Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BUGÜN MİSAFİRİM VARDI? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var,bugün site üyelerimizden değerli kardeşim Evindar acizane benim misafirim oldu.Kendisini tanıyor olmak bir ayrıcalıktı çok güzel bir gün geçirdik.Umarım kardeşimi hak ettiği gibi ağırlayabilmişimdir.Evindar kardeşimi tanımış olmaktan böylesine değerli bir kardeşimin olmasından çok çok memnun kaldım.Sizlerle paylaşmak istedim.SELAM VE DUA İLE

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BUGÜN MİSAFİRİM VARDI?

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var,bugün site üyelerimizden değerli kardeşim Evindar acizane benim misafirim oldu.Kendisini tanıyor olmak bir ayrıcalıktı çok güzel bir gün geçirdik.Umarım kardeşimi hak ettiği gibi ağırlayabilmişimdir.Evindar kardeşimi tanımış olmaktan böylesine değerli bir kardeşimin olmasından çok çok memnun kaldım.Sizlerle paylaşmak istedim.SELAM VE DUA İLE
Ravza abla ne güzell böylesine görüşüyor olmak sizi tebrik ediyorum.DUA İLE

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı

Haaa bu arada bende ablamla tanışma fırsatı buldum nasılki burda seviliyorsa ablam öylesine değerliki anlatılmaz yaşamak lazımmmmB)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

ablacım yaaa hemen hemen bütün paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum ve sayende bilmediğim çok şeyi öğrendim... kıskandım ama şimdi sizleri:( bende seninle tanışabilmeyi çok isterdim...:(:(

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:

selamun aleykum abla....cok değerli birisini konuk etmişsiniz...muhabbetiniz baki olur inş...rabbim sizlerden razı olsun...selametle..

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ablacım,

size abla demek ne kadar güzel bir şey. Kurban olduğum Rabbim beni sizin gibi değerli kardeşlerimle tanıştırdı O'na sonsuz Hamd-ü Senalar olsun.İlk önce Fatma Ergün sonra sevvalmina şimdi de sizi tanımak ALLAH-Ü TEALA (C.C) ' nın bana bir lütfudur.Çok şükür Rabbimize O istediğine vermek istedikten sonra her şeyi lütfediyor çok şükür Rabbimize.

selamünaleyküm

hzmuhammedsavbr5.png

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

çok güzel bir olay yaşamışsınız allah inşallah bizlerede nasip eder buradaki arkadaşlarla tanışabilmeyi B)B)B)B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
ablacım yaaa hemen hemen bütün paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum ve sayende bilmediğim çok şeyi öğrendim... kıskandım ama şimdi sizleri:( bende seninle tanışabilmeyi çok isterdim...:(:(
Güzel kardeşim eğer nasip olursa sizinlede tanışırız inş dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
Ravza_Nur yazdı:

selamun aleykum abla....cok değerli birisini konuk etmişsiniz...muhabbetiniz baki olur inş...rabbim sizlerden razı olsun...selametle..
ALEYKÜMSELAM Kurbanım Rabbim cümlemizden razı olsun inş,Allah için başlatılan her dostluk çok değerli olur,bizimde öyle olacağına inanıyorum dua ile

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

BÖYLESİ GÜZELLİKLERİ YAŞAMAK Bİ AYRICALIK OLSA GEREK...
NE MUTLU SİZLERE...B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel yaa.. abla bende çok istiyorum sizinle görüşmek tanışmak. İnşallah bu aciz kardeşinize de zaman ayırırsınız :( a.e.o

birde tevbekar bacım ben sürekli sizin mailinizi kontrol ediyorum.fakat bir türlü size maille ulaşamadım. sizide ziyarete gelmeyi çok istiyorum. bildiğim kadarıyla sizle aynı şehirdeyiz. görüşme fırsatımız olursa çok memnun olurum. abla sizin forumda yazdım hakkınızı helal edin. a.e.oB)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,

size abla demek ne kadar güzel bir şey. Kurban olduğum Rabbim beni sizin gibi değerli kardeşlerimle tanıştırdı O'na sonsuz Hamd-ü Senalar olsun.İlk önce Fatma Ergün sonra sevvalmina şimdi de sizi tanımak ALLAH-Ü TEALA (C.C) ' nın bana bir lütfudur.Çok şükür Rabbimize O istediğine vermek istedikten sonra her şeyi lütfediyor çok şükür Rabbimize.

selamünaleyküm

hzmuhammedsavbr5.png
Aleyküm Selam kardeşim siz aslında okadar değerlisinizki bu değer size öyle bir tevazu kazandırmışki anlatılmaz bu yorumu okuyan kardeşlerim evindar kardeşim aslında yaş olarak benden büyük ama kendisi tevazu gösterip acizaneye bir değer verip bir ilme sahip olduğumuzu düşünerek bize abla diyor,ablalık sıfatı sana öyle yakışıyorki kardeşim.Herşey için sağolasın hak etmediğimiz halde bize böylesine değer verdiğin için,Rabbim gönlüne göre versin.DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
ne güzel yaa.. abla bende çok istiyorum sizinle görüşmek tanışmak. İnşallah bu aciz kardeşinize de zaman ayırırsınız :( a.e.o

birde tevbekar bacım ben sürekli sizin mailinizi kontrol ediyorum.fakat bir türlü size maille ulaşamadım. sizide ziyarete gelmeyi çok istiyorum. bildiğim kadarıyla sizle aynı şehirdeyiz. görüşme fırsatımız olursa çok memnun olurum. abla sizin forumda yazdım hakkınızı helal edin. a.e.oB)
Elbette kardeşim şartlarımız uygun olduğunda neden olmasın inş bende sizi tanımayı çok istiyorum.Önemli değil kardeşim istediğinizi yazabilirsiniz dua ile

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:

:p B)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
zerda ablam, sizin adınıza sevindim.rabbimden dileğim,arkadaşlığınızı iki cihanda devam eder inşallah.B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

:):) Çok güzel biz nezman geliyoz inşallah?:DB)

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

YA ÇOK GZÜEL BİR OLAY KEŞKE BİZDE TANIŞABİLSEK,YÜCE ALLAHIM MUHABBETİNİZİ HAYIRLI KILSIN BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

ayshidayet yazdı:
YA ÇOK GZÜEL BİR OLAY KEŞKE BİZDE TANIŞABİLSEK,YÜCE ALLAHIM MUHABBETİNİZİ HAYIRLI KILSIN BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)B)B)B)

Amin inşallah

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
s.a
zerda ablam, sizin adınıza sevindim.rabbimden dileğim,arkadaşlığınızı iki cihanda devam eder inşallah.B)
A.S.Kardeşim sağolasınız Rabbim sizlerden razı olsun dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt