Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu sekılde namaz kılabılırmıyım (1 Kullanıcı)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme

olmaz inşallah kardeşim.negüzel kendini kaptırıp kılman.huşuyla ihlasla kılıyosun inşallah.rabbim kabul buyursun inşallah.selametle hayırlı geceler bizede dua et:a12:

atris

Kayıtlı Kullanıcı
sagol ablacım uc gun ıyısallah sole namaz kılıp dua edıcem sayenızde okudugunuz dualarla ablamın sonucları temız cıktı allah hepınızden razı olsun

_YUSUF_

Yönetici

Günah olmaz ama namazında olmaz namazın farzlarına vaciplerine riayet etmek gerekir ilmihale başvurunuz
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt