Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Kadarmi Basit "Seni Seviyorum" Demek... (1 Kullanıcı)

acizane-kul

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün sizden bir sey isteyecegim.
Sakin kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.
Lütfen!.
Kullanmayin artik bu sözü.
Baska bir sey deyin birbirinize onun yerine.
Duygulariniza daha denk düsen bir sey...
Benim aklima gelmiyor ama siz bulursunuz.
Ne de olsa sizin duygulariniz...
Hayir, içini dolduracaksaniz ''Seni seviyorum''un, bir diyecegim yok.
Ama umudum da yok.
''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz degildir, laf olsun diye söylenen...
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde hakkini vereceksiniz. Bir kere onu gerçekten seviyor olmaniz lazim.
Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karistirmayacaksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, o biri en az tuttugunuz takim kadar önemli olacak hayatinizda.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, bir saat eksik uyumayi göze alabileceksiniz onu daha çok görmek ugruna.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, elini tutmak da önemli olacak baska seyler kadar.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ''Sevgilimsin'' de demis oldugunuzu bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, onu özleyecek, düsünecek, merak edeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çiktigindan beri kulak degil gözler telefonda) aramanizi bekledigini unutmayacaksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ona sürprizler yapmayi, ufak hediyeler almayi ihmal etmeyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ona siirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksiniz da.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, sarkidaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapisinda bekleyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, belki ömrünüzün sonuna kadar degil ama hiç olmazsa yarin, öbür gün de seveceginizden emin olacaksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ayni zamanda ''Free takilalim'' da diyemeyeceginizi bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, o asktan söz ederken siz ''Ben almayayim, alana da mani olmayayim'' demeyeceksiniz.
Nasil?
Çok mu zor?
Fazla mi zahmetli?
Insanin birini sevip sevmedigi tam da böyle belli oluyormu arkadaslar?.
Sevmeyince ''is'' gibi geliyor bütün bu saydiklarim.
O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz.
Bu kadar basit.
Bir gün farkinda olmadan bütün bunlari yapiyor oldugunuzu görünceye kadar.
Simdi ''Ne var bunda?
Keske herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese' diye düsünenler olacaktir.
Iyi.
O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek.
''Seni seviyorum'' orta mali olsun.
Zaten oldu olacagi kadar.

Dünyaya Haykıracak Kadar Yoksun..
Sen..
Beni Yokluğunla Sınayacak Kadar Acımasız..
Ve Ben..
Kendimle Kavgalı..

lyla

Kayıtlı Kullanıcı
bunun üstüne söyleyecek laf yok o kdar doğruki.sağolun paylaştığınız için.

TeveKKul

Kayıtlı Kullanıcı
''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz degildir, laf olsun diye söylenen...
Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde hakkini vereceksiniz. Bir kere onu gerçekten seviyor olmaniz lazim.
ÇOK DOĞRU....

serdem2005

Kayıtlı Kullanıcı
erçekten çok dpğru yazmışsınız ellerinize emeğinize sağlık allaha emanet olun.

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
çok Dogru Söylüyorsun Kardeş Eline Koluna Saglik A.e.o Iyi Akşamlar

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm
Gerçekten sizinle aynı kanıdayım. Birine seni seviyorum demek laf olsun diye söylenecek bir söz değildir. Eğer seviyorsa o sözü kanıtlayacak davranışlarda bulunması lazım karşıdaki insanın. Sevmek o kadar basit bir şey değildir. Her yiğidin harcı değildir. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygudur. Fakat değeri bilinirse......
Saygılar.....

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Günümüzde sadece seni seviyorum değil bir çok anlamlı sözcük anlamını yitirmek üzere o kadar basit bir şekilde harcanıyorki sözcükler, gerçekleri yansıtıp yansıtmadığını düşünür hale geliyorsunuz. Bi bakmışsınız herkes birbirine canım, hayatım, bi tanem diye hitap ediyor. Nasıl oluyor bu anlamıyorum yeni tanıdığı birine nasıl canım diye hitap edebiliyorlar. Anlamı kalmıyor ki...

tuanna eftelya

Kayıtlı Kullanıcı
sana katılıyorum bu olay zaten tirilyonları olan birine 100 lira vermek gibi bişey sevgi sözcükleri okadar basitleştiki birinden duyduğm zaman artık kesinlikle inanmıyorum.artık insanlar gel vaya git der gibi seni seviyorum diyor.bence birinin bunlara dur demesi gerek.hem zaten tüm sevgilerin Allah için olması gerek...

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah çok dogru yazmışsın .eline emgine saglık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt