Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bugün yeni bir başlangıç (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar,bugün normal hayatıma geri döndüm.oğlum 3 aylık oldu çok şükür;bununla birlikte iznim bitti ve işe döndüm.inşaallah sizlerle yani sitemizle daha fazla paylaşımlarda bulunabileceğim.Rabbim hepinizden razı olsun.Allah'a emanet olunuz.:a15:

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz tekrardan aramıza Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah...hayırlı sabahlar...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım.amin.

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm...
yeni siden sonra geldiğim için beni bilmezsiniz ama
daha önceki palaşımlarınızı okuyorduk...
Allah size bağışlasın bebeğinizi hayırlı bir evlat etsin inşallah..
hoş geldiniz.

selam ve dua ile..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
erhan kardeşim arada giriyorum ama pek az.sizi biliyorum konulara katkılarınızdan dolayı.samimi bir kardeşimiz olrak görüyorum.Allah razı olsun.

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar,bugün normal hayatıma geri döndüm.oğlum 3 aylık oldu çok şükür;bununla birlikte iznim bitti ve işe döndüm.inşaallah sizlerle yani sitemizle daha fazla paylaşımlarda bulunabileceğim.Rabbim hepinizden razı olsun.Allah'a emanet olunuz.:a15:

selamun aleyküm ...

çocuğunuzu hayırlı bir şekilde yetiştirmeniz dileğiyle ... allaha emanet olunuz ...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun,amin inşaallah abi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt