Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir.Diğerleri alınmasınla (1 Kullanıcı)

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir.Diğerleri alınmasınla

Bu yazım tamamen “Ben Müslümanım” diyen Hanımları ilgilendirir. Diğerleri alınmasınlar

Allâh (CC) Müslüman kadınlara “Kendilerini vitrinleyen kadınlar gibi bedenlerinizi başkalarının arzularına peşkeş çekmeyin” buyuruyor. (Ahzab sûresi: 32-33)

Vücutlarını keyfemayeşa/sereserpe açanlar bunu “medeniyet” adına yaptıklarını iddia ediyorlar. “Açılmayı medeniliğin gereği olarak yapıyoruz” diyorlar. Bu gerekçe zırzır cehalettir. Zaten açılıp saçılıp vücutları nazarlara ve uzuvlara peşkeş çekmek de cahiliyye mantığıdır. Her cahiliyye mantığı taşıyan kadın açılır ve mahremiyetlerini çevresine saçar.

“-Efendim olur mu hiç? Falanca bu kadar yıl okumuş profesör olmuş. Falanca 3 üniversite bitirmiş, 8 tane lisan biliyor. Bir diğeri Bakan olmuş. Buncası milletvekili, genel müdür olmuş. Köşklerde yalılarda oturanlar var. Yazarı-çizeri cabadan. Bir giydiğini bir daha giymiyor. Ekranlarda efkâr dağıtanları var. Bunlara mı cahil diyorsun? Bizim bildiğimiz bunların tamamı medenidir.”

Sözü Lâ Edri’nin iki mısralık beyanıyla bitirelim:

“Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
Kadına şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü.”

ismailagacami.com

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Paylaşım için teşekkürler....
selam ve daimi dua iel.....

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.. Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için..
selam ve dua ile...

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Medeniyet ile bedeviliği birbirine karıştırırsanız, açıklığı-saçıklığı da medeniyetle özdeşleştirirseniz ineklerin medeniliğine asla erişemezsiniz. Açıklıkta hayvanlarla yarışa girenler için esfelesafilinin dibi vardır.

çok güzel anlatılmş ilgiyle okudm eline sağlık
selametle...

dilrubaa

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür..evet doğru tanım burada yapılmış. bende çıplaklığı medeniyet olarak algılayan geriici zihniyetlere, çıplaklık medeniyet ise hayvanlar en medeninizdir diyorum.eveet bizi yaratan,icat etmiş olan şüphesiz ki bizi bizim bilmediğimizden daha iyi bilir. o halde o tesettürü emretmişse amenna ve saddekna!!!

suskunkiz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Razı olsun kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.Allah razı olsun.ibret verici bir paylaşım.selam ve dua ile kalın.

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Medeniyet ile bedeviliği birbirine karıştırırsanız, açıklığı-saçıklığı da medeniyetle özdeşleştirirseniz ineklerin medeniliğine asla erişemezsiniz. Açıklıkta hayvanlarla yarışa girenler için esfelesafilinin dibi vardır.

çok güzel anlatılmş ilgiyle okudm eline sağlık
selametle...

yorumunz için tesekkürler :a12:

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hakikatler bunlar cok cok guzel işşlenmiş konu okuyup anlayanlardan olalım inşaALLAH emeginize yureginize saglık rabbim hidayet versin hepimize.

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür..evet doğru tanım burada yapılmış. bende çıplaklığı medeniyet olarak algılayan geriici zihniyetlere, çıplaklık medeniyet ise hayvanlar en medeninizdir diyorum.eveet bizi yaratan,icat etmiş olan şüphesiz ki bizi bizim bilmediğimizden daha iyi bilir. o halde o tesettürü emretmişse amenna ve saddekna!!!

yorumunz için tesekkürler cok haklısınız

bizler kuluz ne emrediyorsa itaat etmeliyiz

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum hakikatler bunlar cok cok guzel işşlenmiş konu okuyup anlayanlardan olalım inşaALLAH emeginize yureginize saglık rabbim hidayet versin hepimize.

Aleyküm SElam

amın kardesım amin okuyup anlayanlardan olmak dilegiyle

herkese Rabbim hıdayetı nasıp etsin:a41:

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok yerinde bir paylasım olmuş begenıyle okudum ALLAH razı olsun.

gnnr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel bi konuya değinmişsin. İnşallah bunları anlayan cahiller çıkar ve doğru yolu bulurlar. Allahuteala razı olsun

selametle

gnnr

Kayıtlı Kullanıcı
sözümü lütfen yanlış anlamayın. cahiller kelimesini daha doğru yolu bulamamış açık saçık giyinen bayanlarımıza dedim. Allahın izniyle inşallah onlarda bigün hak yoluna döneceklerdir..

selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt