Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bugun allah(c.c) icin ne yaptın? (1 Kullanıcı)

selm

Kayıtlı Kullanıcı
bugun allah ıcın bıseylerde sen yap bugun kur an okuyalım namaz kılalım insanlara yardım edelım dua edelım kı allahın sevdıgı kulardan olalım :a11:ben bugun buraya uye oldum ve mutluyum kı szlerle oldugum ıcın allah yolunda gdenlerın yanında oldugum ıcın allahın selamı uzerınıze olsun selamun alaykum:a11:

hanzala44

Kayıtlı Kullanıcı
bugun allah ıcın bıseylerde sen yap bugun kur an okuyalım namaz kılalım insanlara yardım edelım dua edelım kı allahın sevdıgı kulardan olalım :a11:ben bugun buraya uye oldum ve mutluyum kı szlerle oldugum ıcın allah yolunda gdenlerın yanında oldugum ıcın allahın selamı uzerınıze olsun selamun alaykum:a11:

aleykum selam, hoşgeldin kardeş...............

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam
hoş gemişin

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam güzel kardeşim,
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah.
Hoşgeldin, safalar getirdin.
Rabbim cümlemizi yolunda muvaffak etsin inşallah.
Dualarda buluşalım,
Selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt