Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bugün dualarınıza çok ihtiyacım var (1 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar allahıma çok şükür bi çok sorunumdan kurtuldum ve ailemiz tekrar biraraya geldi şimdi yine dualarınıza ihtiyacım var bugün babama 2 sene önce yaptığım bi hatamı anlatıcam maddi yönden beni çökerten bi hata ve bunun karşılığında babamdan çok büyük bir tepki alacağımıda biliyorum lütfen bu konunun kötü sonuçlanmaması için bana dua edin allah hepinizden razı olsun

bistami

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun,umarım netice gönlünüzce olur..

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcın olsun kardeşim..
alttan alttan sakin sakin konuşmayı dene sana bağırmaya kalksa da sen sakin ol hatnı kabullendiğini hissettir Rabbimin de yardımıyla atlatırsın inşaallah..
selam ve dua ile..:a03:

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim...
ALLAH c.c yardımcın olun inşaALLAH...
üslubunu bozmadan saygılı bi şekilde anlatırsan,senin pişman olduğunu anlar tepki göstermeye bilir...
dualarımız seninle kardeşim...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardesim , sorunlarından kurtulmana cok sevindim. biz dogruluk pesinde kosktukca Rabbim bizi bırakmayacaktır , guzel kapıları muhakkak acacaktır. selametle tüm ferah kapılar sana acılsın , gönlün genişlesin insallah kardesim.

songül235

Kayıtlı Kullanıcı
musibet anında şu duayı okuyun ben okuyorum çok faydası ouyor dua şu inna lillahi ve inne ileyhi raciun

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
zeynep hatalar biz aciz insanlar içindir ki önemli olan da zaten onun hata olduğunu bilip tekrar aynına düşmemek daha dikkatli olmak ve daha biçok şeyin değerini daha iyi analamaktır...

sen pişman olup içinde bunu çözmüş ve bi de anlatmayı düşünmüşsün Allah yardımcın olsun ..Rabbimiz affı öylesine büyük ki bütün günahlarımız affediveriyor tövbe ettiğimiz zaman ama biz insanlar bazen hataya düşebiliyoruz bu af mevzuunda..selametle:a26::)

gülzemin

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun,hata yapmaktan ziyade duyulan pişmanlık önemlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt