GizliOzne
Kayıtlı Kullanıcı
Cok kucuktum sen gittiginde, ama hatirliyorum bana sarildigin da hissettigim o guven
duygusunu... Birdaha kimse oyle sarilmadi bana ve ceketinin ic cebinden cikardigin kocaman neste
cikolatalari...Birdaha hicbir cikolata o tadi vermedi... Bana aldigin oyuncak bebegi, ilk ogrettigin sarkiyi
hic unutmadim baba... "bir kucucuk aslancik varmis, kirlarda kosar kosar oynarmis,babasi onu cok cok
severmis..." Sahi hala seviyormusun beni baba....
insan bu sarkida duygulanir mi... Ben hickiklara boguluyorum...
Keske keske yanimda olsaydin dedigim o kadar cok zaman oldu ki...
Cok sey sigdi 23 yila.. Okulumu bitirdim dereceyle..Keske orda olsaydin kara gozlerime bir kere olsun
baksaydin dedim.. Ama sen yoktun ki yoktun istee...
Boyumdan buyuk isler yaptim keske gorseydin ve gurur duysaydin kara gozlunle...
Bana aldigin gelin bebek var ya hala kimselere elletmiyorum cunku sen aldin onu bana..
Ben sozumu tuttum "ben gelin olmucam seni hic yalniz birakmicam" demistim yaaa hani..
Bak ben sozumu tuttum gelin olmadim...
Peki ya sen nerdesin baba?
Yoksun isteee ne fayda...
Yinede iyiki dogmusum baba degil mi iyiki dogmusum....
duygusunu... Birdaha kimse oyle sarilmadi bana ve ceketinin ic cebinden cikardigin kocaman neste
cikolatalari...Birdaha hicbir cikolata o tadi vermedi... Bana aldigin oyuncak bebegi, ilk ogrettigin sarkiyi
hic unutmadim baba... "bir kucucuk aslancik varmis, kirlarda kosar kosar oynarmis,babasi onu cok cok
severmis..." Sahi hala seviyormusun beni baba....
insan bu sarkida duygulanir mi... Ben hickiklara boguluyorum...
Keske keske yanimda olsaydin dedigim o kadar cok zaman oldu ki...
Cok sey sigdi 23 yila.. Okulumu bitirdim dereceyle..Keske orda olsaydin kara gozlerime bir kere olsun
baksaydin dedim.. Ama sen yoktun ki yoktun istee...
Boyumdan buyuk isler yaptim keske gorseydin ve gurur duysaydin kara gozlunle...
Bana aldigin gelin bebek var ya hala kimselere elletmiyorum cunku sen aldin onu bana..
Ben sozumu tuttum "ben gelin olmucam seni hic yalniz birakmicam" demistim yaaa hani..
Bak ben sozumu tuttum gelin olmadim...
Peki ya sen nerdesin baba?
Yoksun isteee ne fayda...
Yinede iyiki dogmusum baba degil mi iyiki dogmusum....