Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bugünkü televizyon seyredilirmi (1 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bugünkü televizyon seyredilirmi

valla abım bugün tv de ne vardı bılmıyorum ama ızlenmeye değer birşey olmadığı tahmin edebiliyorum onun için tv ızlemıyorum bende kendıme sıteye atıyorum hemen :D:D bu gidişahat hiç iyiye gitmiyor Rabbim sonumuzu hayır etsin inş hayrlı geceler a.e.o B)B)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bence ne var ne yok diye bakarak hiç vaktimizi bile almasınıa izin vermemeliyiz
selametle allah a emanet olun

menekse_87

Kayıtlı Kullanıcı

boşverin sitemiz hepsinden güzel tv de bişey yoktur heralde her zaman ki gibi:D:D

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİME SONSUZ ŞÜKÜR OLSUNKİ BU SİTEYİ VE BURDAKİ ARKADAŞLARI TANIDIKTAN SONRA TV İZLEMEK NE KADAR BOŞ OLDUNU BİR KEZ DAHA ANLADIM BUNDAN 4 AY ÖNCE SORSAYDINIZ HEMEN CEVAP VERİRDİM NE VAR NE YOK DİYE.ÇOK ŞÜKÜRKİ BU GÜZELLİKLER TANIŞTIM .NET OLMADIĞI VEYA TV SEYREDİLDİĞİ ZAMANLARDA UYDUDAN GENELDE TV5,DOST VE SAMANYOLUNDA EGİTİ ÖGRETİCİ BİLĞİLENDİRİCİ ÇOK GÜZEL PROĞRAMLAR VAR.ONLARI SETREDİYORUM.SİZLERDE TAVSİYE EDERİM BU KANALLARI.B);)B)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

bu devirde müslüman gencin hicretidir televizyonlu odadan televizyonsuz odaya gecmek....diye birsey duymustum bir sohbette;).. kontrollü seyretmek lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt