Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu rüyanın yorumunu yapabilecek var mı (1 Kullanıcı)

erhan1544

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyamda çok sayıda yıldız gördüm, hepsi gruplar halinde bi yöne kayıyodu, sonra baktıgımda çogunun beyaz bir ata dönüştüğünü gördüm, sonra bir at aşagı dogru indi adının burak oldugunu hissettim, ayakları birden kayboldu, ona sarılıp ağlamaya başladım, Peygamber efendimiz bana üzülme üzülme diye tekrarlayıp söyledi..

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir rüya görmüşsün kardeş yorumunu bilemiyeceğim inşallah yorumuda güzeldir.

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yorum yapmak dogru degil ama şöyle söyliyeyim sana kuran da yusuf suresini oku rüyanı daha iyi anlıycaksın

evla

Kayıtlı Kullanıcı
rüyaların daim olsun inşaalah

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim rüyan hayırlara çıksın inşallah

erhan1544

Kayıtlı Kullanıcı
Yorum yapan kardeşlerime ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

erhan1544

Kayıtlı Kullanıcı
Sanirim Tabirini Buldum,

Ben Hakkari şemdinlide Askerliğimi Yapiyorum, Rüyayi Gördüğüm Gün Bizim Tabur K.irak'a Gitmişti 8 Gün Orda Kaldilar.dün Akşam Döndüler Maalesef Bir Askerimiz Boynundan Vurulup şehit Düşmüş, Rabbim Mekanini Cennet Eylesin. Rüya Tabirlerini Biraz Araştirdim Burak Atini Görmek şehit Düşmeye Işaret Imiş.
Gelenlerden çok şey Duydum, Insan Kendini Zor Tutuyor,duygulaniyor, Gerçekten Bizim Askerimiz Birer Kahraman,rabbim Hepsinden Razi Olsun......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt