Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu konu hakkında yardım istiyorum. (1 Kullanıcı)

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese B) SELAMUN ALEYKÜMB)

Sizlere şu konu hakkında danışmak istiyorum;

Arkadaşlarımdan biriyle nette konuşuyorduk,arkadaşım NAZAR duasını 7 kişiye yollarsam dileğimin kabul olacağını bana söyledi ve Nazar duasını bana yolladı böyle şeylerle çok sıklıkla karşılaşıyorum tek bunlada sınırlı değil birçok duayı çeşitli yazıları bana yolluyorlar sende herkese ulaştır diye ama ben böyle şeylere inanmıyorum :! bide buna benzer çeşitli şeyler yolluyorlar ve inanmazsam başıma büyük bir belanın gelebileceği söylüyorlar .

Sizden şunu istiyorum B) gerçekten doğrumu böle tür şeyler , inanmamakta yanlış mı yapıyorum kafam inanın çok karışık acaba inanmayarak günahamı giriyorum diyede çok sıkıntı çekiyorum:A .

Beni bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz:? şimdiden herkesten Allah Razı olsun :T yorumlarınızı bekliyorum.

selam ve dua ile :H ALLAHAISMARLADIK :H

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bu konu hakkında yardım istiyorum.

aleykümselam kardeşim bu konu hakkındaki şahsi görüşüm böyle şeylere inanmadığım ama detaylı olarak cevap almak için sitemizde bulunan sorularla islamiyet bölümüne sorabilirsin selametle kardeşim:H

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bu konu hakkında yardım istiyorum.

Banada çok sık geliyor öyle şeyler.Bende inanmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse.Hem yapmazsan işte şu kadar zamanda başına şu gelecek deniliyor.ALLAH A şükürler olsun başıma birşeyde gelmiyor.:KSizde kalbinizi ferah tutun ALLAH ın izniyle hiç birşey olmaz.ALLAH c.c istemezse yaprak kımıldamaz.:G :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt