Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu site sizin için ne demek? (2 Kullanıcı)

Bu site sizin için ne demek?

• Bize Ayıracak Beş Dakikanız Var mı?B)

Oylama: 0 0.0%
  • Dini Sohbet, İslami Bilgi Ve Kaynaklar vb. Konular...

• Tanışma KöşesiB)

• Serbest KürsüB)

• Diğer Forumlar...

• Kullanılan toplam oy
    0

Kaan Erdem

Yönetici
sevgi,saygı,edep,haya,kardeşlik,seviye,aile,vazgeçilmez bir alışkanlık,içeriği zengin,maneviyat üst seviyede,çok değerli paylaşımlar,eşsiz ve benzersiz değerli üyeler topluluğu...

selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
evim bir diger yuvam gibi kendimi burda muzurlu ve ailemle berabermisin gibi hissediyorum ve hergun mutlaka ziyaret ediyorum mutlaka selam ve dua ile..

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Gibi Düşünen Kardeşlerim Var.ahir Zamanin Kirli Oyunlari Içinde Inandiği Gibi Yaşamaya Gayret Eden Allah Dostlari Var.hem De Bilmediğim çoğu şeyleri,davranişlari Ve Dualari Bu Siteden öğrendim Ve Inşallah Uygulamaya Gayret Ediyorum.bu Sitedeki Faaliyetlerle Fatuhalar,yasinler Ve Cüzler Okudum şükür Ibadet şevkim Artti.kurban Olduğum Allah Bu Sitede Emeği Geçen Herkesten Ve Bu Site üyeleri Kardeşlerimden Razi Olsun Inşallah.selam Ve Dua Ile Inşallah....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
bu site benim için herşey demek birgün bile girmesem özlüyorum demek

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
"BİLMEDİKLERİMİ BİLSEYDİM BAŞIM GÖĞE ERERDİ" Öğrenecek çooook şey var. Bu sitede inşallah bize önder olacak...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Saygı Sevgi Kardeşlik dahası Dini Bilgi eksiklerimi tamamlama fırsatı bulduğum Çok değerli paylaşımları olan Bir aile gibi gördüğüm Bir Yer ... Emeği Geçen tüm kardeşlerimizden , Paylaşımları yapan kardeşlerimizden Dualarında Müslüman kardeşlerimizide eksik etmeyen Tüm Herkesten Allah Razı olsun .....

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
"BİLMEDİKLERİMİ BİLSEYDİM BAŞIM GÖĞE ERERDİ" Öğrenecek çooook şey var. Bu sitede inşallah bize önder olacak...

"Tek bildiğim şey, hiçbirşey bilmediğimdir." Bilmediklerimi öğrenmeme vesile olan, manevîyatımda büyük bir yer olarak görüyorum. Allah herkezden razı olsun.

araz

Kayıtlı Kullanıcı
ben bbu sıteyı cok tasvıp edıyorum 1yıldır uyeyım hıc aktıf olmadım ama cok takıp ettım ilim ve amele verdgı onem cok guzel.....rabbım yardımcnız olsun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Aradiğim Herşey Burada Başka Söze Gerek Yok Allaha Emanet Olun

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sitenin bende manası çok değişik,,
çünkü internete girme sebebim diyebilirim.. bilgisayarımda, internet bilgilerimde yeni..
ve doğru bir site için islami diye aratırken, kendimi bu sitede buldum..
ve birşeyi itiraf edeceğim ki, islami adı altında birçok site var ve ben sadece buradayım..
herşey çok güzel ve seviyeli..
ayrıca biraz geri kafalılık olacak ama, en güzel olay ise burada islami chat adında bir saçmalık ta yok!...

ALLAHA EAMENT OLUNUZ

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm,

Bu gün öğlen 12 gibi "ikinci evime" adım attım,fakat birdenbire bağlantı koptu,uğraş-uğraş bir türlü başaramadım bağlantıyı tekrar kurmaya. Olmamıştı..ve nasıl moralim bozuldu anlatamam..içimde sıkıntı..ara ara deniyorum, olmuyordu.

Sonra,saat 22 suları,tekrar geldim ve;

"Allahım, Habibine Salavatlarla girdiğimiz bu yuvaya Senin Rızan için giriyorsam,ne olur yardım et..Bismillah diyerek tekrar denemeye oturdum.Ve günün dosyalarını tekrar kaydet diye karşıma çıkan sayfaya tıkladım.Elhamdülillah..bağlantı sağlanmıştı ve o an ki sevincimi anlatamam.Hatta işten biraz geç gelen karşı komşumun kızı (yardım edecekti-haber bırakmıştım) 'da bir anlam veremedi.
Bir an ayrı kalmak bile içimdeki özlemi-hasreti büyütüyor..
Kardeşlerimi-yazdıklarını okumak,sanki elele tutuşmuş Allah(CC)'ın İpine sımsıkı sarılmış duygusunu yaşatıyor bana.

Allah(CC) herkesten razı olsun,hayatımıza yeni bir soluk,yeni bir renk geldi bu yuvamız sayesinde..Kuranlardan-Vesile olanlardan da Rahman Rıza'sını esirgemesin inşAllah.

İyiki Var_Varsınız ve daim olursunuz Rahmet Yumağında sevgiyle-saygıyla,bereketi bol-Lütfa mazhar,sağlık-sıhhat ve afiyetle.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.(Bütün sayfaları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,hepsi güzel-hepsi de faydalı bence.:T

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
Selamunaleyküm,

Bu gün öğlen 12 gibi "ikinci evime" adım attım,fakat birdenbire bağlantı koptu,uğraş-uğraş bir türlü başaramadım bağlantıyı tekrar kurmaya. Olmamıştı..ve nasıl moralim bozuldu anlatamam..içimde sıkıntı..ara ara deniyorum, olmuyordu.

Sonra,saat 22 suları,tekrar geldim ve;

"Allahım, Habibine Salavatlarla girdiğimiz bu yuvaya Senin Rızan için giriyorsam,ne olur yardım et..Bismillah diyerek tekrar denemeye oturdum.Ve günün dosyalarını tekrar kaydet diye karşıma çıkan sayfaya tıkladım.Elhamdülillah..bağlantı sağlanmıştı ve o an ki sevincimi anlatamam.Hatta işten biraz geç gelen karşı komşumun kızı (yardım edecekti-haber bırakmıştım) 'da bir anlam veremedi.
Bir an ayrı kalmak bile içimdeki özlemi-hasreti büyütüyor..
Kardeşlerimi-yazdıklarını okumak,sanki elele tutuşmuş Allah(CC)'ın İpine sımsıkı sarılmış duygusunu yaşatıyor bana.

Allah(CC) herkesten razı olsun,hayatımıza yeni bir soluk,yeni bir renk geldi bu yuvamız sayesinde..Kuranlardan-Vesile olanlardan da Rahman Rıza'sını esirgemesin inşAllah.

İyiki Var_Varsınız ve daim olursunuz Rahmet Yumağında sevgiyle-saygıyla,bereketi bol-Lütfa mazhar,sağlık-sıhhat ve afiyetle.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.(Bütün sayfaları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,hepsi güzel-hepsi de faydalı bence.:T

Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum... Duygulandım bi an... :A:A:A

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyet.gen.tr = Kendini bulmak, özünü tanımak

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt