CENNET GULU
Kayıtlı Kullanıcı
Evet, bu sorum tüm site üyelerine... Bu site sizin için ne demek?
Selamün aleyküm
bu site benim için herşey demek birgün bile girmesem özlüyorum demek
selamunaleykum cennet gulu avatarini begendim ismin galiba benimkinde dekizimin ismi var hi hii guzelmis vallaaaEvet, bu sorum tüm site üyelerine... Bu site sizin için ne demek?
selamunaleykum cennet gulu avatarini begendim ismin galiba benimkinde dekizimin ismi var hi hii guzelmis vallaaa
"BİLMEDİKLERİMİ BİLSEYDİM BAŞIM GÖĞE ERERDİ" Öğrenecek çooook şey var. Bu sitede inşallah bize önder olacak...
Selamunaleyküm,
Bu gün öğlen 12 gibi "ikinci evime" adım attım,fakat birdenbire bağlantı koptu,uğraş-uğraş bir türlü başaramadım bağlantıyı tekrar kurmaya. Olmamıştı..ve nasıl moralim bozuldu anlatamam..içimde sıkıntı..ara ara deniyorum, olmuyordu.
Sonra,saat 22 suları,tekrar geldim ve;
"Allahım, Habibine Salavatlarla girdiğimiz bu yuvaya Senin Rızan için giriyorsam,ne olur yardım et..Bismillah diyerek tekrar denemeye oturdum.Ve günün dosyalarını tekrar kaydet diye karşıma çıkan sayfaya tıkladım.Elhamdülillah..bağlantı sağlanmıştı ve o an ki sevincimi anlatamam.Hatta işten biraz geç gelen karşı komşumun kızı (yardım edecekti-haber bırakmıştım) 'da bir anlam veremedi.
Bir an ayrı kalmak bile içimdeki özlemi-hasreti büyütüyor..
Kardeşlerimi-yazdıklarını okumak,sanki elele tutuşmuş Allah(CC)'ın İpine sımsıkı sarılmış duygusunu yaşatıyor bana.
Allah(CC) herkesten razı olsun,hayatımıza yeni bir soluk,yeni bir renk geldi bu yuvamız sayesinde..Kuranlardan-Vesile olanlardan da Rahman Rıza'sını esirgemesin inşAllah.
İyiki Var_Varsınız ve daim olursunuz Rahmet Yumağında sevgiyle-saygıyla,bereketi bol-Lütfa mazhar,sağlık-sıhhat ve afiyetle.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.(Bütün sayfaları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,hepsi güzel-hepsi de faydalı bence.:T