Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu rüyayı yorumluya bilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

amina

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN GERÇEKTEN BU RÜYA TABİRİ İŞİNİ PEK SEVMEM RÜYAlar İÇİN HAYIRDIR İNŞALLAH DYİP ÜZERİNDE DURMUYORUM
BUGÜN Bİ KARDEŞİM'LE EVİNDE HASBİHAL EDİYORDUK VE RÜYASINI ANLATI VE BİLEN BİR KİŞİYE YORUMLATMAMI İSTEDİ BEN BİLMİYORUM DEDİM FAKAT ÜYE OLDUĞUM İSLAMİ BİR SİTEDE YORUMLUYORLAR DİYİNCE RİCA ETTİ BENDE YAZIYORUM LÜTFFEN YORUM GETİREBİLİRMİSİNİZ

ABLAMIZ NUR DOLU BİR ODANIN İÇİDENE DURUYORMUŞ YANINDA BİR KİŞİ DAHA VARMIŞ KENDİ ARALARINDA KONUŞURLARKEN
BİRDEN ÜÇ KİŞİ PEYDAHLAN'MIŞ MAHMUD EFENDİ HAZRET'LERİ KOLARINDAN TUTAN İKİ GEN VARMIŞ
ABLAMIZ ŞAŞIRMIŞ VE GÜLMÜŞ MAHMUD EFENDİ'DE GÜLMÜŞ ABLAMIZ ONA SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM AMA ÇEKİNİYORUM DEMİŞ MAHMUD EFENDİ BİLİYORUM SORUCAĞIN ŞEYİ DEMİŞ KISMETİNİ MERAK EDİYORSUN DEĞİLMİ ABLAMIZ EVET DEMİŞ MMAHMUD EFENDİ'DE SAĞINDAKİ GENCİ İŞARET EDEREK BU DEMİŞ VE ORTADAN KAYBOLMUŞ ABLAMIZ MAHMUD EFENDİ'NİN İŞARET ETTİĞİ GENCE AMA BENİM BOYUM KISA OLMAZKİ DEMİŞ VE GENÇ ONA TEBBESÜM ETMİŞ ve böylece uyanmış

yorum getirebilen varsa bekliyorum şimdiden teşşekür ederim YOKSA SİLEBİLİRSİNİZ
vesselam

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
s.a hayırdır inşallah ,
ama isminizi görünce şunu sormak istedim meraktan,neden emine değil aminadır isminiz?

amina

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;534734' Alıntı:
s.a hayırdır inşallah ,
ama isminizi görünce şunu sormak istedim meraktan,neden emine değil aminadır isminiz?

EMİNE DEĞİL AMİNA'DA DEĞİL

SİTEYE ÜYE OLDUĞUM ZAMAN YANLIŞLIKLA OLDU ÖYLE KALDI İNŞALLAH MERAKINIZ'I GİDERMİŞTİR BU CEVAP

HAZIR KONU AÇILMIŞKEN
SAYIN YÖNETİCİLER'İMİZ KULANICI ADIMI DEĞİŞTİRE'BİLİRMİSİNİZ

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
evet gidermiştir ,kusura bakmayın
Hayırlı geceler

amina

Kayıtlı Kullanıcı
yorum getirebilen varsa bekliyorum şimdiden teşşekür ederim YOKSA SİLEBİLİRSİNİZ
vesselam

Kübra Sitare

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rüyasını hayırlara çıkarsın kardeşim.Ablanız ya bir dua etmiş,yahut istiareye yatmış ise sonradan gösterilen bir rüya olabilir.Veya nasibini çokca merak ediyordur.Rüyası hayırdır inşallah ama kısmetini görmüş.İnşalllah bunun hayır çıkması için dua edelim.Ama evleneceiğimiz kişileri rüyada görebilmek mümkün.Rüyası hayır yolunda kavuşacağı bir nimete delildir inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt