nakşibendi
Kayıtlı Kullanıcı
Bu son fasıldır, dostlarım!.
Veda konuşmalarını yapmanın zor olduğunu biliyorum,bu yüzden de uzatmıyacağım..Yaklaşık 1 yıla yakın bir süredir islamiyet.gen.tr menfaatleri için çalışmaktan memnuniyetimi dile getirmek isterim.Burada bulunan,hakkı geçen geçmeyen herkezden helallik isterim..Dualarınızı esirgemeyin.En yakın zamanda görüşmek üzere inşaAllah...Son olarak ;
Karşınızdakini saygıyla dinleyin... İlminize uyanı alın; uymayanı kendisine iade edin.“İsmi” bırakın; isimleneni fark etmeye çalışın!.
Kimseyi hor hakîr görmeyin; ayıplamayın ve dil uzatmayın; dedikodusunu yapmayın!. Ondaki de Allah’ın bir tecellisidir; ve hikmeti vardır!. Her şey yerli yerindedir!.“Hesap görücü olarak vicdanınız (nefsiniz) yetecektir”!.
“Görelim mevlâ neyler; neylerse güzel eyler”!.
Bazen bulutlar sahradan geçerken de yağıveriyor!
Allah, arkasından, üç ihlâs bir fatiha “OKU”yacak kimsesiz, bırakmasın kimseyi!
Anlatırsınız….
“Anladım”; der, yola çıkar!…
“Anladım”; der, bambaşka bir yola çıkar!!!
“Anladım”; der; ve tamamen ayrı bir yorum ve değerlendirmede bulunur!…
“Anlayamadım”; der, tekrar açıklama ister…
Tekrar açıklarsınız, gene “anlamadığını” görürsünüz…
Sonra tekrar…
“Haaaaa anladım”, der sonunda; bakarsınız, kendi kafasındakini anlattığınıza etiketlemiş!…
Ve anlarsınız ki, dağdaki kulübeye çekilmeniz gerekli!… Yollara düşersiniz!…
Yollara düşersiniz!…
Geçmiş ve gelecekte kimin üzerinde ne hakkım var ve olacak ise benden yana helal olsun...Rabb'im kabul buyursun inşaAllah..
Veda konuşmalarını yapmanın zor olduğunu biliyorum,bu yüzden de uzatmıyacağım..Yaklaşık 1 yıla yakın bir süredir islamiyet.gen.tr menfaatleri için çalışmaktan memnuniyetimi dile getirmek isterim.Burada bulunan,hakkı geçen geçmeyen herkezden helallik isterim..Dualarınızı esirgemeyin.En yakın zamanda görüşmek üzere inşaAllah...Son olarak ;
Karşınızdakini saygıyla dinleyin... İlminize uyanı alın; uymayanı kendisine iade edin.“İsmi” bırakın; isimleneni fark etmeye çalışın!.
Kimseyi hor hakîr görmeyin; ayıplamayın ve dil uzatmayın; dedikodusunu yapmayın!. Ondaki de Allah’ın bir tecellisidir; ve hikmeti vardır!. Her şey yerli yerindedir!.“Hesap görücü olarak vicdanınız (nefsiniz) yetecektir”!.
“Görelim mevlâ neyler; neylerse güzel eyler”!.
Bazen bulutlar sahradan geçerken de yağıveriyor!
Allah, arkasından, üç ihlâs bir fatiha “OKU”yacak kimsesiz, bırakmasın kimseyi!
Anlatırsınız….
“Anladım”; der, yola çıkar!…
“Anladım”; der, bambaşka bir yola çıkar!!!
“Anladım”; der; ve tamamen ayrı bir yorum ve değerlendirmede bulunur!…
“Anlayamadım”; der, tekrar açıklama ister…
Tekrar açıklarsınız, gene “anlamadığını” görürsünüz…
Sonra tekrar…
“Haaaaa anladım”, der sonunda; bakarsınız, kendi kafasındakini anlattığınıza etiketlemiş!…
Ve anlarsınız ki, dağdaki kulübeye çekilmeniz gerekli!… Yollara düşersiniz!…
Yollara düşersiniz!…
Geçmiş ve gelecekte kimin üzerinde ne hakkım var ve olacak ise benden yana helal olsun...Rabb'im kabul buyursun inşaAllah..
Es-Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhü Ebeden Daimen Kesira inşaAllah...