Saat 05:00'da kalktım. Ablam oruç tutacaktı, saati ayarlamıştı. Ben de sesi duyarak uyandım, biraz yemek yedim. Uyumadan yatakta dolandım. 08:00'da okula gitmek için çıktım. Kırtasiyeye uğrayıp performans ödevim için gerekli malzemeleri aldım. O sırada arkadaşım Oğuzhan geldi, onunla beraber markete gidip streç film alacaktık. Sonra bir diğer arkadaşım Alper geldi, arkadasından da dostum Öykü geldi ve 4'ümüz markete gidip streç film aldık. Birazcık dolanıp sınıfımıza girdik...
İlk ders okumaydı, arkadaşlarımın okuduğu kitapları not almak için görevlendirilmiştim. Sınıfa seneye okul kıyafetlerinin serbest olacağını duyurdum. O ders bu konuda konuştuk aslında...
İkinci ders müzikti. Müzik dersinde performans ödevi yaptık...
Üçüncü ders ise resimdi. Resim dersini sevmiyorum doğruyu söylemek gerekirse.
Dördüncü dersimize girdik. Dördüncü dersimiz İngilizce'ydi. Sevdiğim bir ders, parmağımı da hep kaldırdığım bir ders fakat ödevlerimi pek yapmıyorum. Güzelce işledikten sonra öğle molasına girdik. Arkadaşım Öykü ile dolandık. Beşinci ders de İngilizce'ydi. Zevkle işleyip bitirdik dersimizi.
Son ders rehberlikti. Klüplerimiz vardı. En sevdiğim öğretmenimdi klüp hocamız... Bu ders en zevkli dersti zaten. Çenem durmadı bu derste ama, olsun...
En sıkıcı günüm böyle, inşallah yarınımı da anlatabilirim. Çünkü yarın birbirinden harika dersler var