Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Resim Tanidik Geliyor "yalan Dünya" Lütfen Durup Biraz Düşünün (1 Kullanıcı)

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili din kardeşim bu resim dünyada binlerce çocuğun açlıktan öldüğünü ve kendimizin yüce mevlanın nasip ettiği binlerce nimet için ne kadar şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
bununda elbetteki bir hesabı olacaktır.
ALLAH ADİLİ MUTLAKTIR.:G

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Sen Yardim Et Bu Cocuklara
Ne Kadar şukretsek Azdir
Allaha Emanet Olun

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Sen Yardim Et Bu Cocuklara
Ne Kadar şukretsek Azdir
Allaha Emanet Olun

ALLAH RAZI OLSUN. ÜZÜLEREK SÖYLEMELİYİM Kİ BU ÇOCUKLARIN DOĞDUĞU TOPRAKLAR FAKİR DEĞİL İÇİNDEN ELMAS FIŞKIRIYOR. AMA İŞTE AMASI VAR POLİTİK ÇIKARLARIN SONUCUNDA OLUŞMUŞ SAVAŞLAR ÇOCUKLARI BU HALE GETİRİYOR. YARDIM GİTMİYOR MU SANIYORSUNUZ. DÜNYA DA EN ÇOK YARDIM ALAN BÖLGELER BURALARI AMA ÇETELERİN ELİNDE ASKERLERİN MATARALARINI DOLDURMAKTADIR. HENÜZ İSLAMLA TANIŞMAMIŞ VE TANIŞMAYI REDDEDEN NESLİN RESMİDİR. AFRİKADA 5.5 MİLYON KİŞİ NASIL MÜSLÜMAN OLDU BAŞLIKLI FORMUMDA BİRAZ DETAY GÖRECEKSİNİZ. ALLAHA EMANET OLUN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt