok şaırdım bu tesadüf mü yoksa allahtan mı kardeşler bana açıklama yaparmısınız çok şok oldum yaa

tesadüf mü... bence hayatta tesadüf yoktur Hayır ve Şer Herşey ALLAH'tandır ama bu tür olayların öyle bilmece usulü bazı teknikler üzerine kurulduğuna da pek inanmıyorum

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bende biz müslümanların bu kadar saf olmasına ve kafirin yaptığı olaylara tepkisiz ve yok canım bukadarda olmaz demesine çok şaşıyorum AYIDAN POST KAFİRDEN DOST OLMAZ ve şuda var ki müslüman kafirden herşeyi beklemeli ki bu adamlar ( ki adam demeye bin şahit bile olsa geçerli olmaz) her türlü pisliği yapıyorlar ve müslümanların üzerine atıyorlar ama biz hala yok canım bu kadar da değil yok efendim böyle bilmece usulü bazı teknikler üzerine olduğunu sanmıyorum sanmamaya devam edin. ki burda abimiz bunu böyle yaptılarda demiyor sadece bize parçaları veriyor formülü de veriyor sonucu size kalmış diyor.... RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN ALLAH'A EMANETSİNİZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt