Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugun allah için hangisini yaptınız (1 Kullanıcı)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gün ALLAH rızası için fakir doyurdun mu?

Bu gün ALLAH rızası için küsleri barıştırdın mı?

Bu gün ALLAH rızası için kaç kişi ile selamlaştın?

Bu gün ALLAH rızası için düşküne sadaka verdin mi?

Bu gün ALLAH rızası için kaç yardıma muhtaca el uzattın?

Bu gün ALLAH rızası için sofrana, evine misafir davet ettin mi?

Bu gün ALLAH rızası için akraba ziyaretlerinde bulundun mu?

Bu gün ALLAH rızası için sana yapılan haksızlıkları affettin mi?

Bu gün ALLAH rızası için tartıda, terazi de kul hakkını gözettin mi?

Bu gün ALLAH rızası için tanıdık, tanımadık cenaze takip ettin mi?

Bu gün ALLAH rızası için küçükte olsa birilerine hediyeler verdin mi?

Bu gün ALLAH rızası için yerdeki taşı, poşeti çalı, çırpıyı topladın mı?

Bu gün ALLAH rızası için tanıdık, tanımadık hasta ziyaretinde bulundun mu?

Bu gün ALLAH rızası için elinden geldiğince ağaç dikip, yeşillikleri suladın mı ?

Bu gün ALLAH rızası için ilim öğrenmeye veya bildiklerini öğretmeye çalıştın mı?

Bu gün ALLAH rızası için başıboş hayvanları elinden geldiğince besleyebildin mi?

Bu gün ALLAH rızası için çocuk yuvalarına uğrayıp sevgiye susamışları sevindirdin mi?

Bu gün ALLAH rızası için otobüste, trende, vapurda yaşlıya, hastaya, yorguna yer verdin mi?

Bu gün ALLAH rızası için insanların senden istediklerini yerine getirip onların gönüllerini aldın mı?

Bu gün ALLAH rızası için huzur evlerini ziyaret edip yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldın mı?

Bu gün ALLAH rızası için hiç bir şey yapamadın ise gıybet veya dedikodu yapmayıp sükut etmeyi denedin mi?

ALINTIDIR..

ogrenci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim hoş bir paylaşımda bulunmuşsun teşekkürü bir borç biliyorum kanımca.
Eklemek istiyorum.

Allah rızası için her iş önce Allahın rızasın gitsin inşallah . Ek olarak bu listede ben her ALLAH RIZASI bölümüne İnsanlığın için de yazılabileceğini düşünüyorum.

Ve bir müslümana yakıştığı gibi yapılan hayırlı bir işin Allahla kendi arasında olması ne kadar güzel.

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC Razi olsun kardeşim elinize sağlık Yüce Mevlam bunları uygulayabilmayi nasip etsin

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun.emeğinize sağlık.bu yazılanları hergün en az birini uygulasak hayatta her şey çok mükemmel olur.allah bunları uygulamayı bizlere nasip etsin.selametle kalın.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam ögrenci kardeşim maşallah asıl teşekkürü ben bir borc bildim cok içten ve samımı yorumunuz için ALLAH razı olsun yalnız ben ALLAH rızası bölümüne insanlıgın içinde yazılabileceginide düşünüyorum demişsiniz o bölümü pek anlayamadım.dahada acarsan sevinirim.selam ve dua ile kalınız.
Selamün aleyküm kardeşim hoş bir paylaşımda bulunmuşsun teşekkürü bir borç biliyorum kanımca.
Eklemek istiyorum.

Allah rızası için her iş önce Allahın rızasın gitsin inşallah . Ek olarak bu listede ben her ALLAH RIZASI bölümüne İnsanlığın için de yazılabileceğini düşünüyorum.

Ve bir müslümana yakıştığı gibi yapılan hayırlı bir işin Allahla kendi arasında olması ne kadar güzel.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu kardele kardeşim rabbim sizdende razı olsun dediginiz gibi keşke hergun birini uygulayabilsek:a03: güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim.selametle kalınız
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun.emeğinize sağlık.bu yazılanları hergün en az birini uygulasak hayatta her şey çok mükemmel olur.allah bunları uygulamayı bizlere nasip etsin.selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt