Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu bayramda gelemedim anam (1 Kullanıcı)

konyali sema

Kayıtlı Kullanıcı
Bayram gelmis neyime....Yanimda anam babam olmadan bayram bayram olmuyor gurbet büktü belimizi.sabah annemle babamla telefonlastim ama yetmedi ellrini öpmek onlarin o güzel kokusunu icime cekmedimki of of..Anlayacaginiz arkadaslar benim bütün bayramlarim böyle cocuklarimda var esimde var ama ana baba olmadimi olmuyor.....Herkesin bayrami mübarek olsun.

konyali sema

Kayıtlı Kullanıcı
BU gün bayram ama kapimizi calan olmadi bu gurbet elde herkes bir tarafta kurbanimizi kestik Allah kabul etsin insallah ...slm dua ile

H

hasan_26

selamunaleyküm ablacım kapınızı çalan olmadı ama bizler varız yaww
kurban bayramızız mübarek olsun
yüce mevlam nice bayramalar göstermek niyeti ile saglıklı mutlu huzur dolu inşallah yurt içindemisiniz ablacım

konyali sema

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim iyiki siz varsiniz zaten ...ben almanyadayim burda pek kimse yok bende bu gün bütün gün sizlerle bayramlastim hepiniz bu gün evimdeydiniz Bayraminiz mübarek olsun...

H

hasan_26

evet ablacım ama yanlız kahven köpüklü olmamıstı haa bir kardeş olarak söyleyeyim inşallah ramazanda bol köpüklü kahveni içerim inşallah
ablacım gurbet diyorsunda yurt dışında olsun yut içindede olsun gurbet gurbettir.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.annenizle babanızın yanınızda olmasını çok isterdim .ama sevdiklerinizde yanınızda.hem bizlerde burdayız kötü bir durum olduğunda sıkılıp üzüldüğünüzde ben ve tüm kardeşlerim yardımcı olur sakın üzülmeyin.inşallah çok güzel bir bayram geçirirsiniz.ALLAHA emanet olun.

konyali sema

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden razi olsun kardesim hep diyorum iyiki bu siteyi görmüsüm rastgele aramalar yaparken bu siteyi buldum inanin hepiniz ailemden birer parca oldunuz Allah yar ve yardimciniz olsun....

H

hasan_26

iyiki sende varsın ablacım yaa gönüllerimiz bir olsun ablacım
abla yaa unutmadan eniştenin ve yegenleriminde bayramını kutlarım

konyali sema

Kayıtlı Kullanıcı
Sagol kardesim iyiki onlar var esimde cocuklarimda Allah´´in bana verdigi en güzel varliklar.Allah razi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt