Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU GÜN ALLAH İÇİ NE YAPTIK (1 Kullanıcı)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR İNANIN ÇOK ÜZÜLÜYORUM BU BİLGİSAYARA VERDİĞİMİZ ZAMANI KENDİMİZE ÇEVREMİZE AİLEMİZE VEDE İLİME AYIRIRSAK İNANIN DAHA GÜZEL DAHA FAYDALI VEDE AHİRETİMİZ İÇİN DAHA GÜZEL VEDE DAHA HAYIRLI OLUR BEN ESKİSİ GİBİ FAZLA GİRMİYORUM AMA GELİN ŞU NEFİS İLLETİNDEN KOPAMIYORUM AMA İNŞALLH BUNUDA YENECEM HİÇ İBLİSTEN ŞEFEAT BEKLENİR Mİ ALLAH C.C HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İLLA RÜYAMI GÖRELİM İLLA BAŞIMIZA BİR NÜSİBET Mİ GELSİ ALLAH KORUSUN İNANIN TELEVİZYON BİLGİSAYARDAN BETER ALLHIN İZNİYLEN BUNLARIDA AŞACAĞIZ YAHUDİLER ÇIKARMADIMI 52 FARZ DİYE KAĞIT OYUNUNU 104 BİYÜK KİTAP DİYE OKEYİ 15ER PUL 2 ZAR 32 TAVLA DEĞİL Mİ 32 FARZ BİLGİSAYARI TELEVİZYONU BUNUN GİBİ PEK ÇOK ŞEY AMA ALLAHIN İZNİYLEN BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ MÜMİNİN GÜNÜ GÜNÜNE UYMAMALI HAYATI SEVEN ETRAFINA FAYDALI VEDE DÜRÜST İNSANLAR OLMALIYIZ BUNLARA ETKILEYECEK OYUN VE OUYNLARDAN SAKINMALIYIZ NEYSE KAFANIZI FAZLA AĞRITMAYAYIM SELAMETLE B)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU GÜN ALLAH İÇİ NE YAPTIK

ne yazık ki bir kardeşim bile cevap vermemiş genede ALLAH razı olsun:mad:

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

aleykum selam kardeşim. çok doğru söylemişsiniz.
işte nefismize uyup dalıveriyoruz geçici heveslwerin peşine ama Allaha şükürler olsun, silkinme gücü vermiş bize. dalsak da hatırltanların olması çok güzel.
bilgisayarımın ekranının üstünde hz.Ali8r.a.) nin yeni bir şey öğrenmediğim günde benim için güneşin doğmasında bir hayır yoktur yazıyor.
Rabbim yolundan ayırmasın. Allah razı olsun. selametle..

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

ne mutlu şu yalan dünyada cenneti kazananlara

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

ne mutlu şu yalan dünyada cenneti kazananlara

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

hak batıla galip gelmiştir herzamanda gelecektir vatana millete hayırlı insanlar olmayı cenabı hak nasip etsin selametle
B)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

AMIN KARDESIM VE YAZDIKLARINADA KATILIYOURM BEN BILGISAYARDA IKEN HEP BU SITEDEYIM COK SUKUR BU SITE BILMEDIGIM SEYLERI OGRENMEME COK YARDIMCI OLUYOR AMA NEFIS KONUSUNDA NEDENSE HEP MAGLUP OLUYORUZ RABBIMIZ YARDIMCI OLSUN INSALLAH VE BIZLERI BIR SANIYE BILE OLSUN SEYTAN NEFSIMIZIN ELINE BIRAKMASIN AMIN SELAMETLE B)B)B)B)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
AMIN KARDESIM VE YAZDIKLARINADA KATILIYOURM BEN BILGISAYARDA IKEN HEP BU SITEDEYIM COK SUKUR BU SITE BILMEDIGIM SEYLERI OGRENMEME COK YARDIMCI OLUYOR AMA NEFIS KONUSUNDA NEDENSE HEP MAGLUP OLUYORUZ RABBIMIZ YARDIMCI OLSUN INSALLAH VE BIZLERI BIR SANIYE BILE OLSUN SEYTAN NEFSIMIZIN ELINE BIRAKMASIN AMIN SELAMETLE B)B)B)B)
ALLAH ümmeti müslümanlarda razı olsun bizlerede hayırlı ümmet olmayı nasip eylesin

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
aleykum selam kardeşim. çok doğru söylemişsiniz.
işte nefismize uyup dalıveriyoruz geçici heveslwerin peşine ama Allaha şükürler olsun, silkinme gücü vermiş bize. dalsak da hatırltanların olması çok güzel.
bilgisayarımın ekranının üstünde hz.Ali8r.a.) nin yeni bir şey öğrenmediğim günde benim için güneşin doğmasında bir hayır yoktur yazıyor.
Rabbim yolundan ayırmasın. Allah razı olsun. selametle..
ALLAH c.c hepinizden razı olsun

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH rızası kişi veya kişilere değil ALLAHIN razı olacağı işleri yapmaktır bana göre en önemlisi insanlara faydalı olanımızdır selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt