Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu soruya cevap lütfen (1 Kullanıcı)

yames

Kayıtlı Kullanıcı
iki kız kardeş varmış.bu kızların anne ve babası trafik kazasında ölüyorlar ve cenazeye hiçi tanımadıkları bir adam geliyor.bu adamla büyük kızkardeş arasında sadece bir bakışma geçiyor.bundan başka ne bir tlf alışverişi ne bir konuşma herhangi hiçbir şey geçmiyor.ertesi gün abla kız kardeşini öldürüyor.sizce neden hadi bakalım oyun başlasın.selam ve dua ile

derram

Kayıtlı Kullanıcı
hehe cok karısık bılemıycem amamerak ettım selam ve dua ile

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Hem bakıyo hem öldürüyo. Nedenmiş bende merak ettim :)

rabianurr

Kayıtlı Kullanıcı
bence o adamın bakışı ile ilgili bişi değil başka bi sebep war

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Bence Anne Ve Babasinin ölümüne Kardeşi Sebep Olmuş Olabilir Bu Arada Büyük ödül Neydi

_emrah_

Kayıtlı Kullanıcı
dur bide ben atıyım bişiler:)
o adam şeytan olmasın büyük kız kardeşin kanına girmiştir bu şeytandan beklenir ancak die düşünüyorum :)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
kücük kiz kardes belki adami sevmistir ablayla kiz kardes arasinda kiskanclik olmustur diye düsünüyorum
allaha emanet olun cevabi bedne cok merak ettim

yames

Kayıtlı Kullanıcı
adamın bakışıyla ilgisi yok ve anne baba trafik kazasında ölmüşler ölümün kızlarlada ilgisi yok arkadaşlarrrrrrrrr

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
attım tutmadı çok merak ediyorum yames öğretmenim yoksa şeytan vesvesemi vermiş.yada abla öğretmenim sende hep zor sorular soruyorsun

yames

Kayıtlı Kullanıcı
attım tutmadı çok merak ediyorum yames öğretmenim yoksa şeytan vesvesemi vermiş.yada abla öğretmenim sende hep zor sorular soruyorsun

çok özür dilerim kuran okumak için ayrıldım.canım kardeşim birazdan açıklayacam hadi biraz daha düşün bakalım

yames

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim yarın çok önemli bir sınavım var bana dua edermisiniz.cevdet abi sana sesleniyorum diğer kardeşlerimede lütfen dua edin ALES sınavına girecem sorunlarımdan dolayı çok fazla hazırlanamadım duaya ihtiyacım var

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunlaeyküm verahmetullahi veberekatuhu..
bence miras paylaşımı olacağı için..
yani mirasın kendisine kalması için kardeşini öldürmüş..o adamda avukat..:gulegule
selam ve dualarımla..

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
daha önce duyduğum ama cevabını bilmediğim bir soru. ecelinden ölmüş olabilir. ikincisi miras için olabilir. ay herşey olabilir:Dsınavda başarılar. ALlah (C.C) zihin açıklığı versin.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim yarın çok önemli bir sınavım var bana dua edermisiniz.cevdet abi sana sesleniyorum diğer kardeşlerimede lütfen dua edin ALES sınavına girecem sorunlarımdan dolayı çok fazla hazırlanamadım duaya ihtiyacım var

ALLAH (c.c) zihin acikligi versin____Hakkinizda Hayirlisi olsun__ En önemlisi sinavda Heyecan yapmayin bilmediginiz birsey olursa moralinizi bozmayin diger sorulara gecin__InsALLAH ALLAH´in izni ile kazanirsiniz__ ALLAH Yardimciniz Olsun...

yames

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (c.c) zihin acikligi versin____Hakkinizda Hayirlisi olsun__ En önemlisi sinavda Heyecan yapmayin bilmediginiz birsey olursa moralinizi bozmayin diger sorulara gecin__InsALLAH ALLAH´in izni ile kazanirsiniz__ ALLAH Yardimciniz Olsun...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ASLINDA ÇOK SINAVDAN GEÇTİM AMA NE BİLEYİM SORUNLARIMDAN DOLAYI KENDİMİ YETRELİ GÖRMÜYORUM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM.A.E.O

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sorunlarınızdan dolayı bence olaya net bakamıyorsunuz. YArın için sadece sınava konsantre olmanız daha yararlı olacaktır. Çünkü üzülerek diğer sorunları halledemeyeceğiniz gib, sınavı da içinden çıkılmaz hale sokmamalısınız. Başarılar. Selametle. Hayırlısı olsun.

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Yamesssssssss cevabı buldum!!!!!!!!Ama kopya çektim itiraf ediyorum:(
ADAMI BİR DAHA GÖREBİLMEK İÇİN:D

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ASLINDA ÇOK SINAVDAN GEÇTİM AMA NE BİLEYİM SORUNLARIMDAN DOLAYI KENDİMİ YETRELİ GÖRMÜYORUM DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM.A.E.O

anliyorum... Sizin icin ismi azam ve zihin acikligi icin olan dualari okuyacagim insALLAH__ Rabbim Zihin acikligi versin utandirmasin iNSALLAH Annem de sizin icin dua edecek
"Basarisizlik Yapamamak degil, Yapamayacagini sanmaktir" Inanin yeter ALLAh´in izni ile kazanirsiniz inSALLAH
ALLAH´a.e.o Hakkinizda hayirlisi olsun

yames

Kayıtlı Kullanıcı
anliyorum... Sizin icin ismi azam ve zihin acikligi icin olan dualari okuyacagim insALLAH__ Rabbim Zihin acikligi versin utandirmasin iNSALLAH Annem de sizin icin dua edecek
"Basarisizlik Yapamamak degil, Yapamayacagini sanmaktir" Inanin yeter ALLAh´in izni ile kazanirsiniz inSALLAH
ALLAH´a.e.o Hakkinizda hayirlisi olsun

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt