Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu konuda yardimci olabilrimisniz (1 Kullanıcı)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerim bana bir akil veya bir fikir verin yoksa bu gidisle 18 yasimda kafayi yerim kesin ya her gece dua ediyorum allaha sizece 18 yasinda bir insanin asiri derece unutkan olmasi normalmi
bu konuda bir öneriniz bir duaniz veya baska bir seyiniz varmi lütfen yardim edin yoksa pek yakinda artik ailemi dahi taniyamicak hale gelicem yakinlarimin ismini dahi unutmaya basladim bu unutkanlik hastalikmidir nedir anlamadim giti:A:A:A:A:

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Sevgili Kardeşim Belki Kafana Taktigin Birşey Vardir Insanlar Dönem Dönem Unutkanlaşabilir

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
sagol tubagüner
kardesima sanmiyorum cünki hep bölyeyim yani yaklasik 1 .5 senedir bu kadara sene icindede aklimdan cikmicak bir olay olmadiki takim bu durum artik beni delirtmek üzere annemde babamda kisacasi ailemde sikayetci benden neden böylesin felan diye ama iste bir cözümünü bulsam hemen uygulayacagim sizinde bilgilerinizle yola cikayim deddim birazda
allah razi olsun hepinizdende

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
inşaaallah Düzelir Kardeşim Benim Sen Yeter Ki Inan Dua Et Rabbimizden Iste Bizlerde Senin Için Dua Ederiz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Size bir tavsiye unutkanlığın en iyi ilacı et kırmızı et türü yemek ye ayrıca B vitaminleri al ama önce doktora git ilacı öyle al
selametle

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun aska mecnun kardesim ama "Harama nazar, unutkanlık verir bu söz biraz kafama takildi harama nazar diyor ama benim kesinlikle harama baktigim yada haram yedigim görülmüs sey degil buna etrafindaki herkes sahit yani herkes beni tanir biler harama el uzatmayacigimi iyi bilirler snein burda demek istedigini anlamis degilim biraz daha az ve öz anlatirsan sevinrim
allaha emanet ol allah razi olsun

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Size bir tavsiye unutkanlığın en iyi ilacı et kırmızı et türü yemek ye ayrıca B vitaminleri al ama önce doktora git ilacı öyle al
selametle
sagol rüyam abla ama doktora gittim ya doktorun dedigi sey zamanla gecer gidelim yaklasik 1 sene o lacak hala ayni saka gibi ya doktor gecer diyor baska bir sey demiyor
allaha emanet olun

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
1- Harama bakmak.
2- Haramla beslenmek.
3- Zihni çok yoracak olan gereksiz şeylerle doldurmak. Televizyon, bilgisayar gibi.
4- Aşırı derecede bedene zarar verecek kadar cinsel ilşkiye girmek. Özellikle kendi kendine tatmin olmak.
5- Zihnin sürekli çalışmasını engelleyecek kadar boş durmak. Unutkanlıktan kurtulmak için bu dua okunur.[/QUOTE]

aska mecnun kardesim dedigin ilk iki sey haric digerlerini yapamiyorum yada naisl yapa bilrim bilmiyorum elimde degil bir olay oldugu zaman onu uzun uzun düsünmeme lazim birde söyle bir huyum var normlade kimseyle kkonusmam konusmam derken bu benim büyüklendigim anlamina gelmez sadece huyum konusmasini sevmediigm icin konusmam ama kendi kendime bin bes yüztane sey konusur düsünürüm aklimdn o kadar cok sey gecer o kadr cok sey düsünürümki anlatamama

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENCEDE B VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ OLABİLİR .. DOKTORA GİTMENİZ DAHA UYGUN OLUR ...İSTERSEN GÖNDERİYİM B VİTAMİNİ ECZANEDE BOL BOL VAR NASILSA :evet KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM .. GERÇEKTEN ZAMAN ZAMAN BÖYLE DURUMLAR OLABİLİR..KAFANA TAKTIĞIN BİŞEYLER VARDIR BELKİDE ONDAN UNUTUYORSUNDUR.. ALLAH ŞİFANI VERSİN...

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun ablacim deminde yazdim doktora gittim doktor gecere dedi bende sinir oldum artik gitmiyorum ya bu arada kisaca b vitaminlerini yazarmisniz
allah razi olsun

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
anemli degil abi sagol paylasimin icin elimden geldigi kadar dikat edicem bundan sonra etmiyede calisiyorum alah razi olsun abi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt