Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU TESADÜF OLAMAZ (1 Kullanıcı)

fatmaerikci34

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞLERİM GEÇENLERDE AKŞAM NAMAZIMI EDA ETMEK İÇİN NAMAZA DURDUM, ODAMIN KAPISININ ARKASINDA ÜTÜ MASASI VARDI RUKUYA VARDIĞIMDA KAPIYA ÇARPTIM SECDEYE VARDIĞIMDA MASANIN ÜZERİME DÜŞECEKTİ SELAM VERİP BİR BAKTIM MASA HAVADA VE KAPIYA TAKILIP KALMIŞ DEDİM YA KARDEŞLERİM BU TESADÜF OLAMAZ....

SİZİNDE BAŞINIZDAN MUTLAKA BÖYLE İLAHİ OLAYLAR GEÇMİŞTİR YAZIN PAYLAŞALIM

RABBİM BİZİMLE OLSUN

tween

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU TESADÜF OLAMAZ

benim değilde babamın başından geçen bir olayı anlatıcam.benim babam önceden kamyon şöförlüğü yapıyormuş.istanbula devamlı mal taşırlarmış. arkadaşı ertesi günü istanbula gidecekmiş.adamın karısı rüyasında kocası istanbula giderken kamyonun uçurumdan yuvarlandığını ve eşinin öldüğünü görmüş.sabah olunca rüyasını kocasına anlatmış.adam ne olur olmaz diye istanbula gitmek istememiş.iş yerine telefon açmış.hasta olduğunu başka şöförü göndermelerini istemiş.adamlar tamam deyip başka şöför göndermişler.ertesi sabah eve telefon gelmiş.şöförün kaza yaptığını hastaneye kaldırıldığını söylemiş :(kocanız hemen işyerine gelsin demiş.kadın kocasını kaldırmaya çalışmış ama adam yatağında ölmüş.öteki şöförde hastanede ölmüş.:(

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

paylaşım için allah razı olsun kardeşim benimde bir arkadaşımın başına gelmiş arkadaşım bir akrabasına gidiyormuş giderken dolmuşta salavat çekmiş 1000 küsürdü galiba sonra içine bi sıkıntı çökmüş o dolmuşun kaza yapacağını sanmış bunu için ayetel kürsü okumuş birkaç kez. dolmuşta bişey olmamış akrabalarının evine gitmişler ev 3. katta kız tam kapının önüne gelmiş son merdiveni çıkıyorken birden ayağı kaymış ve 2 katı öyle yovarlanmış merdivenlerden kız diyo bi gözümü açtım herkez başımda kız düştüğünü bile farketmemiş yanındakiler hemen hastaneye götürmek istemiş kız ayağı kalkmış ne bi kırık ne bi çizik hiçbir acı hissetmiyormuş yanındakiler çok şaşırmış çünkü çok fena düşmüş kız diyo düşüş anımı hiç hatırlamıyorum sanki 3 katın merdiveninden biri beni alıp 1 kata koydu yani hiçbişey hissetmemiş a.e.o.

nilsu

Kayıtlı Kullanıcı

benim bir arkadaşım vardı.çok dini bütün bir insandı.sanki malum olmuş gibi eşine benden önce öte tarafa gitmene izin vermeyeceğim.orda seni hurilere bırakmaya hiç niyetim yok.demiş.seni cennetin kapısında ben karşılayacağım.demiş.ve aradan kısa bir süre sonra trafik kazasında kaybettik onu.allah rahmet eylesin.dini bütün bir aile oldukları için gayet olgunlukla karşılandı ve gerekenler yapıldı.imamın lafına göre şöyle bir hadise olmuş:kabre konulup herkes çekilince içerden sesini duymuş imam:
LEBBEYK.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt