VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
gül yollamayı unuttum hasta geldi de acil yollayım cevabı dedimbu arada en dehşeti de çeşminin hediyesi olmuş
![]()
receb-ı kamer bunu çok çok beğendi
B)B)B):T
çeşmiye özel hazırlarım ben yahu böle vefalıyım işte
gül yollamayı unuttum hasta geldi de acil yollayım cevabı dedimbu arada en dehşeti de çeşminin hediyesi olmuş
![]()
amiinn amiinnrica ederim ne demekk
ammaaa boşuna vermedim heral yahuu karşılığında bişi sorcam sana yardım isticem yani
![]()
şaka bi tarafa ya sen bilirsin iburamin diye bi ilaç var cumartesi gecesi acile gittiğimde yazmıştı doktor ama yan etkilerinden birini ciddi bi şekilde yaşadım. ya doktora ya eczecınıza başvurun diyoda ayağa kalkacak halim yok bugünde yan etkisinden dolayı kullanmadım ama doğrumu yapıyorum bi bilgin varmı ?
çeşmiye özel hazırlarım ben yahu böle vefalıyım iştegüller için eyvallahh
daa burdada hasta bekliyo yahuu
![]()
![]()
tabi yaa anlamalıydım![]()
bilgim var
çok zaruri bi ilaç değil kullanmasan da olur tabiki..yan etkisi varsa hele ki hiç kullanma antibiyotik varsa onu kullan sadece..çok mühim bi ilaç değil yani gribal enfeksiyon için yazılan bi ilaç..geçmiş olsun Şafi ismi hürmetine acil şifalar dilerim..
biliyorum ordaki hastayı da burdakiler de fırsat vermiyorlar ki cevap yazayım
geçmiş olsun tekrar kullanmasan da olur caizdir
![]()
![]()
şaka yaa ciddi ciddi demedim hatta gülmüşüm bile iki kezfetvayıda aldımm tmmdırrallah sanada kolaylık versin
![]()
aa lütfeen ben kendime özel yaparım bunu sen yeeama amaaa sevdiğimden takılıyoom başka bişi arama altında hıhh
bencedeeçeşminin hediyesi özel ama yaa baksanaaa nası farklıı
benzerlik çok kuzuu
![]()
![]()
korkmaya başladım kuzu amacın ne![]()
Bu ikramlar direk çeşm-i bülbül'e gelsin :a04: :
Allah'tan gözükmemişş yaniiii
Sana hediyem bunlardııı![]()