Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"bu gece son.." (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli üyeler,
bu gece son....
veda vakti geldi gibi...
yarın sabah ALLAHIN izniyle,hayranım istanbulumun yolcusuyum inşaALLAH...uzun bir süre ayrı kalabiliriz...bu sureyi mümkün oldukça kısa tutmaya çalışacağım inşaALLAH...her fırsatta uğramayı düşünüyor ve istiyorum siteye....
beni unutmayın emi...hakkınızı helal edin..burada kazandığım arkadaşlıkları unutmayacağım inşaALLAH...
Aliyem can kardeşimi,gülnisa ablamı,aminenur-um ablamı,nevincimi,aylinimi,meltemi,nesli ablamı,dinci ablamı,mavci abimi,kaan abimi,mücahit abimi,engin arkadaşımı daha nice değerli kişileri unutmayacağım inşaALLAH..sizleri özlicem..
gülnisa ablam bu gece son son kahvaltınızı hazırlarım artık bayrağı ayline teslim ediyorum eminim o size daha güzel sofralar masalar hazırlayacak aç kalmazsınız.:a21:..
Aliyem, özlicem seni ama kardeş biz haberleşiriz,irtibatı koparmayız inşaALLAH biliyosun,muhabbet kuşları forumu senin....devamını sen getirirsin emi kardeş..:a12:...
aylinim kız senide özlicem bak yukarda not düştüm tamam sen işini bilirsin:a26:
engin arkadaşım istanbul şiirlerini inşaALLAH devam ettirirsin,isterim gerçekten,benden o kadardı..elimden geldiğince yazdım:a12:....olsaydım hepte yazardım ama.........
kalp kırdığım varsa özür dilerim,en kısa zamanda görüşmek üzere....
hakkınızı tekrardan helal edin...
emanet55.......

Kaan Erdem

Yönetici
:a03:aleyküselam değerli kardeşim.

hakkınızda hayırlısı olsun.yolunuz açık mevlam sizinle olsun inşaALLAH kardeşim.En kısa zamanda ALLAH celle celaluh izni ile bekliyor olacağız tabiki bizde sağsak.:gulegule

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kıymetli kardeşim.:A

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım kardeşim bu vedada neyin nesi istambulda internet bilgisayar yokmu yoksa :a26:
canım kardeşim RABBİM CC yolunu açık etsin ve aydınlatsın bütün işlerini kolaylaştırsın ömrüne bereket versin ve inşallah en kısa zamanda tekrar beraber oluruz biz hiç seni unuturmuyuz dualarımız hep seninle fazla özletme kendini RABBİME CC emanet ol selametle kal :A

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
bu gece son....
veda vakti geldi gibi...
yarın sabah ALLAHIN izniyle,hayranım istanbulumun yolcusuyum inşaALLAH...uzun bir süre ayrı kalabiliriz...bu sureyi mümkün oldukça kısa tutmaya çalışacağım inşaALLAH...her fırsatta uğramayı düşünüyor ve istiyorum siteye....
beni unutmayın emi...hakkınızı helal edin..burada kazandığım arkadaşlıkları unutmayacağım inşaALLAH...
Aliyem can kardeşimi,gülnisa ablamı,aminenur-um ablamı,nevincimi,aylinimi,meltemi,nesli ablamı,dinci ablamı,mavci abimi,kaan abimi,mücahit abimi,engin arkadaşımı daha nice değerli kişileri unutmayacağım inşaALLAH..sizleri özlicem..
gülnisa ablam bu gece son son kahvaltınızı hazırlarım artık bayrağı ayline teslim ediyorum eminim o size daha güzel sofralar masalar hazırlayacak aç kalmazsınız...
Aliyem, özlicem seni ama kardeş biz haberleşiriz,irtibatı koparmayız inşaALLAH biliyosun,muhabbet kuşları forumu senin....devamını sen getirirsin emi kardeş..:a12:...
aylinim kız senide özlicem bak yukarda not düştüm tamam sen işini bilirsin
engin arkadaşım istanbul şiirlerini inşaALLAH devam ettirirsin,isterim gerçekten,benden o kadardı..elimden geldiğince yazdım:a12:....olsaydım hepte yazardım ama.........
emanet55.......

Ve aleyküm Selam güzel Emanet'im..
Gerçekten çok sevindim, bana söylediğinde de aynı şekilde çok heyecanlanmıştım, en az senin kadar can kardeşim.. Ne güzel.. Benim yerime de gez inşallah.. Selam yollama sırası sende şimdi, İstanbuldaş'ım;).. Seni çok özleyeceğim yine.. Ama oraları tekrar göreceğin için de mutluyum senin adına, güzel kardeşim.. Hayırlısıyla gider, gelirsin inşallah.. Dualarımız her daim seninle.. Muhabbet kuşlarımla da seve seve ilgileneceğim inşallah.. Emanet'imden, emanet'tir artık o başlık:).. Elimden geldiğince inşallah güzel kardeşim.. Hakkım yoktur ama var ise helal hoş olsun.. Mesajlarını bekleyeceğim inşallah..
Baki Dua ve Selamlarımla, En Güzel'e emanet'imsin.. Rabbimiz c.c, yolunu açık eylesin inşallah..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
:a03:aleyküselam değerli kardeşim.

hakkınızda hayırlısı olsun.yolunuz açık mevlam sizinle olsun inşaALLAH kardeşim.En kısa zamanda ALLAH celle celaluh izni ile bekliyor olacağız tabiki bizde sağsak.:gulegule

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kıymetli kardeşim.:A

ALLAH razı olsun değerli abim...dualarına amin diyorum yürekten..hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH..en kısa zamanda gelcem inşaALLAH bekleyin..:a03:.
selam ve en içten dua ile.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam emanet kardeşim..

sizin adınıza çok sevindim...çok sevdiğiniz,çok sevdiğimiz istanbulumuza geliyorsunuz...
RABBİM istanbulumuzda vaktinizi doya doya geçirmeyi nasib eylesin...amin...
şimdiden hayırlı yolculuklar...
selam ve dua ile...
sağolasın değerli abim..bende en çok ona seviniyorum ya...İstanbula gitmek..amin inşaALLAH abim aminnn güzel vakitler geçirmek nasip olur..ALLAH razı olsun...selam ve en içten dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım kardeşim bu vedada neyin nesi istambulda internet bilgisayar yokmu yoksa :a26:
canım kardeşim RABBİM CC yolunu açık etsin ve aydınlatsın bütün işlerini kolaylaştırsın ömrüne bereket versin ve inşallah en kısa zamanda tekrar beraber oluruz biz hiç seni unuturmuyuz dualarımız hep seninle fazla özletme kendini RABBİME CC emanet ol selametle kal :A

var abla olmaz mı yaa inşaALLAH nete girme fırsatım olurda sizden uzak kalmam....gitmek işine gelince var tabiki sebepler hayırlısı böyleymiş ablam...amin amin.....ALLAH razı olsun...inşaALLAH en yakın zamanda aanızda olurum...selam ve en içten dualarla

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam güzel Emanet'im..

Gerçekten çok sevindim, bana söylediğinde de aynı şekilde çok heyecanlanmıştım, en az senin kadar can kardeşim.. Ne güzel.. Benim yerime de gez inşallah.. Selam yollama sırası sende şimdi, İstanbuldaş'ım;).. Seni çok özleyeceğim yine.. Ama oraları tekrar göreceğin için de mutluyum senin adına, güzel kardeşim.. Hayırlısıyla gider, gelirsin inşallah.. Dualarımız her daim seninle.. Muhabbet kuşlarımla da seve seve ilgileneceğim inşallah.. Emanet'imden, emanet'tir artık o başlık:).. Elimden geldiğince inşallah güzel kardeşim.. Hakkım yoktur ama var ise helal hoş olsun.. Mesajlarını bekleyeceğim inşallah..
Baki Dua ve Selamlarımla, En Güzel'e emanet'imsin.. Rabbimiz c.c, yolunu açık eylesin inşallah..

Aliyemm can kardeşim,o güzel tabirinle İstanbuldaş'ım..
çok özlicem seni ama ALLAHA şükür görüşebilme imkanımız var..selamını iletcem inşaALLAH...bağıra bağıra hemde...gözüm arkada kalmaz kardeşim kuşlarımdan yana...ALLAHA emanetimsin...Aliyem......ne güzelmiş seni tanımak...RABBİM senden razı olsun...
selam ve en içten dualarla...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________aleykum selam güzel kardeşim hayırdır nereye ;)

hayırlı yolculuklar ... rabbim yolunu açık etsin.. arada bir not yazmayı unutma habardar et kendinden.. merak ettirme bizi :) bir mesaj yazacak kadar girersin nete degilmi ;)
..özleyecegiz seni... hemen git gel ....:H

hayır yanında şer uzagında olsun cannn .rabbimmize emanetimsin
selam ve dua ile_____

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
________aleykum selam güzel kardeşim hayırdır nereye ;)

hayırlı yolculuklar ... rabbim yolunu açık etsin.. arada bir not yazmayı unutma habardar et kendinden.. merak ettirme bizi bir mesaj yazacak kadar girersin nete degilmi ;)
..özleyecegiz seni... hemen git gel ....:H

hayır yanında şer uzagında olsun cannn .rabbimmize emanetimsin
selam ve dua ile_____

istanbula aminenur-um abla.
ALLAH razı olsun..yok unuturmuyum her fırsatta ben burdayım diye avaz avaz bağıracam inşaALLAH..girerim ablam sıkma canını:)
amin ablam duaların kabul olsun inşaALLAH cümlemizin..
ALLAHA emanetimsin....selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykumselam
güzel kardeşim
hayirlisiyla git
hayirlisiyla gel kardeşim
inan ki seni cok özleyeceğiz
birşey isteyeceğim canim
benim yerime de gezer misin :)
cok yoğunum şu siralar
gelince anlat olur mu
hayirli yolculuklar
iyi ki varsin canim
allaha emanet ol
selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykumselam
güzel kardeşim
hayirlisiyla git
hayirlisiyla gel kardeşim
inan ki seni cok özleyeceğiz
birşey isteyeceğim canim
benim yerime de gezer misin :)
cok yoğunum şu siralar
gelince anlat olur mu
hayirli yolculuklar
iyi ki varsin canim
allaha emanet ol
selam ve dua ile

ablam örtmenimALLAH senden hepinizden razı olsun...
çok özlicem sizi ya böyle yaptıkça ayrılması zor oluyo ablam...
tamam ablam gezecem bol bol merak etme...
sonrada anlatıcam inşaALLAH...
ALLAH razı olsun..
ALLAHA emanetimsin...
iyiki sen varsın ablam

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Güle güle gidip tekrar bir an önce hayırlısıyla aramıza gelmek nasip etsin Rabbim inşallah. Hakkınızı helal edin canım son zamanlardaki mesajlardan dolayı.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

bu gece son....
veda vakti geldi gibi...
gülnisa ablam bu gece son son kahvaltınızı hazırlarım artık bayrağı ayline teslim ediyorum eminim o size daha güzel sofralar masalar hazırlayacak aç kalmazsınız.:a21:..
aylinim kız senide özlicem bak yukarda not düştüm tamam sen işini bilirsin:a26:
emanet55.......

Yolculuğun hayırlı olsun Zeyneb kardeşim...
Umduğuna nail olursun inşallah İstanbul'da...
İstanbul'a selam söyle benden...
Çok severim...

İnternet ortamı bulduğunda...
İslamiyet.gen.tr deki aileni de unutma...
Haberlerini bekliyoruz...

Allaha emanet ol kardeşim...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Öyle bir yazmışsınız ki daha buralara uğramayacaksınız sandım ama yorumları okuyunca rahatladım.. İstanbula geldiniz sanıyorum ''hoşgeldiniz'' diyelim:)..Buralarda internete girmek hiçte zor değil, umarım arada katkılarınızı esirgemezsiniz bizlerden...
Selam ve dua ile Allaha emanet olunuz..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
zeynebım yaa :A hayırlı yolcuklar canım benım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bizi merakta bırakma gitmeden once bi görüşseydık keşke ama kısmet degılmiş canım benım görevını devır aldım inşa-ALLAH
buldugun her fırsatta gel mutlaka mesaj yaz mail at ama illaki ulaş tamam mı rabbım yar ve yardımcın olsun dualrımdasın hakkında en hayırlısı olacaktır inşa-ALLAH yaradana emantsın bitanem..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı Yolculuklar Kardeşim Sağ salim gidin gelin .. Bende Hafta Sonunu İstanbulda geçircem büyük ihtimalle .. Rabbim Tüm YOlculara Hayırlı Yolculuklar versin inşallah .. Allah'a emanet olasın selametle . .

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam yolun açık olsun bizde sizlerden yararlandık inşallah yine beraber oluruz özleyeceğiz seni selametle allaha emanet olun

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar..geldim istanbuluma ALLAH şükürler olsun tek tek selamlarınızı ilettim özledim sizi dayanamadım girdim siteye:)ALLAHA emanet olun..en kısa zamanda yine görüşmek üzere..mesajlarınız çok güzel tek tek cevap verme imkanım olacak inşaALLAH..bekleyin ve unutmayın beni emi:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt