Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bügün allah için ne yaptınız...? (1 Kullanıcı)

NESLİHAN_OEM

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR HER GÜN KENDİMİZ İÇİN ONLARCA ŞEY YAPIYORUZ.AKLIMA BİR SORU TAKILDI PEKİ BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIK...HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE KENDİ KENDİNİ SINASIN... :a36::a36::a36:

NESLİHAN_OEM

Kayıtlı Kullanıcı
bol bol ismini sayıkladım kendime...

Bir an kendimi mezara koydum.tek tek aklımdan geçirdim başıma gelecek olanları.arkadaşlar inanınki düşüncesi bile zordu ya kaçınılmaz gerçek başımıza geldiğinde ne yapacağız.kendime ikinci bir şans verilmiş sandım hani öezara girdiğimizde sorgu sualden sonra bizler allaha yalvardığımızda rabbim ne olur bir şans daha ver sana ibadet edeyim.salih bir kul olayım dediğimizde işte o anda gözümü açtım.kendi kendime dedimki al sana ikinci bir şans kalkta değerlendir.her zaman böyle şanslı olamayacaksın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt