Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün kendini pek iyi hissetmeyenlerdenmisin?:( (1 Kullanıcı)

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün pek iyi hissetmiyorum nedense :(
Napsam gecmiyor icimdeki sıkıntı :(

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
bunu nedeni neymiş biliyomusun kardeşim
düşünürken hep olumsuz şeyleri düşünüyomuuz o yüzden ya mutsuz yada umutsuz oluyomşuz bencede öle çünkü ne zamn olumsuz şeyler düşünsem arkası hemen geliyo

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen düşünmeden edemiyorum nedeni bu olsa gerek kardesim haklısın..
O anlarda dua etsemde konsantre olamadıgım icin sıkıntılı oluyorum sanırım :(:(:(

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ewt bende öle olıyordum ama dediğim gibi olmsuz düşüncelerin arkası kesilmiyo bir süre sonra kendine acımaya başlıyosn ben hep böle mutsuz olcam gibi bence güzel şeyler düşünün mesela çok mutlu olduğunuz bi günü yada çok sevdiğini bi yakınınızı inanki çok işe yarıyo o yüzden sıkıntılarınızın üzerinde durrup kendinizi sıkmayın tammmı kardeşim rabbimin sevgisi bize yeter bu sevgiyi düşünün....

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
ewt bende öle olıyordum ama dediğim gibi olmsuz düşüncelerin arkası kesilmiyo bir süre sonra kendine acımaya başlıyosn ben hep böle mutsuz olcam gibi bence güzel şeyler düşünün mesela çok mutlu olduğunuz bi günü yada çok sevdiğini bi yakınınızı inanki çok işe yarıyo o yüzden sıkıntılarınızın üzerinde durrup kendinizi sıkmayın tammmı kardeşim rabbimin sevgisi bize yeter bu sevgiyi düşünün....

Beni anladıgınız ve yardım ettiginiz icin tesekkur ederim .. Allah razı olsun..
:)
Bu sitede gezinmek biseyler okumak yazmak aslında cok işe yarıyor dimi tavsiye edelim herkese :):)

sözelci

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeşler hele benim bugun iki kuruşluk keyfim vardı annem sagolsun mahvettti ama farklı bişey daha var içim daralıyo nefes alamıyorum ne yapcam bilmiyorum oodaya kapadım kendimi.... dua eder misiniz bana

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ya kardeşler hele benim bugun iki kuruşluk keyfim vardı annem sagolsun mahvettti ama farklı bişey daha var içim daralıyo nefes alamıyorum ne yapcam bilmiyorum oodaya kapadım kendimi.... dua eder misiniz bana

ewt bi kardeşimiz daha
annelerimiz baş tacımız herzaman onlar haklı öyle olmasa bile yargılayamayız
sende hemen kendine gel ve kötü şeyler düşünme
tabiki dua ederiz
selametle....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
elemirem kardeşim
katııyorum neslihan ablaya
hep olumlu düşünürsen hep mutlu olursun.
biraz kendine zaman ayır.
kendi kendinin doktoru ol.
bu psikolojik bir durum
sen beynini neye yönlendirirsen o beyin onan gider
selametle kalın

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı

Evdeki huzurda etkiliyor insanı haklısın:(:(
Annem bana da kızdı aslında sanırım o da etkiledi beni..
Dua ederim hepimiz icin fakat olumsuz düsündügüm icin bisey degismiyo :(
:a17:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt