Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün ne alemdesiniz...Buda bizim günlüğümüz olsun...? (1 Kullanıcı)

ebuvelid

Kayıtlı Kullanıcı
Her üye günlük olarak şuanda bulunduğu ruh halini yazı diline dökebilir.Ve her yeni katılım ile bir günlüğümüz oluşmuş olur...Katılın renk katın...
ÖRNEK:Bugün keyfim yerinde.Çünkü her işim yolunda gitti,sorun çıkmadı.Bir ara sıkıldım çünkü zaman zaman baş ağırım tuttu havadan olsa gerek...

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bugün ne alemdesiniz...Buda bizim günlüğümüz olsun...?

arkadaşlar isyan etmiyorum amma bu gün işbaşı yaptım ve biraz tenbellik var üstümde kaç gündür rahata alışmıştım ondan olsa gerek

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Selamun Aleykum,
Ben bugün yeni umutlarla dinlenmiş olarak güne başladım. Allah c.c. en kötü günümüzü bunun gibi yapsın.
k.s.e.o.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ebuvelid yazdı:
Her üye günlük olarak şuanda bulunduğu ruh halini yazı diline dökebilir.Ve her yeni katılım ile bir günlüğümüz oluşmuş olur...Katılın renk katın...
ÖRNEK:Bugün keyfim yerinde.Çünkü her işim yolunda gitti,sorun çıkmadı.Bir ara sıkıldım çünkü zaman zaman baş ağırım tuttu havadan olsa gerek...

siz ne yapmaya neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum ki yada anlamak istemiyorum ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HER GÜNÜM HER ZAMANKİNDEN DAHADA GÜZEL GEÇİYOR...gün geçtikçede Rabbime çok şükrediyorum bu güzellikleri gösterdiği için...

kuru_nehir

Kayıtlı Kullanıcı

ben bugün gayet iyiyim allaha hamd olsun gerçi oruç olduğum için biraz zorlanıyorum işyerinde ama allaha şükür sağlığımız sıhatimiz yerinde

nazo

Kayıtlı Kullanıcı

evdeyim bu site sayesinde zamanım çok iyi geçiyor

kubraa

Kayıtlı Kullanıcı

bugün hava birz soğuk,,buda haliyle beni etkiledi..sıkıldım evde yaaa..tam internette dolaşırken bide baktım bu site var..hemen üye oldum...şu an çok iyiyim...:)

Y

YAGMURBEY

gayet iyiym şirketteydim çalıştım bol bol tesbihatımı çektim...bugün birşey daha öğrendim
kimse sen değildir kimseyi kendin gibi görme...hayırlı geceler olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt