Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu mübarek şehre geldim sonunda...istanbuldayım...hayran olduğum şehirde. (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlarım,ablalarım,abilerim,kardeşlerim..
kaç gündür sitede yokum belki farkedenler olmuştur...ani bi kararla istanbula geldim..ilk gelişim...senelerdir burda olan arkadaşlar vardır muhakkak,oyüzden belki beni yadırgayabilirler ama ben bir istanbul aşığıyım okadar çok görmek gezmek istiyordum ki buraları..ALLAH nasip etti..bir haftadır burdayım camileri gezdim hayran kaldım muhteşem...muhteşem...muhteşem...
sizleride çok özledim..neslihan ablamı,gülnisa örtmenimi,kaan abimi,aminenuru,aliyemi,nevincimi,mavci abiyi,mücahit kardeşimi ve daha bi çok kardeşimi ve ablalarımı abilerimi..inşaALLAH en kısa zamanda yine aranızda olurum...RABBİME emanet olun..selam ve dua ile...
emanet55 kardeşiniz................

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.elbetteki siz ve diğer kardeşlerimizin yokluğu belli.ne güzel mevlam nasip etmiş gitmişsiniz.

hayırlısı ile dönmeniz duası ile selametle kalınız.bende istanbul hayranı ve tutkulusu olarak sizi anlıyorum.selametle kardeşim.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
bende nerde bu kız diyorum, 4 sene önce gittim istanbula ve dayımla beraber camileri,gülhane parkını,bi çok yeri gezdik çok güzeldi hala unutamıyorum
inşallah yine gidip görmek nasip olur

özledim gerçekten,
ALLAHA emanet ol ablacım selametle......

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
istanbul hakkatende harika bi şehir.osmanlının izleri bazı yerlerde büyük ölçüde var.camileri ve özlellikle bogaz harika....

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim.elbetteki siz ve diğer kardeşlerimizin yokluğu belli.ne güzel mevlam nasip etmiş gitmişsiniz.

hayırlısı ile dönmeniz duası ile selametle kalınız.bende istanbul hayranı ve tutkulusu olarak sizi anlıyorum.selametle kardeşim.

ALLAH razı olsun kaan abim..ne çok özlemişim siteyi..ALLAHA şükürler olsun geldim evime..inşaALLAH bir daha gitmek nasip olur o mübarek şehre.doyamadım o güzelliklere..selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
bende nerde bu kız diyorum, 4 sene önce gittim istanbula ve dayımla beraber camileri,gülhane parkını,bi çok yeri gezdik çok güzeldi hala unutamıyorum
inşallah yine gidip görmek nasip olur

özledim gerçekten,
ALLAHA emanet ol ablacım selametle......

ablam çokmu merak ettin beni ama aklımdaydın yaaa..burdayım inşaALLAH artık.selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
istanbul hakkatende harika bi şehir.osmanlının izleri bazı yerlerde büyük ölçüde var.camileri ve özlellikle bogaz harika....

evet haklısın o mübarek şehrin kıymetini bilene ne mutlu..ama farkettimde gerçekten çoğu insan yaşadığı bu şehrin ne denli güzel ve değerli olduğunun bilincinde..ALLAHA şükür..selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz kardeşim. bizde geçen yıl gitmiştik istanbula ve hayran kalmıştım. Allahım maneviyatı ne kadar yoğun yaşadım orda harikaydı. günlerce istanbulu düşündüm. öyle uykuya daldım. harika bi yer. yaratan Allahıma hamd olsun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleyküm arkadaşlarım,ablalarım,abilerim,kardeşlerim..
kaç gündür sitede yokum belki farkedenler olmuştur...ani bi kararla istanbula geldim..ilk gelişim...senelerdir burda olan arkadaşlar vardır muhakkak,oyüzden belki beni yadırgayabilirler ama ben bir istanbul aşığıyım okadar çok görmek gezmek istiyordum ki buraları..ALLAH nasip etti..bir haftadır burdayım camileri gezdim hayran kaldım muhteşem...muhteşem...muhteşem...
sizleride çok özledim..neslihan ablamı,gülnisa örtmenimi,kaan abimi,aminenuru,aliyemi,nevincimi,mavci abiyi,mücahit kardeşimi ve daha bi çok kardeşimi ve ablalarımı abilerimi..inşaALLAH en kısa zamanda yine aranızda olurum...RABBİME emanet olun..selam ve dua ile...
emanet55 kardeşiniz................

aleykum selam güzel kardeşim maşaALLAH sanki nisbet olmuş birazcık :D
şaka şaka .. benim yerimede geziver..inşaALLAH banada gönlümce gezmek nasip olur birgün..:)
ramazana inşaALLAH burdasınız..;)
rabbimize emanetimsin emanet .. hayırla kalınız güzel kardeşim
selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz kardeşim. bizde geçen yıl gitmiştik istanbula ve hayran kalmıştım. Allahım maneviyatı ne kadar yoğun yaşadım orda harikaydı. günlerce istanbulu düşündüm. öyle uykuya daldım. harika bi yer. yaratan Allahıma hamd olsun.

sağolsın kardeşim evet insan çok etkileniyo birde benim ilk gidişimdi her anını büyük bi heyecanla yaşadım..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Can Zeynebim..
Güzel kardeşim, seni yine merak ettik. Hamd olsun, Şehirlerin Sultanı'ndaymışsın.Ne mutlu sana can kardeşim benim:).. Camiler demişsen, yeter zaten;).. Ben henüz orayı tanımlayacak bir kelime bulamadım şimdiye kadar.. Bu yıl Mayıs gibi orada idim güzel kardeşim, ama özledim şimdiden orayı ve oradaki kardeşlerimi.. Benim yerime de bir daha gez inşallah.. Bu arada çok özlendin... Rabbimiz c.c tekrar görüşebilmeyi nasip eylesin inşallah.. Güzelliklerin Diyarı'nda güzelliklerle olman duası ile;)
En Güzel'e emanet'imsin..Cuma'n mübarek olsun güzel kardeşim..Selam ve baki Dua ile inşallah.:H..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam güzel kardeşim maşaALLAH sanki nisbet olmuş birazcık :D
şaka şaka .. benim yerimede geziver..inşaALLAH banada gönlümce gezmek nasip olur birgün..:)
ramazana inşaALLAH burdasınız..;)
rabbimize emanetimsin emanet .. hayırla kalınız güzel kardeşim
selam ve dua ile

tebessüm ettirdin aminenur...e azıcık yapayım nispetimi değer yani değil mi?ramazanada orda olmak isterdim ama döndüm maalesef hayırlısı inşaALLAH bakarsın bayramda olurum...sende RABBİME emanetsin..hayırlı cumalar..selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Can Zeynebim..

Güzel kardeşim, seni yine merak ettik. Hamd olsun, Şehirlerin Sultanı'ndaymışsın.Ne mutlu sana can kardeşim benim:).. Camiler demişsen, yeter zaten;).. Ben henüz orayı tanımlayacak bir kelime bulamadım şimdiye kadar.. Bu yıl Mayıs gibi orada idim güzel kardeşim, ama özledim şimdiden orayı ve oradaki kardeşlerimi.. Benim yerime de bir daha gez inşallah.. Bu arada çok özlendin... Rabbimiz c.c tekrar görüşebilmeyi nasip eylesin inşallah.. Güzelliklerin Diyarı'nda güzelliklerle olman duası ile;)
En Güzel'e emanet'imsin..Cuma'n mübarek olsun güzel kardeşim..Selam ve baki Dua ile inşallah.:H..

ve aleyküm selam Aliyemmm,
güzel yüreklim,
güzel sözlüm,
ne çok özlemişim seni ve sizi,
evet şehirlerin sultanı..mükemmeldi aliye mükemmel,
o Ayasofya,o Sultanahmed,hele o Süleymeniye...ne alımlı ne ihtişamlı görüntülerdi onlar hala etkisindeyim...ne müthiş bir zeka vermiş ALLAH Mimar sinan'a..RAHMAN razı olsun ondan...inşaALLAH tekrar gitmek nasip olur..RAHMANA emanetimsin..cuman mübarek günün hayırlı olsun Aliyemm...selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
tebessüm ettirdin aminenur...e azıcık yapayım nispetimi değer yani değil mi?ramazanada orda olmak isterdim ama döndüm maalesef hayırlısı inşaALLAH bakarsın bayramda olurum...sende RABBİME emanetsin..hayırlı cumalar..selam ve dua ile

yap cann nisbetini yap böyle nisbet her zaman olsun sen anlat biz görmüş kadar oluruz azcık :)

sanada hayırlı cumalar kardeşim
selam ve dua ile

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
istanbul cok güzel gercekten,ne kadar sükretsek ecdada azdır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt