Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu sorunun cevabını bilene yüz puan ! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sorunun cevabını bilene yüz puan !
karikatrsn2.jpg
Ünlü karikatürist Salih Memecan, CHP'nin parti katılım toplantılarında çarşaflı bayanların ön planda tutulmasını bakın nasıl çizdi...

CHP'ye katılan başörtülü kadınlar için "O çarşaflılar farklı. Masumane örtünmüşler" ifadesini kullanan CHP lideri Baykal'a atıfta bulunarak "Yandaki 4 çarşaflıdan hangisi masumane?" sorusunu soran Memecan'ın şıkları ise şöyle...

A-)Okul kapısındaki çarşaflı
B-)Devlet kapısında işe başvuran çarşaflı
C-)Resmi davet kapısındaki çarşaflı
D-)CHP'nin kapısındaki çarşaflı :a24:

yüz mimiklerine bakın anlarsınız

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
:) hiç birisi değil geçen hürriyet haberde iyice baktım bayan değildi çarşaflı olan kapalı bayanlarında kapalı olduklarına asla inanmıyorum şu uğur dündarın programına bağlananlar hani şu baskıyla kapanan bayan vardı Allahım nasılda saptırdılar konuyu elimden gelse imkanım olsa kafasına bi tane patlatasım geldi

Allah c.c başta deniz baykala çarçaf giyen beylere birde kapalı olmadan kapalı gibi görünen o münafıklara akıl fikir versin zirzoplar.

hamzat

Kayıtlı Kullanıcı
sa ya arkadaşlar hala bu tartışmaları yapıyoruz malesef peki ben size bir kaç soru sorayım akp veya başka muhafazakar parti içinde bulunan türbanlılar ne kadar masum yani iş chpye gelince mi tartışma konusu oluyor

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:) hiç birisi değil geçen hürriyet haberde iyice baktım bayan değildi çarşaflı olan kapalı bayanlarında kapalı olduklarına asla inanmıyorum şu uğur dündarın programına bağlananlar hani şu baskıyla kapanan bayan vardı Allahım nasılda saptırdılar konuyu elimden gelse imkanım olsa kafasına bi tane patlatasım geldi

Allah c.c başta deniz baykala çarçaf giyen beylere birde kapalı olmadan kapalı gibi görünen o münafıklara akıl fikir versin zirzoplar.

bende innmadım baykalın senaryosu ille birşeylere muhalefet yapacaklar ya bunun ahiret kısmını hiç düşünmüyorlar :a13:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
sa ya arkadaşlar hala bu tartışmaları yapıyoruz malesef peki ben size bir kaç soru sorayım akp veya başka muhafazakar parti içinde bulunan türbanlılar ne kadar masum yani iş chpye gelince mi tartışma konusu oluyor

aleykümselam onlar geldiklerinde de kapalıydılar sonradan göstermelik kapanmadılar kalplerin içindekileri ancak Allah bilir chp adar vicdansız yoktur siz niye onu savunuyorsunuz örtüye sıkmabaş diyen Peygamberimizle alay eden nursuzlarla işimiz yok

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt