Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BuGüN!!!CeNaZeDe GöRDüGüM. (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşlerim bugün ikindi namazını cemaat ile kıldım bir cenaze vardı(allah rahmet eylesin)namazdan cıktım,cenaze namazına durmadım,sonra kahvede 5 dakka çay içip eve dogru çıkmaya başladım o arada merhum defnediliyordu,o ara hep ölüm,münker ve nekir,azap,cennet,cehennem vb konular ile beynim vakıftı.VE bir köpek koşa koşa geldi siyah idi.cenazenin olduğu yere dogru gitti ve bana bir baktı bütün dikkatini cenazeye verdi ve tek ayagını kaldırmaya başladı oraya dalmıştı ve arada oraya dalarkende bana manalı manalı 2 defa baktı.bilmiyorum bu olay beni etkildedi zira defin esansında hayvan ve nebat tepkimelerde bulunuyor mu?çünkü köpek bana ve oraya çok manalı bir sükun içinde bakıyordu.(çok düşündüm bunu yazayım diye ama en azından inssanların aklına ölümü getirir bir kez diye yazdım rabbbim günah yazmaz inşallah)

suffe

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Allah ilginç bir durum..Rabbimin hikmetini sua olmaz

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ya ölüm ve defin bi şekilde insanı etkiliyor etkilemeli de zaten
hayvanların ölünün acısını hissettiklerini duymuştum
ne kadar doğru bilemiycem
slm ve dua ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ben sadece şunu anladım buradan yinede hakkınızı helal edin siz bir görevi aksatmışsınız ve bundanda suclu hissetmişsiniz kendinizi orada köpek değil her hangi bir varlık olsada siz aynı duyguyu tadacaktınız umarım anlata bildim yani bir suc yaparsın yolda gidersin herkes sana bakıyor sanırsın demi işte öyle bişi rabbim hesabımızı kolay eğler inşallah yaradana emanetsiniz selam ve dua ile kalın

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm....

Cenaze Namazını Kılmazsan Günah Olmaz Kılarsan Sevap Kazanırsın...

Cenaze Defnedilirken Ölüm, Cennet, Cehennem, Azap Gibi Konular Beyninde Canlandıysa Bilki Birşey Senin Beynine İşaret Göndermiştir... Belkide O Köpek Müslüman Bir Cin di.. Köpek Kılığına Girmiştir... Senin Beyninde O Cennet, Cehennem , Azap Canlandıran O Köpek Kılığına Girmiş Cin Olabilir. Sonrada Sana Haber Vermek için Köpek Kılığında Sana Bakmıştırtır İmalı İmalı...

NOT: Bu Dediğim Olmayadabilir... Benim Başıma Bu Olaylar Çok Geldi.. Bazı Sorumlarımdan Dolayı....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm....

Cenaze Namazını Kılmazsan Günah Olmaz Kılarsan Sevap Kazanırsın...

Cenaze Defnedilirken Ölüm, Cennet, Cehennem, Azap Gibi Konular Beyninde Canlandıysa Bilki Birşey Senin Beynine İşaret Göndermiştir... Belkide O Köpek Müslüman Bir Cin di.. Köpek Kılığına Girmiştir... Senin Beyninde O Cennet, Cehennem , Azap Canlandıran O Köpek Kılığına Girmiş Cin Olabilir. Sonrada Sana Haber Vermek için Köpek Kılığında Sana Bakmıştırtır İmalı İmalı...

NOT: Bu Dediğim Olmayadabilir... Benim Başıma Bu Olaylar Çok Geldi.. Bazı Sorumlarımdan Dolayı....

selamün aleyküm kardeşim ben zannetmiyorum kardeşimizin sizn dediğiniz gibi bir olay olduğuna o sadece suclıluk duyduğu icin öyle hissetmiştir yinede rabbim bilir ve sizide anlıyorum ben de cok uğraştım cinlerle bilirim müslümanını kafirini imana geleni gelmeyeni büyüğünü kücüğünü bir parmağında bir dağı kaldıranı neyse burası yeri değil rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
peki kardeslerim allah razi olsun tesekkurler cenaze namazi kilmam gerekiyor bundan sonra o zaman eywallh/

doguMEHMET

Kayıtlı Kullanıcı
bence sızın yasadıgınız tamamıyle psıkolojık bırsey...merhumun cenazesıne katılmadıgınızdan dolayı kendınızı suclu hıssetmıssınız ve bunun dogrultusundada kendınızı suclu hıssedecegınız bırsey gormussunuz yanı orda ne gorsenız aynı duyguyu hıssederdınız...BENCE ALLAH a sukretmelısınız cunku orada daha da ılgı cekecek kafa kurcalayacak bırsey yasasaydınız belkı sıkıntıdan aglardınız...bırde boyle dusunmek lazım...SELAMUN ALEYKUM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt