Selamlar herkese,
Dostlar, bugün cuma namazında hoca öyle güzel bir dua okuduki gözlerim doldu, fakat duayı hatırlamayıyorum. ezberlemek için arayacaktım fakat bulamıyorum, tüm olasılıkları Google'da denemedim bulamadım.
Beşiktaş Şenlikdede caminde okunan bir dua.
hatırladığım kadarıyla duanın içinde.
"fe"
"fiy"
"fed"
yani "F" harfi çok geçiyorudu.
Fey Allah
Fedel Allah.
hoca bir çok kez "F" harfiyle başlayan 3 veya 4 karakterlik olan o kelimeyi hatırlayamıyorum.
Biliyorumki anlatamadım. insanın hatırlamadığı birşeyi anlatması çok zor.
Cuma namazında duyduğum ve aşık olduğum bu duanın sözlerini yazarsanız okursam hatırlayacağıma eminim.
aklımda kalan ama çok emin değilim. duanın sonunda ahiret yada dünyanın efendisi gibi bir anlam vardı. (arapça)
bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Hangi dua olabilir acaba?
Sevgiler
Dostlar, bugün cuma namazında hoca öyle güzel bir dua okuduki gözlerim doldu, fakat duayı hatırlamayıyorum. ezberlemek için arayacaktım fakat bulamıyorum, tüm olasılıkları Google'da denemedim bulamadım.
Beşiktaş Şenlikdede caminde okunan bir dua.
hatırladığım kadarıyla duanın içinde.
"fe"
"fiy"
"fed"
yani "F" harfi çok geçiyorudu.
Fey Allah
Fedel Allah.
hoca bir çok kez "F" harfiyle başlayan 3 veya 4 karakterlik olan o kelimeyi hatırlayamıyorum.
Biliyorumki anlatamadım. insanın hatırlamadığı birşeyi anlatması çok zor.
Cuma namazında duyduğum ve aşık olduğum bu duanın sözlerini yazarsanız okursam hatırlayacağıma eminim.
aklımda kalan ama çok emin değilim. duanın sonunda ahiret yada dünyanın efendisi gibi bir anlam vardı. (arapça)
bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Hangi dua olabilir acaba?
Sevgiler