Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu kavga ne zaman bitecek? (1 Kullanıcı)

Goksel_80

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum...

Kardesler, bu sitenin(ve bu tarz forumlarin) amaci nedir? Paylasim, bilgi almak, bilgi vermek, herseyden onemlisi Allah(c.c) rizasini gozetip birseyler ogrenip ogretmek...Benim uye oldugum zaman ki dusuncem buydu...

Bazi kisiler su yorumu yapabilirler ; " ne kadarlik uyeligin varda yaziyorsun bunlari " bu tarz uyari yapanlari birkac konuda gordugum icin yazdim buraya...

Baslangicta susup kendi halimde paylasimlardan yararlanayim dedim ama insan ister istemez olup bitenleri okudukca olaya baglanmak zorunda kaliyor...Gozumuzun onunde kardeslerimiz neredeyse birbirini yiyecek duruma gelmisler... Bu tarz davranislar gercek bir "MUSLUMAN" a yakisiyormu? Kavga etmek , karsindakini dinlemeden koru korune "ben hakliyim, hakkimi alirim" demek ne kadar dogru? Buyuk bi sevkle uye olup gunluk takip etmeye baslamistim ki bu olaylari gorunce gercekten sogudum. Kimlerin paylasimindan yararlanacagim,kimlere paylasim sunacagim? Bunlar benim icin onemlidir... Hak hukuktan bahsedip,baskalarina haksizlik yapanlar da var, bi arkadasimiz sadece kendi yorumunu yazmis, olayi iftiraya kadar cekeniniz de var. Buna benzer birkac sey daha var. Inaniyorum ki benim yonetimle , adminlerle bi baglantim oldugunu da idda edeceksiniz.2-3 konu acmisim,5-10 tane de mesajim var bu forumda... Isteyen istedigi gibi dusunmekte ozgur. ama benim bu siteden hickimse ile bir baglantim yoktur.

Anlatmak istedigim asil konu su ; davanizda hakli dahi olsaniz, yeni gelenlere , olayda yorum yapanlara , yardim etmeye calisanlara gosterdiginiz tutumdan dolayi haksiz duruma dusuyorsunuz.(tanimak ile ilgili yorum yapmayin lutfen, ben sizi konularinizda yazdiginiz kadar taniyorum, sizde beni okudugunuz kadar... ve her sey ortada )

Bu kavgaya(ya da siz adini ne koyduysaniz) bir son vermenizi istiyoruz(eminim yeni uye arkadaslarimizda bunu istiyorlar) Bu tarz forumlar boyle tartismalarin platformlari degildir... Buraya Allah(c.c) rizasi icin birseyler ogrenmeye geldik , birbiriyle tartisan insanlarin yorumunu okumaya degil...

(kisiliginize karsi bi yorum yapmadim, yapamamda, sadece yazilanlara gore yapilan bir yorumdur benimkisi... bu yuzden bir "hak" idda eden varsa bu yazdiklarimda ,mumkunse bu konu icerisinde bana bildirsin...)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.bu dolu halinle yazmış olduğun yazı için ne demeliyim bilemiyorum.ama yeni üyesin sanırım.biraz içerlenmiş olabilirsin gördüğün ve de karşılaştığın olaylara.haklısın da tabiki de.ben de yazdılarımdan ötürü ama tepki aldım ama alkışlandım.ama inan hiçbir zaman siteden ayrılmayı düşünmedim.çünkü senin yazdığın yazılara cevap veren kardeşlerimizin hiçbiri bu forumun sorumlusu değildir.kısıtlı sayıda belirli insanlar dışında.tartışma ortamı elbette ki olacak.olmadan olur mu?Ama bunu engellemek de senin elinde.işte orda devreye senin iman gücün devreye girsin.ortamı yumuşatabilirsin.güzel şeylerden bahsederek konuyu değiştirebilirsin.olmadı konuya bir daha bakmayıp sana lazım olanları almak için yazıları az çok takip edersin.ee biz TÜRKÜZ.Tartışmadan didinmeden nasıl anlatacağız derdimizi.Her şeyin iyi olmasını Rabbimden diliyorum.Allah a emanet ol kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt