Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Bayram Babam, (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün bayram babam,:A
Sensiz kutlanır mı bu bayram?
Ahh canım babam!

Bugün bayram babam,
Bir yanım kırık,ürkek,acıklı yine.
Sordum seni uçan kuştan,
Ses soluk çıkmadı,
Ne ondan ne senden.
Bekleme boşuna gelmez dediler.
Yüreğime zehir saçtılar,
Ruhumu kor ateşlere attılar.

Bugün bayram babam,
Koşup yanına varsam,öpsem...
Öpsem doyasıya ellerinden, koysam alnıma.

Hüzünlü bir ağıt var içimde bu bayram,
Babasız olmayan ne anlar acımdan.

Penceremi açtım baktım sokağa,
Her yer düğün yeri,cıvıl cıvıl...
Ben ise yastayım bu bayram,
Seni özlemle anarım,
Ahh garipliğime ağlarım.

Bugün bayram babam,
Bir çocuk gördüm;
Bir elinden annesi,
Diğer elinden babası tutmuş gidiyordu.
Yutkundum,boğazıma düğümlendi ölüm!
Ağladım yoksun diye yanımda,
Kıskandım o minik çocuğu babası var diye!

Bugün bayram babam,
Sen gelemezsen yanıma,
Ben koşar gelirim,
Varırım,
Varırım kabristana.
Bayramlaşırım bir avuç toprakla!
Yüreğim ateşler içinde yanıp,kül olsa da.:A

tulay

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim şiirin o kadar muhteşemdiki çok duygulandım babasını kaybenden anlar bunu anca ellerine sağlık kardeşim bizim elimizden gelen tek şeyi yapalım bizde onlara sürekli dua edelim ALLAH onları cennetine alsın::::AMİN:::::B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim şiirin o kadar muhteşemdiki çok duygulandım babasını kaybenden anlar bunu anca ellerine sağlık kardeşim bizim elimizden gelen tek şeyi yapalım bizde onlara sürekli dua edelim ALLAH onları cennetine alsın::::AMİN:::::B)B)B)

Aleykümselam bende babamı kaybettim 34. sene oluyor ama daha ilk güngükü gibi içimi yakıyor

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Babami Kaybetmedim Ama Babamdan Daha çok Sevdiğim Dayimi Kanserden Kaybettim Içimdeki Acinin Tarifi Yok öylesine Güzel Kişilikli Bir Insandiki Cümleler Bile Anlatmaya Kafi Gelmez Küçük Bir Kizi Kaldi Benim Canimin Içi Bayramda Boynuma Sarilipta Birakmayişi Benim Bittiğim Nokta Oldu "her Canli ölümü Tadacak "ama Nedense Dayimin Yokluğunu çok Ariyorum Bir Babadan Daha Yakindi Bana Canimdi Benim Onsuz Bütün Hayatin Anlami Değişti Anlatilmasi çok Zor...emeğine Sağlik Kardeşim.....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Babami Kaybetmedim Ama Babamdan Daha çok Sevdiğim Dayimi Kanserden Kaybettim Içimdeki Acinin Tarifi Yok öylesine Güzel Kişilikli Bir Insandiki Cümleler Bile Anlatmaya Kafi Gelmez Küçük Bir Kizi Kaldi Benim Canimin Içi Bayramda Boynuma Sarilipta Birakmayişi Benim Bittiğim Nokta Oldu "her Canli ölümü Tadacak "ama Nedense Dayimin Yokluğunu çok Ariyorum Bir Babadan Daha Yakindi Bana Canimdi Benim Onsuz Bütün Hayatin Anlami Değişti Anlatilmasi çok Zor...emeğine Sağlik Kardeşim.....

insan sevdiğini kaybettiği zaman dünyası yıkılıyor ama ne yapalım takdiri ilahi :A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt