Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu arabayı çıkarabilene helal olsun... (1 Kullanıcı)

hakka kul

Kayıtlı Kullanıcı
http://www.ally.com.ru/mmedia-genser-3.htm

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bu arabayı çıkarabilene helal olsun...

hakka kul yazdı:
http://www.ally.com.ru/mmedia-genser-3.htm
ÇIKARDIM YAHU HELAL BANA AMA UĞRAŞTIM BİRAZ PİŞŞŞŞŞŞŞT HERKES DENESİN GICIK OLUYO İNSAN.İLK ÇIKARAN BENMİYİM YANİ AAAAAAAA

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ÇİĞDEMCİM BRAVO SANA VALLAHİ BEN UGRAŞTIM BAYAĞI AMA ÇIKARAMADIM.TBRLER CANIMB)B)B)

ummuhan

Kayıtlı Kullanıcı

sağolasın güzelmiş. ben çıkarmayı başardım:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
ÇİĞDEMCİM BRAVO SANA VALLAHİ BEN UGRAŞTIM BAYAĞI AMA ÇIKARAMADIM.TBRLER CANIMB)B)B)
YAAA GELDE SANADA ÖĞRETEM CANIM.SANA DUA EDİYORUM HEP SENDE BANA EDİYORMUSUN ŞEKER...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
Birnur yazdı:
YAAA GELDE SANADA ÖĞRETEM CANIM.SANA DUA EDİYORUM HEP SENDE BANA EDİYORMUSUN ŞEKER...
CANIM BENİM ETMEM Mİ. SAĞOLASIN. ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM. BENDE NAMAZLARIMDA SANA VE DİĞER LİSTEDEKİ KARDEŞLERİME DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM. ALLAH HEPİMİZİ AFFETSİN . BİZİ BU GÜZEL NURLU YOLDAN AYRIMASIN GÜZEL RABBİM. ALLAH'A EMANET OL GÜLÜM.. BU ARADA HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM SENİN FORUMUNDA YAZDIM B)B)B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
makinaci06 yazdı:
Birnur yazdı:
CANIM BENİM ETMEM Mİ. SAĞOLASIN. ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM. BENDE NAMAZLARIMDA SANA VE DİĞER LİSTEDEKİ KARDEŞLERİME DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM. ALLAH HEPİMİZİ AFFETSİN . BİZİ BU GÜZEL NURLU YOLDAN AYRIMASIN GÜZEL RABBİM. ALLAH'A EMANET OL GÜLÜM.. BU ARADA HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM SENİN FORUMUNDA YAZDIM B)B)B)
AYYY BEN ÖLMEMMİ ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH AYIRMAZ BİZİ BİRBİRİMİZDEN EN SEVGİLİDEN.ALLAHA EMANET OL CANIM BENİM.HAKKA KUL HAKKINI HALAL ET KARDAŞ.FORUMU KULLANIYORUZ:D

omerislam

Kayıtlı Kullanıcı

çok uğraştım çıkışı bulduramadı bulanlar varsa yardımcı olsunlar

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
BENDE ÇIKARTTIM, ZOR OLDU AMA YİNEDE BAŞARDIM.
ADAMLAR NE BİÇİM TRAFİK LEVHASI YAPMIŞLAR YA. AYNI YERDEN YÜZ DEFA GEÇMEDEN ÇIKIŞ MÜMKÜN DEĞİL
K.S.EO.

gul_sevgiliye

Kayıtlı Kullanıcı

yaa ne gıcık bir araba şöföründe iş yok ben yön veriyorum diğer yöne gidiyo anlamadım gitti ama cıkarıcam inat değilmi..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

gul_sevgiliye yazdı:
yaa ne gıcık bir araba şöföründe iş yok ben yön veriyorum diğer yöne gidiyo anlamadım gitti ama cıkarıcam inat değilmi..
HAKKATEN GICIK BİŞEY :)

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

valla kardeşler ben beceremedim baktım sinirleniyorum çıktım becerebilen anlatsın inş

ervaaa

Kayıtlı Kullanıcı
arabayi bi an hic cikaramayacagim zannettim ama sonunda basardim kurtardim arabayi :)))

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt