Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu kez Kuran'ı hedef aldı (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi
A

Arzu_76

Bu kez Kuran'ı hedef aldı Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürlerin çizeri, Kuran-ı Kerim karşıtı filmi destekliyor!

10.03.2008 17:13
Danimarka'da hakaret karikatürleri çizerlerinden Kurt Westergaard, Hollandalı aşırı sağcı politikacı Geert Wilders'in Kur'an-ı Kerim karşıtı filminin yayınlanması gerektiğini savundu.

Westergaard, Volkskrant gazetesine, Danimarkalı hiçbir siyasetçinin filmin yasaklanmasını istemeye cesaret edemeyeceğini söyledi. Böyle bir çıkışın siyasi intihar olacağını savunan Westergaard, "Danimarkalı siyasetçi, ifade özgürlüğünü sınırlamaması gerektiğini bilir. Wilders, filmi yayınlamalı." dedi. Hakaret karikatürlerine, Başbakan Anders Fogh Rasmussen, "basın özgürlüğü" diyerek ses çıkarmamıştı.

İslam dünyasını rahatsız eden 12 karikatür ilk kez Danimarka'nın Jyllands-Posten gazetesinde 2005'in Eylül ayında çıkmıştı. Daha sonra başka ülkelerde yayımlanan karikatürler, İslam dünyasında protesto gösterilerine yol açmıştı. Ayrıca, İslam dünyasında Danimarka ürünlerine karşı boykot başlamıştı.

Wilders'in filminin, Hollanda'ya karşı tepki oluşturacağından ve Hollanda ürünlerine ambargoya neden olacağından endişe eden Amsterdam, Wilders'in filmine yasak getirmeyi bile düşünmüştü. Ancak Amsterdam, Wilders'in filmini hiçbir televizyon yayınlamamayı tercih etmesi ile rahat bir nefes aldı.

KARİKATÜRDEN DOLAYI PİŞMAN DEĞİLİM

Çizer Westergaard, karikatürden dolayı pişman olmadığını söyledi. Altıncı kez yer değiştireceğini söyleyen Westergaard, hayatının sonuna kadar böyle gideceğini ifade etti. "Karikatürden dolayı pişman değilim" diyen Westergaard, "Danimarka'da herşeyi eleştirebiliyoruz. Tartışma çıkarmak, gazete ve çizerlerin işi. Müslümanlar bunu kabul etmeli." şeklinde konuştu.

Cihan

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Nasipsiz Herif Ne Olucak.elbet Hesap Günüde Gelicek.

Arzucum Gözükmüyosun Nasilsin?

A

Arzu_76

Rabbim çok sabırlı.
Elbet birgün bu yaptıklarından dolayı hesaba çekilecek.
ama ne yazık ki başına gelecekleri bilmiyo bilse ......

Rabbim sana havale ediyoruz sen neylersen güzel eylersin

Senın hükmüne sual olunmaz

A

Arzu_76

selamün aleyküm

İsranuur Rabbim dermansız dert vermesin hamd olsun buna da diyerek biraz rahatsızdım 1 hafta evde istirahat ettim iğne ilaç şu an önceye nazaran iyiyim.

Bu arada iş yeriyle alakalı çok büyük sıkıntılarım var (hem maddi hem manevi )o yüzden burada olamıyorum.

Her şerde bir hayır vardır. Rabbime sabırla sığınıyorum.

Bu arada beni seven bir arkadaşımın olması beni çok mutlu etti iyi ki varsın ve varlar.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla tiksiniyorum böyle insanlardan devam etsinler bakalım nereye kadar......

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

İsranuur Rabbim dermansız dert vermesin hamd olsun buna da diyerek biraz rahatsızdım 1 hafta evde istirahat ettim iğne ilaç şu an önceye nazaran iyiyim.

Bu arada iş yeriyle alakalı çok büyük sıkıntılarım var (hem maddi hem manevi )o yüzden burada olamıyorum.

Bu arada beni seven bir arkadaşımın olması beni çok mutlu etti iyi ki varsın ve varlar.

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ALLAH ŞİFANI VERSİN.İNŞALLAH DÜZELİR ARZU NEDİYEYİM BENDE ÇOK SIKINTILIYIM İŞYERİNDE MADDİ MANEVİ ÇOK ZOR OLUYO ALLAH SABIR VERSİN BİZE DEDİĞİN GİBİ VAR HERŞEYDE Bİ HAYIR.SENDE İYİKİ VARSIN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Tuğba kardeşim ettikleri kadar edecekler taki kendi oyunları başlarına iş açana kadar.
Rabbim büyüktür.

A

Arzu_76

İsranurr o zaman beni en ıyı şu an sen anlarsın.

Rabbim hakkımızda en hayırlı ne ise onu nasip etsin.
Rabbim bizi sabırlı ve tam teslimiyetçi kullarından etsin inşallah kardeşim

Dua ile

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Sevgili dua kardeşlerim bizlerde müslümanlarda bu adamın yaptıklarına karşı sessiz kalmayalım.

Yokmudur bunu protesto edecek bir merci

6310

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

gecmıs olsun kardesım Allah sıfa versın ınsallah sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt