Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu sınavı geçmem lazım.... (1 Kullanıcı)

nofeeear

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü Aleyküm ve Rahmetullah ve Berakatühü Sevgili sagraerkan

Bayansın ve ayrıca Öğretmensin dediğine göre; ilk başta konuya şöyle gireyim...

Ülkemizde Öğretmenliği Allah'ın Emrettiği Tesettür'e girip yapamıyoruz ne yazık ki...
Çoğu insan ekmek parası,hizmet vesayre vesayre derken öğretmenliği yapmaktadır..
ben aç kalın demiyorum..
İlk Başta Allah'a teslimiyet gösteriyorsak onun emir ve yasaklarına uymak zorundayız...

Kapanmak istiyorsunuz ama size eşinizden başka yandaşın olmadığınızı söylüyorsunuz...
Siz yeterki isteyin kimseyi dinlemeyin Sana Vekil olarak ALLAH yeterdir...
Çok sıkıntı çekeceğinizi söylüyorsunuz bu konuda sizi şu ayetle Ferahlandırayım İNŞALLAH..

Yoksa siz, kendinizden önce gelip geçenlerin hali (uğradıkları sıkıntılar) başınıza gelmeden cennete girivereceğinizi mi sandınız? Onlara öyle yoksulluklar, öyle sıkıntılar dokundu ve öyle sarsıldılar ki, hatta peygamber ve beraberinde iman edenler: "Allah'ın yardımı ne zaman?" derlerdi. Bak işte! Gerçekten Allah'ın yardımı yakındır..

BAKARA SURESİ 214. AYET

İnşALLAH bu söylediklerini gerçekleştirebilirsin...Kocan sana destekçiyse ne güzel o size ve çocuklarınıza Hem manevi Hem de Maddi bir şekilde Allah'ın İzniyle Bakacaktır...

ALLAH Yardımcınız olsun...
ALLAH Hakkınızda hayırlısını versin...
ALLAH Ömrünüz Boyunca İSLAMI yaşamaya Ve YAYMAYI Nasip etsin...
ALLAH Yerinizi Cennet Eylesin...

Selametle...

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim ne güzel kiAllah sana o isteği vermiş kalbine imanı vermiş..önemli olanda esinin destegi...destek oluyorsa ne mutlu..sen kimseye bakma bu dünya fani ne aile kalacak ne cevre...önemli olan Allah yolunda yaptıklarımızdır...cevrenden niye uzaklasmak istıyorsunki...herkese örnek olman lazım...zorluklardan kacma üstüne gi bence kardesim...basarılarının devamını dilerim...öğrenciletrinede örnek bir öğretmen olacagından eminim..bu genclere nesillere senin gişbi ögretmen lazım...ayrıca bi çok kapalı ögretmen var..okulda mecbur acılıyolar ama bahcede hemen kapatıyolar..yada peruk takıyolar.Allah yardımcın olsn...

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşlerim... yeniyim üye oldum yanlış yere yazıyorsamda affedin..can arkadaşlar ben bir öğretmenim kapanıp evimde ibadetler yapmak dinini yaşayan insanlardan olma biraz daha param olsun diye ister istemez dışarıda erkeklerle tokalaşmak zorunda kalmak istemiyorum..bir taraftanda ben çok açık bir ailenin kızıyım...kapanma konusunda yandaş oacak kimse yok...ama dört dörtlük bir din yaşamak istiyorum...eşim olacak kişi destekçi alah razı olsun..ama aileler çok zıt okulumu derece ile bitirdim...şimdi allah rızası için yaşadığım yeri terkedip çok ama çok uzak diyarlarda bu zenginliğimden lüksümden uzak bir yerde allah rızası için tüm müslümanlara dualar etmek için kendimi eşime ve dine vermek istiyorum..ama diyorumya çok zor bir durum..siz olsanız ne yapardınız ...ALLAH RAZI OLSUN.....sohbet için açtım selametle...
Rabbim kolaylık sağlayıcın olsun inş bu yolda devam

_-_DEVRİM_-_

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
dinimizislam.bosfforum.com
s.a

Allah yardım etsin başta.Bnde bir öğrenciyim bnde başımı açıp giriyorum okula ama ne kadar acı veriyo siz bni anlıyabilirsiniz eminim.Sizin yerinizde olsam diye başlıyamıyorum ama doğru olan bu diyebilirim ne güzel eşiniz sizden taraf en iisi kendinizi cihada eşinize adayıp dewam etmektir hayata tekrar söylüyorum Allah yardım etsin. Aslında bi yandan da imrendim size çünkü belkide yapacağınız seçimle büyük bi sınavdan başarılı olarak çıkacaksınız ....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kendimi yerinize koydumda çok zor bi durum olsa gerekk Rabbim inşallah sizede nasip eder kapanmayı siz içinizdeki sese kulak verin dünya malı dünyada kalır..ahireti düşünün birgünün hesabını düşünün ne kadar zor ve çetin olucakkk inşallah en kısa zamanda doğru olan kararı verrsinizz Rabbim ve bizler yanınızdayız selametle..

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel yürekli kardeşim Malesef ki malesef neredyse aynı durum içerisindeyiz..Eşiniz destekçinizse bu sizin için yeterli gibi görünüyor ..herşeyi geçtim "Allah kuluna kafi değil mi?" selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt