Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu gün Allah için ne yaptın?(günlük) (1 Kullanıcı)

melek_melaike

Kayıtlı Kullanıcı
herkesten ricam bu köşeyi günlük gibi kullanalım ve herkes o gün içinde ne yaptığını yazsın düşünceme katılanları bekliyorum.Allah a emanet olun

azrail_17

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bu gün Allah için ne yaptın?(günlük)

es selamın aleyüküm ıyı yakşanlar bensızı tanıyo rum bacım sız cark cadesınde oturu yo sunuz dayım adı serkan hatırladınızmıı cvp yaz beklıyom

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

ama ne yaptığımızı yazarsak o sevabın bir anlamı kalmaz ki bence yazmayalım...

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

ama ne yaptığımızı yazarsak o sevabın bir anlamı kalmaz ki bence yazmayalım...

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAH VE BEREKATÜH,

Sevgili kardeşim ben bugün ve bugüne kadar ALLAHiçin hiç birşey yapmadım,yapamadım.Çünki yaptığım ve yaptığımız herşey kendimiz için.Ya bu dünyamız yada ahiretimiz için.Ben ALLAH için ne yapılır bilmiyorum ne yaparsak yapalım sonunda hep kendimiz için mesela ALLAH RAZI OLSUN diyoruz sonuç olarak kendimiz veya bir başkası için rıza istiyoruz değilmi? lütfen yanılıyorsam bilgilendirin.
SELAM VE DUA İLE KALIN

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam ve rahmetullah Elifeslem kardeşim.Şu şekilde düşünelim,ben ibadetlerimi yapıyorum,haramdan kaçınmaya çalışıyorum.Çünkü Rabbim öyle emretmiş,biliyorum ki O'nun rızası herşeyden üstündür.İbadetlerimi yapayım da ahiret hayatım güzel olsun şeklinde değil de,Rabbimin emirlerine uyayım ,O'nun rızasını kazanayım düşüncesiyle hareket edeyim,Allah'ın rızasını kazandığım zaman zaten sonum iyi olacaktır.Allah senden razı olsun diyoruz,bu halinden razı olsun değil,Allah seni razı olacağı şekilde yapsın diyoruz.Yani kendimizi değil,yine O'nun rızasını düşünüyoruz.Allah kendisine hakkıyla kulluk edebilenlerden eylesin inşaAllah.Pek yardımcı olamadım ama hakkınızı helal edin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt