Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Mesajlar Hakkında Bilgi Rica Ediyorum.... (1 Kullanıcı)

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm..
Telefonlarımıza sürekli gönderilen bazı mesajlar var.Bunların doğruluk derecesi nedir ? Bu tür mesajlara karşılık vermek gereklimi?( ben karşılık göndermiyorum)
Bunlardan bir tanesini sizlere olduğu gibi yazacağım.Açıklamalarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...
İşte o mesaj;
Allahım bu mesajı okuyan insana,ailesine ve arkadaşlarına iyi bak çünkü bunu hakediyorlar ve ben onları çok seviyorum Allahın sevgisi okyanus gibidir nerde başladığını görebilirsin ama nerde bittiğini asla. Bu mesajı arkadaşlarına gönder ve bugün saat 11:11 den önce sana gizli bir haber gelsin bu şaka değil biri seni telefonla arayacak beklemekte olduğun birşey hakkında ya bir melek rüyanda mesaj verecek zinciri bozma 10 kişiye yolla....!
Kusura bakmayın biraz uzun oldu..
Selam ve dua ile kalın..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

üstünde durulacak itimat,itibar edilecek önem arz eden konular değildir.Tamamiyle zırvalamadır.Sakın ola bunlar ile meşgul olmayınız.Bu gibi işler ufak da olsa müslümanları boş işler ile meşgul edip kafa karıştırmak adına yapılan işlerdir,islamı tam bilmeyen yada bunu öğrenmek için çaba göstermeyen biz uyuşuk müslümanların kalplerini vesveseler ile bozmaya çalışan şuursuzların işleridir.

biz bakalım vazifelerimize,hangisini hakkı ile yapıyoruz neler bilmiyoruz ve öğrenmek için neler yapıyoruz.nasıl bir kul,ümmet,kardeşiz bunun üstüne ve peşine düşelim inşaALLAH.

Selam ve yürekten samimi dualarımla.(konu daha detay ve ince şekilde ele alınabilir.bu anlatımda kafi gelebilir.anlamak isteyene.)

Selamünaleyküm..
Telefonlarımıza sürekli gönderilen bazı mesajlar var.Bunların doğruluk derecesi nedir ? Bu tür mesajlara karşılık vermek gereklimi?( ben karşılık göndermiyorum)
Bunlardan bir tanesini sizlere olduğu gibi yazacağım.Açıklamalarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...
İşte o mesaj;
Allahım bu mesajı okuyan insana,ailesine ve arkadaşlarına iyi bak çünkü bunu hakediyorlar ve ben onları çok seviyorum Allahın sevgisi okyanus gibidir nerde başladığını görebilirsin ama nerde bittiğini asla. Bu mesajı arkadaşlarına gönder ve bugün saat 11:11 den önce sana gizli bir haber gelsin bu şaka değil biri seni telefonla arayacak beklemekte olduğun birşey hakkında ya bir melek rüyanda mesaj verecek zinciri bozma 10 kişiye yolla....!
Kusura bakmayın biraz uzun oldu..
Selam ve dua ile kalın..

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Kaan kardeşim

Allah rızası için diyorlar,bu sefer insan suçluluk duyuyor yollamazsa.
Yinede yollamamak mı gerekir?

Kaan Erdem

Yönetici
konu hakkında fetva merciği değilim bunu yapamam ama ben şahsım adına şunu düşünürüm hak olmayan haram olan bizlere rıza getirmeyen işlerde hangi rıza aranabilir yada karşı tarafın bıu rızayı ortaya koyarak isteme hakkı yada yaptırımı bu değer üzerine olabilir ki!

ben böyle bakıyorum.selam ve yürekten samimi dualrımla kardeşim.Konuyu tam irdelemk istemiyorum ama şunu dile getirince tam anlaşılacaktır.Bakınız mesajda falcılık yapılıyor;bugün saat 11:11 den önce sana gizli bir haber gelsin bu şaka değil biri seni telefonla arayacak beklemekte olduğun birşey hakkında ya bir melek rüyanda mesaj verecek zinciri bozma 10 kişiye yolla....!
konu hakkınya yazmaya gerek yok sanırım işlenen çirkinliği dillendirmek adına.

Kaan kardeşim

Allah rızası için diyorlar,bu sefer insan suçluluk duyuyor yollamazsa.
Yinede yollamamak mı gerekir?

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
konu hakkında fetva merciği değilim bunu yapamam ama ben şahsım adına şunu düşünürüm hak olmayan haram olan bizlere rıza getirmeyen işlerde hangi rıza aranabilir yada karşı tarafın bıu rızayı ortaya koyarak isteme hakkı yada yaptırımı bu değer üzerine olabilir ki!

ben böyle bakıyorum.selam ve yürekten samimi dualrımla kardeşim.Konuyu tam irdelemk istemiyorum ama şunu dile getirince tam anlaşılacaktır.Bakınız mesajda falcılık yapılıyor;bugün saat 11:11 den önce sana gizli bir haber gelsin bu şaka değil biri seni telefonla arayacak beklemekte olduğun birşey hakkında ya bir melek rüyanda mesaj verecek zinciri bozma 10 kişiye yolla....!
konu hakkınya yazmaya gerek yok sanırım işlenen çirkinliği dillendirmek adına.

anladım.Teşekkür ederim...
dualarımız karşılıklı inşaAllah Allah a emanet olun...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Gelir gelmez çoğunu okumadan siliyorum.. Sadece telefona gelmekle kalmıyor bir sürü de mail atıyorlar..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun açıklamalarınız için
Bende öyle düşünüyorum zaten böyle mesajları hemen silerim hatta arkadaşlarımdan bana böyle msj göndermemelerini bile söyledim.Tamamen saçmalıktan ibaret..
Selam ve dua ile kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt